Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר העליתי פוסט דומה בעבר ולא הצלחתי לקבל תשובה. יש לי שברולט אורלנדו 2015 בלי מצב Auto באורות. כשאני מניע את הרכב האורות נדלקים קבוע (אורות דרך לא DRL) אלא אם אני מדליק אורות חניה בלבד. זאת אומרת שעל מצב 0 האורות עדיין נדלקים ואין לי שום אפשרות לנסוע ברכב ללא תאורה כלל. בעבר נאמר לי שצריך להתחבר למחשב ושצריך איזה קובץ VCF או VCI שישלוט על המחשב אורות כי זו פקודת מחשב. אף מוסך לא הצליח לעזור לי וגם לא חשמלאי רכב. האם יש פה מישהו שיכול באיזושהי צורה לתת פתרון הולם לנושא? האם יש אדם פרטי פה בפורום שיכול איכשהו לבטל את זה? האם רכישה של מפסק עם 4 מצבים בעל מצב Auto יסייע בפתרון הבעיה? אולי קיים ברכב חיישן רק שלא הכניסו בורר מצבים כי זה דגם זול יותר? אובד עצות! אשמח לעזרה.

פורסם (נערך)

לפי פעיל drive2 החלפת הכפתורים לאחרים שכוללים auto נתנה לו אפשרות לכבות את האורות

כדי לממש את הAUTO הוא היה צריך להחליף גם את חיישן האור וגם להכניס את קוד ה VCI

https://www.drive2.ru/l/7999892/

https://www.drive2.ru/l/8972968/

עריכה אחרונה על ידי vic1234
פורסם

אתרגם בקצרה מה שרשום שם.

הוא קנה מתג תאורה ראשי משומש שזהה לחלוטין לשלו רק עם מצב AUTO.

הוציא את הישן ושם את החדש בלי לשנות שום דבר חוץ מזה.

ואז במצב AUTO זה פועל כמו שזה פועל אצלך היום במצב OFF ובמצב OFF האור כבוי. אם מכבים את המנוע ליותר מ 15 דקות, בנסיעה הבאה האור ידלק שוב. זאת אומרת בכל נסיעה צריך לכבות אותו מחדש אם רוצים לנסוע ביום בלי אורות.

אגב זה שהאור הנמוך דולק כל הזמן - זה setup עבור מדנות שמחייבות נסיעה עם אורות דלוקים ביום כל השנה. כן אמורה להיות דרך לשנות את זה בהגדרות מחשב, רק לך תדע איך.

פורסם

גם אני חשבתי ככה

כי אצלי באופל אני נוהג להדליק את הפונקציה בחורף

דרך שינוי הגדרה במחשב לכן חיפשתי ב drive2

אבל לא מצאו שיטה אחרת

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...