Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב חסכוני, גר באשקלון עובד בתל אביב.

שיהיה כמובן גם אמין.

מה אומרים חברה? אומרים לי פיקנטו, אומרים לי I10, ואין לי מושג למי להקשיב

פורסם

אף אחת מהן לא חסכונית מספיק למי שמתכנן לנסוע 25-30 אלף ק"מ בשנה לפחות. האם ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ניסאן מיקרה/ספייס סטאר - המיקרה תהיה יותר זולה אבל רכב עם דיזל יהיה יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי aHero

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

פיקנטו או I10 בעלות שילוב מנוע גיר לא חסכוני כלל. האמת שהמכוניות האלה לא מביישות מכוניות משפחתיות גדולות בצריכה שלהן.

בתור אחד שעשה את המסלול הזה עם רכב במשך כחצי שנה, זה לעמוד המון בפקקים.

בתור חובב ידני למסלול כזה הייתי נמנע מרכב ידני כי 3 שעות מינימום של נהיגה בפקקים על רכב ידני זה עינוי אמיתי.

בגלל הנסוע המכובדת, רכב היברידי יחסוך לך המון בדלק. אולי כדאי לך להגדיל את התקציב ולקנות רכב היברידי כדי לחסוך מאוד בעלויות דלק.

פורסם

מצטרף להמלצה על הספייס סטאר,מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פלואנס דיזל, ככה לפחות תנהג כמו בן אדם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הוצע כאן היברידי או דיזל, ואלו האופציות הכי טובות למי שלא רוצה גיר ידני, הבעיה: יהיה קשה למצוא רכב דיזל/היברידי במצב טוב במסגרת התקציב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

על איזו בעיה למצוא אתה מדבר? לוח יד 2 מלא בפלואנס דיזלים 2012 נניח במסגרת התקציב ועם קילומטראז' הגיוני. בשביל מנוע דיזל 180-190K ק"מ זה לא כזה נורא.

דרך אגב לפותח השרשור, אולי אפשר לחפש גם רכב בנזין עם מערכת גז מותקנת. אמנם נדיר למצוא אבל מנסיון זה עובד. יש לי אימפלה ישנה 2005 עם מערכת גז מלפני 7 שנים, ב 5 שנים האחרונות לא נסעה הרבה כי היה לי רכב ליסינג, אבל עברתי עבודה והיום אני עושה איתה 105 ק"מ כל יום (מבאר שבע לקצת אחרי דימונה וחזור) וצריכת הגז בתרגום למחיר בנזין היא בערך 1/20, וזה על מנוע ענק ומיושן שטוחן דלק. רכב מודרני ו\או חסכוני יותר יכול לתת גם 1/30 בתרגום מגז לבנזין (מחיר ליטר גז היום בתחנת פז ליד הבית שלי 2.68 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לנסוע ברכבת.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אף אחת מהן לא חסכונית מספיק למי שמתכנן לנסוע 25-30 אלף ק"מ בשנה לפחות. האם ידני בא בחשבון?

איפה ידני, רק אוטומטי אחי. יש רעיונות?

פורסם

אל תקח רכב מיני, זה יהיה פשוט סיוט לנסוע ברכב עירוני בכבישים מהירים.

משפחטומטית ממוצעת תעשה את העבודה.יונדאי I30 או רכבים בסגנון הזה.

פורסם

לא מיני וגם לא סופר מיני שאינו נוח.

לדעתי תחפש פלואנס כמו שהציעו כאן, או אפילו פריוס משנתון נמוך (2008 2010 לדעתי נכנס בתקציב)

הצעה אחרת היא אכן לקנות רכב ב20 אלף משנת 2008-2011 ולעשות לו הסבה לגז בעלות של 5 אלף שקלים.

פורסם
על איזו בעיה למצוא אתה מדבר? לוח יד 2 מלא בפלואנס דיזלים 2012 נניח במסגרת התקציב ועם קילומטראז' הגיוני. בשביל מנוע דיזל 180-190K ק"מ זה לא כזה נורא.

דרך אגב לפותח השרשור, אולי אפשר לחפש גם רכב בנזין עם מערכת גז מותקנת. אמנם נדיר למצוא אבל מנסיון זה עובד. יש לי אימפלה ישנה 2005 עם מערכת גז מלפני 7 שנים, ב 5 שנים האחרונות לא נסעה הרבה כי היה לי רכב ליסינג, אבל עברתי עבודה והיום אני עושה איתה 105 ק"מ כל יום (מבאר שבע לקצת אחרי דימונה וחזור) וצריכת הגז בתרגום למחיר בנזין היא בערך 1/20, וזה על מנוע ענק ומיושן שטוחן דלק. רכב מודרני ו\או חסכוני יותר יכול לתת גם 1/30 בתרגום מגז לבנזין (מחיר ליטר גז היום בתחנת פז ליד הבית שלי 2.68 ש"ח).

מנוע זה לא הכול בחיים.

מה עם הבלאי לגיר? לטורבו? לשאר המכלולים ברכב?

פורסם
מנוע זה לא הכול בחיים.

מה עם הבלאי לגיר? לטורבו? לשאר המכלולים ברכב?

השרשור שלי מראה שאין מה לפחד מרכב דיזל עם 200 אלף פלוס קמ עליו, אז המדגם נכון לקוריאני, אבל לא חסר סיד וריו שיכנסו בתקציב.
פורסם

הרכב שלך ידני. הוא לא מעוניין בידני. תקלות בגיר רובוטי עלולות לעלות הרבה יותר מאשר בגיר ידני.

• תוכן חדש...