Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרוסאובר בתקציב 55

saharlevi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחרונה הושבת הרכב המשפחתי שהיה ניסאן קשקאי 2010 , מאוד נהננו מהרכב מלבד צריכת דלק מעט גבוהה

אני מחפש כרגע קרוסאובר אחר בתקציב של 55 אלף שקל עם סטייה של אלפי שקלים בודדים לכאן ולאן

אשמח לקבל המלצות אציין שהכיוון המרכזי כרגע הוא סוזוקי קרוסאובר 2014 למרות שאני נגד העניין מהסיבה שאני חושש שנרגיש ירידה ברמה לעומת הקשקאי מכיוון שהרכב נראה פחות טוב מרגיש פחות יוקרתי ויותר חלש

אשמח להמלצות כלשהן ובנוסף ברמה האישית הייתי שמח לדעת האם הבחירה היתה בידיכם האם הייתם לוקחים קרוסאובר או רכב משפחתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשקאי 2010 יוקרתי? כל קשר בינו לבין יוקרה מקרי בהחלט.

כמו כן בגלל שהוא כבד עם המנוע 2 ליטר הוא מאוד עצל.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב הבנתי, סקודה ייטי ידנית הוא קרוסאובר לא רע בכלל.

לשאלה השניה, אני לא רואה יתרון משמעותי לקרוסאובר על פני משפחתית רגילה למעט העובדה שאם מדובר בנוסעים מבוגרים יחסית (כך שקשה להם להיכנס ולצאת).

8) ידני זה הכי אחי 8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב 55 אני יכול להביא אאודי A6 דגם מפואר שנת 2009, יוקרתי פי 10 מהקשקאי .. האם כבודו צריך כזה רכב? לא יודע.

מה הצרכים שלך - לא רשמת כלום מלבד ירידה ברמת ה"יוקרה" - קשקאי ויוקרה לא מסתדר ביחד באותו משפט.

ואכן גרסת 2 ליטר של הדגם עצלה ושתיינית.

Opel INSIGNIA 2013 2.0T Edition - For me

ReflashTeam IL stage 1 Remap.

Opel INSIGNIA 2015 2.0T Cosmo - For the wife ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...