Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש רופא בקהל? צריך עזרה עם רכישת ביטוח בריאות פרטי

pooh-bear
שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עד היום היה לי ביטוח בריאות פרטי קבוצתי מטעם המעסיק (של הראל).

יצא והחלפתי מקום עבודה, והמעסיק החדש מעט קמצן ולא מציע ביטוח בריאות קבוצתי, אפילו לא על חשבון העובדים.

ניסיתי לחפש קצת פרטים (הגעתי עד לסופרמרקר) וגיליתי שהנושא הזה קצת גדול עלי.

בקיצור- מישהו מבין בתחום? יודע להגיד באיזה חברה כדאי לבטח משלים שב"ן שיכלול את כל מה שצריך / כדאי (כלומר, מה שמאוד יקר לשלם לבד, ולא עולה מלאנתלפים לבטח)?

סוכנות הביטוח הפנסיוני הנוכחית שלי (מטעם המעסיק הקודם) מציעים להמשיך את הפוליסה הקיימת (270 ש"ח לחודש לשני הורים בגיל 40+ וילדה, ל-3 שנים, אח"כ המחיר קופץ באיזה ב-30%+-), בלי תקופת אכשרה, אבל איכשהו האמון שלי בהם לוקה קצת, אז הייתי מעדיף לפחות לבדוק שזו לא הצעה מופרכת לגמרי.

תודה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש, בגלל זה מדובר על משלים שב"ן (או איך שלא קוראים לביטוחים שמכסים רק את מה שהשב"ן לא מכסה).

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לשאול את עצמך מה הסבירות שיקרה. אם יש סיכוי הקל שבקלים, לא הייתי מהסס. אני מחזיק בביטוח בריאות המכסה ניתוחים, השתלות ותרופות שאינן בסל לכל בני המשפחה. יש שיכנו אותי אידיוט, אבל אני מוכן לשלם רק בשביל להרגיש רגוע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשלים של קופ"ח הוא השב"נ. כאן מדובר ברכישת שכבה שלישית.

כמו בביטוח רכב, יהיה קשה מאד לייעץ לך. אפילו יותר קשה מאשר בביטוח רכב. זאת כיון שמדובר בכיסויים שונים במחירים שונים. יהיה עליך לבצע סקר שווקים שיכלול את ההשוואה הבלתי אפשרית של התנאים.

תביא בחשבון שנושא הרצף הביטוחי ותקופת האכשרה קריטיים בביטוח הבריאות, ויתכן שכדאי לך להענות להצעה של סוכן הביטוח בשלב זה ולבצע את הסקר שלך בזמנך החופשי, כאשר אחת השאלות החשובות היא שמירת הרצף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך רופא - אתה צריך חולה.

אני בדעה שביטוח כזה הוא חובה.

פרט לתנאי הפוליסה יש את עניין החיתום ואת עניין מוסר התשלומים של החברה (כמה תביעות היא מאשרת/דוחה ותוך כמה זמן)

לגבי ההטבות -

תבדוק מה התנאים לכל הטבה. יש ביטוחים שבהם תרופות שלא בסל הם אך ורק מהמיליון השני. כלומר עלייך לקנות תרופות במיליון שקל ורק אחרי הביטוח יצטרף.

יש חברות שהם יש השתתפות עצמית גבוה או צורך בפנייה לרופא שלהם.

תעשה סקר שוק, תראה מי מציע מה.

אל תוותר על זה.

בייחוד אם אתם צעירים ובריאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה סקר שוק, תראה מי מציע מה.

המטרה היתה להתפרזט על מישהו שעשה סקר שוק כזה לאחרונה, בלית ברירה כנראה שאני אאלץ ללכלך את הידיים בכל הפוליסות האלו.

תודה בכל אופן!

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוכנות הביטוח הפנסיוני הנוכחית שלי (מטעם המעסיק הקודם) מציעים להמשיך את הפוליסה הקיימת (270 ש"ח לחודש לשני הורים בגיל 40+ וילדה, ל-3 שנים, אח"כ המחיר קופץ באיזה ב-30%+-), בלי תקופת אכשרה, אבל איכשהו האמון שלי בהם לוקה קצת, אז הייתי מעדיף לפחות לבדוק שזו לא הצעה מופרכת לגמרי.

היי, היי, לא הייתי פוסל על הסף!

המחיר טוב מאד. (אני משלם כמעט כפול על אותו פרופיל בערך {שני הילדים שלי יותר גדולים}). תלוי כמובן מה הכיסויים שאתה מקבל (אבל אם הם התאימו לך קודם, אין סיבה להחליפם...).

הסוכנות? מי סופר אותם בכלל... חשוב מי החברה המבטחת. אם יש לך סוכן טוב, אתה יכול אח"כ להעביר אליו את הפליסה. (מנסיון, זה כרוך רק בחתימה על איזה "טופס החלפת מייצג" או שקר כלשהו).

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

נפרדנו בצער מהטריוס הקשישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאשתי (בשנות העשרים) ולילד (בן שנתיים) יש ביטוח קולקטיבי בהפניקס דרך ארגון כלשהו.

ביטוח בריאות (ניתוחים, תרופות וכו'), ביטוח מחלות קשות (פיצוי של כמה מאות אלפים מתוך רשימה של מחלות) וביטוח חיים (מיליון שקל).

אם אני זוכר נכון עולה 130 ש"ח בחודש, וזה בנוסף לביטוח מכבי שלי שעולה כ 220 ש"ח בחודש. תהליך החיתום היה ארוך ומעצבן.

אותי לא מסכימים לבטח מכיוון שאני חולה בסוכרת נעורים ומטופל באינסולין מגיל 11.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו משלים שב"ן מזה תקופה ארוכה, יכול להגיד שהיו מספר מקרים שהיינו צריכים להפעיל את הביטוח, אבל תמיד הייתה איזה החרגה או תנאי שלא התקיים וכך קרה שמתוך מספר רב של פעמים שבו הוצאנו כסף מהכיס עבור טיפולים פרטיים חברת הביטוח החזירו בערך ממש טיפה על דבר אחד.

סוכן הביטוח שלי היום המליץ לעשות ביטוח לניתוחים והשתלות בלבד (כמה עשרות שקלים בחודש לכל המשפחה) ולהחזיק את הביטוח הכי גבוה בקופת החולים.

הוא טוען שכל השאר מיותר היות וחברות הביטוח לרוב לא ישלמו, והתשלום עבור הביטוחים הוא ממש גבוהה.

אנחנו עדיין מחזיקים בביטוחים אך בהתלבטות מאוד גדולה אם להשאיר או לבטל, כי עד כה לא יצא מהם כלום.

אפילו ביטוחים משודרגים שעשיתי לילדים לא נכללו בקבלת הנחה בביקור רופא (לביקור רופא יש הסדר עם הראל להנחה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף ביטוח לתרופות שלא בסל הוא חובה לדעתי.

אני הייתי מתעקש על ביטוח שמאפשר לי ללכת באופן פרטי לאן שארצה ויחזיר לי, להבדיל מהקופת חולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקמצ'י - את הביטוח האחרון שביקשת לא תמצא. יש הוראה של האוצר שמחייבת את חברות הביטוח להפנות את המבוטחים רק לרופאים המופיעים ברשימת הסדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשב"ן בקופת חולים יש 2 מסלולים.

הסדר או החזר.

לרופאים בהסדר משלמים לרופא ישירות השתתפות עצמית של 200-500₪.

לרופאים במסלול ההחזר משלמים מחיר מלא, תובעים את הקופה והיא מחזירה 80 אחוז עד תקרה של 650₪ בערך נכון להיום.

כמובן שזה מוגבל ל 3 פעמים בשנת חברות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...