Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המכוניות שאנו מפסידים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעתך קיימת RS4 בארץ. ראיתי אותה, היא כחולה, אין לי מושג אם הוא לא שפצר את האוטו יותר מדי כדי שזה יראה ככה אבל לפי כל הסממנים אני כמעט בטוח שזה הרכב המקורי.

ראיתי את הרכב בראשל"צ לפני כחודש.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
ה rx8 תגיע בעוד כ3 חודשים

מבטיח לכם :):):):):)

מבטיח ??

איך אתה יודע ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
700,000 ש"ח לS4 קבריולט ?! 150,000$ !

אני מעריך כי אף אחד לא יעז לקנות את המכונית הזאת. מחיר מגוחך.

דניאל.

מגוכך?!

שפוי לחלוטין.

תברר לפני כן כמה עולה M3. ואז תבין שהמחיר לא כ"כ נורא(לבעלי הממון כמובן).

172

פורסם
מבטיח ??

איך אתה יודע ?

שמוליק

היה רשום ברכב שהיא תגיע ביוני 2006 אבל לא שמחתי עליהם אז קפצתי לאשדוד ושאלתי

זה נכון

היא תגיע ביבוא סדיר אחל מיוני 2006 :)

אל תדאג לא אמרתי להם שאני ראיתי שבמגזין רכב רשום יוני אז הם לא יכלו לדעת, וקיבלתי אותה תשובה.

פורסם
מגוכך?!

שפוי לחלוטין.

האמ3 עולה קצת פחות אבל זה לא נותן לגיטמציה לתג מחיר שכזה לA4 לא חשוב איזה מנוע דוחפים פנימה ... אם אתה רוצה להשוות מחירים אז תשווה לדוגמא למחיר של XKR וXJR ואז תבין שלS4 מחיר מגוחך כנ"ל לגבי S-TYPE R וM3 .

אז בהחלט אפשר להגיד שאלה המכוניות שאנו מפסידים ...

XJR

פורסם
700,000 ש"ח לS4 קבריולט ?! 150,000$ !

אני מעריך כי אף אחד לא יעז לקנות את המכונית הזאת. מחיר מגוחך.

דניאל.

מגוכך?!

שפוי לחלוטין.

שפוי לחלוטין? נראה לי שההגדרה שלך לביטוי היא די ליברלית... מחירה של ה-S4 בעולם החופשי הוא באיזור ה-$50,000 (שים לב שזה בלי ה-1 לפני).

בפעם האחרונה שבדקתי, המיסוי על רכבים בישראל אכן היה מטורף לגמרי וקצת מעל 100% אבל לא 200%... התמחור הזוי לחלוטין.

מוטי.

פורסם

לכבוד

מוטי

חברי הפורום

אכן תימחור הזוי,אך זו המציאות.

היום פורסם ב Ynet, "המחיר יהיה גבוה מ 650,000 ש"ח", הכוונה ל S4 (סדאן).

אלי שאולי לא התייחס בכתבה לגרסת ה S4 קבריולט, לפי המידע שנימסר לי ע"י

איש השיווק הבכיר של צ'מפיון מוטורס ישראל -יבואנית אאודי, בשיחה עימו בה נימסר לי כי

גרסת הS4 קבריולט מייובאת לישראל ומחירה 700,000 ש"ח, מחיר דומה היה נידרש לשלם עבור RS4 לו יובאה לישראל ועל כך אני מתרעם...

חבל ממש חבל ,כי על ה RS4 הוטל אמברגו מטעם צ'מפיון מוטורס ישראל-יבואנית Audi.

קישור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059784,00.html

כאמור ציינתי קודם את ייבוא ה M3 לישראל במחיר פחות או יותר דומה.

דר"א ,למיטב ידיעתי ה M3 הבאה תוצג בחודש ספטמבר בתערוכת פרנקפורט.

לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים אך באירופה נמכרת הלמבורג'יני גיארדו במחיר של 800Kש"ח.

לו השכילה צ'מפיון מוטורס,לפתוח חטיבת מכוניות -על לישראל ,ולייבא את LAMBORGIHINI , אני לא אטעה אם אנקוב בסכום הבלתי נתפס של 3,000,000 ש"ח ליחידה, שלא לדבר על המורצ'יאלגו.

*כנראה זה יקרה באחד הימים ,ביום בו סמל"ת תפתח סוכנות FERRARI בישראל..... :idea:

(דבר שעלול להתבצע עד סוף העשור-שששש...לא שמעתם ממני :wink: )

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

באמת חבל תחשבו ככה שאותו מליין שקונה את ה-S4 (ובטוח קונים כי עובדה שגם לדגם הקודם היה ייבוא סדיר) תאמינו לי שלחלק מהם אין ממש בעיה להוסיף עוד 50K עבור RS4

באמת חבל שאין בארצנו מודעות של הייבואנים ברכבי על ראינו זאת עם ייבואן מרצדס שסירב להביא SLR ומייבאך, עם ייבואן פורשה שאמר ל2 ישראלים שרוצים GT קרארה שכנראה הם יוחזקו באירופה המכוניות (ועקב כך עדיף לאותם 2 ישראלים ליצור קשר עם הסוכנות באירופה), וצ'מפיון מוטורס שעדין לא יודעים מה נסגר עם הבנטלי של ברקוביץ' אבל מה שבטוח שאם צ'מפיון יסכימו להביא לו חלפים כנראה שנוכל לראות עוד כמה אנשים שמעוניינים בבנטלי.

גם פיאט כבר כמה שנים מדברים על ייבוא סדיר של פרארי בתקוה למכור 20 יחידות כאלה בשנה ונראה לי שעוד מעט נראה באמת פרארי בייבוא סדיר ואתם שואלים בודאי למה

שמעתי על כך שפרארי שוקלים לייצר SUV שיתחרה בפורשה קאיין ועם המכירות הנאות של הקאיין בארץ (כ-20 יחידות בשנה ועוד לא דיברנו על אלה שהגיעו בייבוא אישי) הרי בטוח שפיאט ירצו לנגוס במכירות הקאיין ומה שבטוח השם פרארי לישראלים יהיה קוסם יותר מפורשה

אבל אני מניח שבתחום של מכוניות על אפשר לסמוך על סוכנויות הייבוא האישי לא ממזמן קראתי בYNET שסיטי מוביל מוכנים להביא את המייבאך תמורת 4.8 מיליון שקל, אצל הסוכנויות האלה כנראה עובד הדבר הזה שאנחנו מספקים לך איזה מכונית שאתה רוצה אבל אתה תשבור את הראש על אחריות ותיקונים, ותאמינו לי שאותם אנשים שיזמינו משם מכוניות על יש להם גם את הכסף במקרה שיש בעיה עם הרכב להטיס אותו לחו"ל עבור תיקונים

מה שאני צופה בעתיד זה שמי שירצה מכונית על (למבורגיני, בנטלי, מייבאך) יפנה לסוכנויות ייבוא אישי הם בשמחה יספקו לו אחת ואז שהייבואנים יראו את מספר הכלים שיגיעו הם הולכים להרגיש שהם אכלו אותה.

כן UMI כבר הרגישו את זה על בשרם שהחליטו על ייבוא סדיר להאמר עקב הכמות שהוא הגיע בייבוא אישי, שלפי הערכה שלי יש 50 כאלה בייבוא אישי (7 הגיעו רק בינואר) וכמובן שיש קאדילק שלא נמכר בארץ שבא בייבוא אישי (אסקלייד) ונראה כבר מה UMI יחליטו לגביו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...