Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרוכב מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן עומר!

דבר ראשון, תוציא לך את הקטנוע מהראש. במיוחד 50 סמ"ק.

זה המחירון:

95- 14600

95- 16000

97- 18000

98- 20000

99- 22000

אופנועים לא נמכרים במחיר מחירון אף פעם, כלומר אתה יכול למצוא בכיף GS שנת 96 -97 במצב טוב.

לא חסרים GSים בשוק!

אני ייתי ממליץ לך על בנדיט, אבל כולם שבורים!

אל תשכח שאתה צריך קסדה מעיל וחגורת גב, זה יספיק להתחלה.

ביטוח 4000.

בהצלחה אחי!

אתה יודע באיזה טלפון לתפוס אותי אם אתה צריך משהו

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אהלן עומר!

דבר ראשון, תוציא לך את הקטנוע מהראש. במיוחד 50 סמ"ק.

זה המחירון:

95- 14600

95- 16000

97- 18000

98- 20000

99- 22000

אופנועים לא נמכרים במחיר מחירון אף פעם, כלומר אתה יכול למצוא בכיף GS שנת 96 -97 במצב טוב.

לא חסרים GSים בשוק!

אני ייתי ממליץ לך על בנדיט, אבל כולם שבורים!

אל תשכח שאתה צריך קסדה מעיל וחגורת גב, זה יספיק להתחלה.

ביטוח 4000.

בהצלחה אחי!

אתה יודע באיזה טלפון לתפוס אותי אם אתה צריך משהו

רמי

מה? מה? מה? אתה מקשיב לעצמך?לגבי מחירי המחירון אתה צודק...אבל בנדיט? גם אם ימצא כלי תקין זה לא הכלי למתחיל.

ובתור התחלה צריך גם כפפות נעליים ורצוי כל פריט מיגון אפשרי....אם כבר לענות אז לא לזרוק סיסמאות.

פורסם

עכברון!

אתה יודע מה עושה עכבר בד"כ?

יושב בחור, אז תחזור לשם.

לא זרקתי שום סיסמאות!

אני התחלתי מבנדיט, זה שאתה רועד כשאתה שומע אותו לא אומר שהוא מסוכן.

וואלה, אני עדין פה! והבחור שלנו בן 25, ואני קצת מכיר אותו, לא הרבה ואני חושב שהוא בוגר מספיק לכלי כזה.

בכל אופן, כל פריט מיגון אפשרי יעלה הון תועפות.

מעיל וקסדה זה מספיק להתחלה, וכפפות (תודה על התיקון).

רמי

norm_6BF591959B4C4D18B441A8EBD4B5CEBB.jpg

DFC

פורסם
עכברון!

אתה יודע מה עושה עכבר בד"כ?

יושב בחור, אז תחזור לשם.

לא זרקתי שום סיסמאות!

אני התחלתי מבנדיט, זה שאתה רועד כשאתה שומע אותו לא אומר שהוא מסוכן.

וואלה, אני עדין פה! והבחור שלנו בן 25, ואני קצת מכיר אותו, לא הרבה ואני חושב שהוא בוגר מספיק לכלי כזה.

רמי

מה שתגיד....שיהיה לך לבריאות. יש מקרים שעדיף באמת לא להגיד כלום. יש כאלה שילמדו כנראה על בשרם (תרתי משמע)

פורסם
עכברון!

רמי

מגפיים בין 600 ל 2000 ש"ח ומחו"ל מ100 דולר ,מגיני ברכיים בין 230 ל 500 ש"ח ושוב בחו"ל מ 50 דולר.ובזה סימנו את התוספת מיגון שהבסיס שלה פחות מעוד 1000 ש"ח .אולי הרגלים שלך לא שוות 1000 ש"ח שלי כן .

Dead but dreaming

פורסם
מגפיים בין 600 ל 2000 ש"ח ומחו"ל מ100 דולר ,מגיני ברכיים בין 230 ל 500 ש"ח ושוב בחו"ל מ 50 דולר.ובזה סימנו את התוספת מיגון שהבסיס שלה פחות מעוד 1000 ש"ח .אולי הרגלים שלך לא שוות 1000 ש"ח שלי כן .
יש אנשים שאין להם את ה1000 ש"ח האלו, ועדין רוצים לרכב!

אז יש כאלו שלוקחים את הסיכון!

כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה!

ד"א, אף אחד לא אמר שהרגליים נשארות שלמות אחרי זה!

DFC

פורסם
יש אנשים שאין להם את ה1000 ש"ח האלו, ועדין רוצים לרכב!

אז יש כאלו שלוקחים את הסיכון!

כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה!

ד"א, אף אחד לא אמר שהרגליים נשארות שלמות אחרי זה!

אז שיקנו JAVA ובהפרש יקנו את הציוד מגן.

וזה שיש אנשים שרוכבים בלי ציוד מגן לא אומר שזה תקין.יש הרבה אנשים שעושים שטויות זה נותן לנו אישור לחזור על מעשהם (יש אנשים שרוצחים ואונסים את הגופות עם הם יכולים למה לא אנחנו )?

כותבים בפורום רציני אמורים תמיד לעודד רכיבה כמה שיותר בטוחה ואחראית ,ולא להגיד לאדם שרוצה לעלות על כלי שבמקרה של תאונה הרבה יותר מסוכן לגופו של הרוכב ,"תהמר על גופך ,יהי בסדר" .אלה בדיוק ההפך לחזור כל פעם מחדש שמומלץ בחום ואפילו חובה מיגון לכל הגוף.ומכל ההמלצות הללו רוכבים "חדשים" יבינו שעדיף להשקיעה קודם כל בציוד מגן ורק אחר כך בכלי יותר חדש(ונכון גם כלי תקין זה צד אחר של הבטיחות ,אבל גם כלי יותר ישן בטיפול טוב יהי בטיחותי באותה מידה).

כן ומיגון לא אומר שהגוף ישאר יותר שלם ,המיגון משפר את הסיכוים לכך .וכמו בכל מצב אני מעדיף לשפר כמה שיותר את הסיכוים לטובתי.

לסיכום תרכב איך שבא לך .רק אל תגיד לאחרים שזה בסדר.כי הויתור שלך יהפוך לנורמה שלהם (משפטי קורס מ"כים ).

Dead but dreaming

פורסם

תגידו, אתם לא שמים לב למה שהבנאדם כתב ?

...התקציב יהיה באיזור ה-15K לא כולל אביזרים נלווים.
כבר הזכרתי את זה ואתם עדיין מתווכחים על נושא ש armitage לא רצה לדבר עליו.

armitage, אל תתחיל עם 50 סמ"ק ! ימאס לך תוך שעה.

חי עם קטנוע, הוא אמר שהתקציב הוא 15,000 "לא כולל האביזרים הנלווים".

אז לפני שאתה "מדביק" מודעה תקרא את השרשור.

פורסם

אני סיימתי להיב לוויכוח הזה!

אל תשכח שאני יכול לרכב ערום ולא להחליק, אם אני רוכב טוב! ואתה מצד שני יכול להיות לבוש כמו גוסט ריידר ולהחליק! ציוד לא מונע החלקות!

לא כל מה שכותבים בפורומים זה נכון!

נכון שכמה שיותר ציוד זה מבורך, אבל כמה אפשר להעמיס על רוכב מסכן עם GS, עשית אותו ולנטינו רוסי!

DFC

פורסם

אני סיימתי להגיב לוויכוח הזה!

אל תשכח שאני יכול לרכב ערום ולא להחליק, אם אני רוכב טוב! ואתה מצד שני יכול להיות לבוש כמו גוסט ריידר ולהחליק! ציוד לא מונע החלקות!

נכון שכמה שיותר ציוד זה מבורך, אבל כמה אפשר להעמיס על רוכב מסכן עם GS, עשית אותו ולנטינו רוסי!

DFC

פורסם
אני סיימתי להגיב לוויכוח הזה!

אין מה לעשות חמור יאכל עשב......השאננות והיוהרה הן חליפות המגן של הרוכב הישראלי המצוי, להן אתה ....

פורסם
אז שיקנו JAVA ובהפרש יקנו את הציוד מגן.

עדיף להשקיעה קודם כל בציוד מגן ורק אחר כך בכלי יותר חדש(ונכון גם כלי תקין זה צד אחר של הבטיחות ,אבל גם כלי יותר ישן בטיפול טוב יהי בטיחותי באותה מידה).

כן ומיגון לא אומר שהגוף ישאר יותר שלם ,המיגון משפר את הסיכוים לכך .וכמו בכל מצב אני מעדיף לשפר כמה שיותר את הסיכוים לטובתי.

לסיכום תרכב איך שבא לך .רק אל תגיד לאחרים שזה בסדר.כי הויתור שלך יהפוך לנורמה שלהם (משפטי קורס מ"כים ).

ממש לא נכון, דווקא הדוגמא שאתה הבאת מסבירה את זה מצויין. ג'אוה יכולה להיות מסוכנת בדיוק כמו מעיל ג'נס במקום מעיל יעודי, אם לא יותר. זו לא רק שאלה של אחזקה אלא של טכנולוגיה, בלמים, בולמים מודרנים הם בטיחות לכל דבר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אין מה לעשות חמור יאכל עשב......השאננות והיוהרה הן חליפות המגן של הרוכב הישראלי המצוי, להן אתה ....
אתה מכיר אותי בכלל?

יודע איך רכבתי, מה לבשתי? איזה מיגון...

אז תעשה לי טובה ואל תצא סתם בהצהרות מיותרות!

ד.ביל

DFC

פורסם
אתה מכיר אותי בכלל?

יודע איך רכבתי, מה לבשתי? איזה מיגון...

אז תעשה לי טובה ואל תצא סתם בהצהרות מיותרות!

ד.ביל

נתחיל בכך שלא דיברנו מילה בקשר לאיך שאתה רוכב ,אלה בקשר לאיך שאתה ממליץ לאנשים לרכב .

וזה שאתה רוכב בחליפה מלאה ואומר לאחרים לרכב בתחתוני בוקסר זו נקודה אחרת(וגם צביעות אבל נעזוב את זה).

דבר נוסף הוא שהדעה שלך שהתאונה והחלקה תלויה רק בנהיגה שלך מוטעת מיסודה.הרוכב הכי מוכשר יכול ליצור קשר אינטימי עם הכביש בגלל אידיוט אחר(מי אמר מונית ?!).בקיצור הדיון פה אך ורק מה יותר טוב GS שנת 96 ומיגון פחות טוב (קסדה מעיל וכפפות ) או GS שנת 95 ומיגון יותר טוב (קסדה,מעיל,כפפות,מיגוני ברכיים ומגפים ותאמת בהפרש אפשר גם איזה מעיל בסיסי לחברה.).

וסקוטר אתה צודק זו לא היתה דוגמא הכי טובה.אני אתקן בעתיד שתקפוץ לי דוגמא פחות קיצונית לראש.

Dead but dreaming

פורסם

תראה לי איפה אמרתי לו לרכב עם בוקסר!

יש מיגונים שהם יותר חשובים, ויש כאלו שפחות! ככה זה!

ציינתי את המיגונים הבסיסיים!

תצא לרחוב, ותראה את הבסיס:?

DFC

• תוכן חדש...