Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות רכב מליסינג, מאזדה 6 סטיישן 2015 (בת 3 וחצי), ק"מ דיי גבוהה והמקס' שאני מוכן 123000.

העניין שעכשיו שמתי לב שהרכב עבר בדיקה ב5/17, וזה אומר שהוא הוחזר לליסינג בזמן הזה וכבר אז היה לו 123000 ק"מ.

זה נשמע לי כמו נתנון דיי משמעותי, 40 אלף בשנה זה עוד סביר, אבל 60 בשנה במשך שנתיים ועוד שנה לשבת נשמע לי הרבה פחות טוב.

מה אתם חושבים?

פורסם

שאף אחד לא רוצה אותו..

זה לא משנה אם הרכב עשה את הקמ' הזה בשנתיים או בשלוש שנים. זו הנסועה הקיימת.

אני לא הייתי רוכש רכב ממודל כזה עם נסועה כזו, עובדה ששנה אף לא אחד רכש אותו.

אלא אם כרגע המחיר הופחת למחיר "שחיטה" וגם אז, אני, לא הייתי קונה.

בשוק רכבים של היום שמרוב רובם של הדגמים קשה להפטר ברגע שרוצים למכור, צריך רכב עם "נתונים" הכי טובים שאפשר.

אינני מכיר את הביקוש לסוג זה של רכב [סטיישן] ולא הייתי קונה כאמור אלא אם לא היה להשיגו בשוק החופשי / ליסינג אבל רק עם נתונים מעולים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה רכב דיי נדיר, אין כמעט לקנות בשוק הפרטי או מליסינג, ההתלבטות אם לקנות את הדגם עם ק"מ כזה זה כבר משהו שהחלטתי לגביו,

השאלה היא לגבי המשמעות, אתה אומר שזה לא משנה אם רכב אז 100 אלף ק"מ בשנה או ב5 שנים? זה השאלה...

פורסם

תחשוב על סחירות עתידית.

עוד 4 שנים הרכב יהיה בן 7 עם 200 אלף ק''מ,

יש בארץ לאנשים מחסום פסיכולוגי לרכבים עם נסועה גבוהה.

אתה צריך לקנות אותו במחיר נמוך כי כשתרצה למכור-אתה תמכור מאוד בזול.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
תחשוב על סחירות עתידית.

עוד 4 שנים הרכב יהיה בן 7 עם 200 אלף ק''מ,

יש בארץ לאנשים מחסום פסיכולוגי לרכבים עם נסועה גבוהה.

אתה צריך לקנות אותו במחיר נמוך כי כשתרצה למכור-אתה תמכור מאוד בזול.

ויש בארץ לאנשים מחסום פסיכולוגי למאזדה 6 סטיישן לעומת גרסת הסדאן.

אחד הרכבים המצויינים לפי דעתי, השילוב של מכונית מנהלים וסטיישן יחד עם עיצוב ייחודי ואבזור נדיב.

אבל לך תמכור רכב כזה, גם עם נתונים מעולים... הרכב לא סחיר בכלל, מנסיון אישי.

פורסם
ויש בארץ לאנשים מחסום פסיכולוגי למאזדה 6 סטיישן לעומת גרסת הסדאן.

אחד הרכבים המצויינים לפי דעתי, השילוב של מכונית מנהלים וסטיישן יחד עם עיצוב ייחודי ואבזור נדיב.

אבל לך תמכור רכב כזה, גם עם נתונים מעולים... הרכב לא סחיר בכלל, מנסיון אישי.

אני מכיר אנשים שיגלו עניין ברכב הזה(אני מעדיף את הסטיישן גם).

רכב כזה עם נתונים יימכר כי יש מי שמחפש אותו בדיוק.

פורסם

מחיפוש קצר עלו רק שש מכוניות כאלה על הכביש ב-2015 אז הרכב נדיר ללא ספק ... פות"ש - האם חשבת על חלופות נוספות כגון 308SW ?

פורסם
מחיפוש קצר עלו רק שש מכוניות כאלה על הכביש ב-2015 אז הרכב נדיר ללא ספק ... פות"ש - האם חשבת על חלופות נוספות כגון 308SW ?

נכנסתי ליד 2.

יש 4 רכבים כאלה מ2014,וזה מיון מהזול ליקר בעמוד הראשון,כנראה יש עוד.

פורסם

לא הייתי פוסל.

פשוט צריך לבדוק אותו לעומק.

מה תוצאות הבדיקה שראית? אומנם היא לא משקפת את מצבו האמיתי של הרכב, אבל קצת אינדיקציה.

שאלת את הנציג למה הרכב כבר שנה עומד? מה היתה התגובה?

סה"כ רכב נדיר ומאוד מוצלח.

בשנתונים 2013/4 הדגם היה נפוץ יותר מ 2015.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה לכל העונים,

כן הרכב נדיר יחסית למרות שגם לדעתי זה רכב מעולה, היתרון הגדול שלו זה שהוא רחב יותר מכל קטגוריית המשפחתיות והג'יפונים, למעשה אין כמעט רכבים רחבים עם תא מטען של סטיישן, וזה מה שאני מחפש...

לצערי ירדתי מהרכב אחרי שראיתי אותו, היה לו וו גרירה ודיי ברור שהוא שימש להובלות, עם 60K כל שנה זה סיכוי טוב שגמרו אותו ועוד שנה לא על הכביש גם לא כל כך בריא, הייתי מוכן לקחת את הסיכון בשביל ירידת מחיר נוספת, אבל בליסיניג קשוחים...

באמת רכב נדיר, ובגלל זה אני נאלץ לחפש מודל אחר, מכירים עוד רכב רחב כמוהו ? משפחתית/מנהלים

פורסם
תודה לכל העונים,

כן הרכב נדיר יחסית למרות שגם לדעתי זה רכב מעולה, היתרון הגדול שלו זה שהוא רחב יותר מכל קטגוריית המשפחתיות והג'יפונים, למעשה אין כמעט רכבים רחבים עם תא מטען של סטיישן, וזה מה שאני מחפש...

לצערי ירדתי מהרכב אחרי שראיתי אותו, היה לו וו גרירה ודיי ברור שהוא שימש להובלות, עם 60K כל שנה זה סיכוי טוב שגמרו אותו ועוד שנה לא על הכביש גם לא כל כך בריא, הייתי מוכן לקחת את הסיכון בשביל ירידת מחיר נוספת, אבל בליסיניג קשוחים...

באמת רכב נדיר, ובגלל זה אני נאלץ לחפש מודל אחר, מכירים עוד רכב רחב כמוהו ? משפחתית/מנהלים

אוונסיס סטיישן, B4 סטיישן, טיוטה וורסו, C4 פיקאסו באותו אורך אבל הרבה יותר מרווח.

פורסם

יכול להמליץ על הB4.

רכב אמין מאוד מרווח ונוח.

חפש אחת אחרי 2011-שהרצועה הוחלפה בשרשרת ואין יותר החלפת טיימינג.

חסרון בא בצריכת דלק, ממוצע 1:8-9 בנסיעה עירונית פקוקה.

פורסם
יכול להמליץ על הB4.

רכב אמין מאוד מרווח ונוח.

חפש אחת אחרי 2011-שהרצועה הוחלפה בשרשרת ואין יותר החלפת טיימינג.

חסרון בא בצריכת דלק, ממוצע 1:8-9 בנסיעה עירונית פקוקה.

תודה אני אבדוק, יש לך מושג מה המרווח הפנימי?

• תוכן חדש...