Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אני מעוניין לקנות רכב סופר מיני אמין בתקציב של כ-55K (חריגה של עד 5K אם מוצדק לדעתכם).

מדובר ברכב ראשון עבורי, שישמש אותי בעיקר בנסיעות הפקוקות ב"קו" פתח תקווה - תל אביב הלוך וחזור באופן יומיומי.

לרוב אני אהיה הנוסע היחידי ברכב אך בכל זאת מעדיף מכונית סופר מיני.

אני לא מבין גדול במכוניות ומעדיף מכונית שתתן לי "שקט נפשי" מבחינת טיפולים על פני עיצוב צעיר או ביצועים מרשימים.

השתדלתי לחקור לפני כתיבת ההודעה הזו, ואני חושב שרוב הרכבים היפניים הם תשובה הולמת (סוזוקי סוויפט, ניסאן מיקרה, הונדה ג'אז, טויוטה יאריס, מאזדה 2). יש שנתונים מומלצים לקנות רק החל מהם (כמו המיקרה שעברה מתיחת פנים קטנה ב-2014)?

הבנתי שעדיף להימנע מרכבים אירופאיים כמו פיג'ו 208 בגלל אמינות נמוכה יותר ומחיר חלפים גבוה יחסית. האם יש אמת בדברים או שלמעשה אני פוסל אותם על לא עוול בכפם?

שאלה נוספת - כאמור, אינני מבין גדול במכוניות וגם לאחר קריאת המדריכים המצויינים פה על קניית רכב יד 2 מאדם פרטי אני מרגיש שאני "טרף קל". אני מעדיף לקנות ממגרשים של חברות מוכרות כמו כלמוביל טרייד אין ודומיו. יש המלצות על על מקומות נוספים (עדיף אולי כאלו שיש להם אתר שמאפשר חיפוש נוח של הרכבים שהם מציעים ומחירם)?

תודה על הייעוץ. אשמח להוסיף פרטים במידת בצורך.

עריכה אחרונה על ידי xTalco
פורסם (נערך)

מיקרה זה רכב נחות בכל הרשימה שלך . ג'אז, יאריס, סוויפט, מאזדה 2 - מה שתמצא במצב שמור יותר, חדש יותר ועם נתונים טובים בתקציב שלך.

שווה להגדיל תקציב בשביל הונדה ג'אז 2015 ברמת גימור קומפורט.

וכן עדיף לקנות מפרטי מאשר מהמגרש. ואם כבר מגרש - תבדוק במאיר, יבואן הונדה - אולי יש להם רכב מתאים. בכל מוביל יציעו לך בעיקר יונדאי I20. רכב מיושן, פחות חסכוני מהונדה, אבל אמין מאוד וזול לתחזוקה - אולי יתאים לצרכים שלך. גם כאן מומלץ 2015 צורה חדשה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מיקרה. הגיר הרציף לא אמין. 7הרכב לא מצטיין בכלום בלשון המעטה.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

דווקא בתקציב שלך הייתי הולך על ה208 טורבו שתהיה נוחה מאוד, זריזה, מעוצבת ובגלל התדמית כניראה גם תצליח לקנות רכב חדש יותר באותו המחיר.

ולא היא לא נכנסת למוסכים פעמיים בשבוע, למעשה יש לה גיר יפני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למרות שאני מאוד אוהב את ה-208, אם הדבר היחידי שאכפת לך ממנו הוא אמינות, לא הייתי מחפש 208 (כי לא תהנה מכל השאר).

רכב חסכוני, אמין וזול לשנתון יכול להיות מיצובישי ספייס סטאר. לא מוצלח במיוחד בשאר התחומים, אבל לנסיעה בפקק הלוך וחזור יכול להיות מספיק.

לגבי תהליך הקניה, יש אנשים שעושים עבורך את התהליך ואתה רק מגיע להעברת הבעלות. זה אמנם לא זול, אבל עדיף לדעתי מאשר ליפול על רכב פחות מוצלח מליסינג.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הוא לא רוצה רכב מיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין בעיה ב-208, פשוט מיותר לטעמי לקנות אותה למי שמחפש תחבורה בסיסית ולא מעניין אותו שום דבר מעבר, בטח אם הנסועה היא פקקים בלבד. רכבים אחרים עם סחירות וירידת ערך עדיפות יעשו במקרה כזה את העבודה בצורה סבירה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...