Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי היקר!

אם מטרתך לחסוך - סע בתחבורה ציבורית.

אם מטרתך לנסוע ברכב אמין וחסכוני -קנה את הדאצ'יה.

אם אתה מחפש הרפתקאות - קנה את הלוגאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם דצ׳יה - מה יהיה לי יותר זול מבחינת עלויות תחזוקת מנוע - הטורבו בנזין, או הטורבו דיזל (הבנזין כ14 לליטר והדיזל כ20 לליטר. במבחן אמת)?

אם קונים מליסינג, צריך להביא מומחה לבדיקה, או שזה נחשב אמין?

פורסם

אם קונים מליסינג, צריך לקחת את הרכב לבדיקה משלך ( במכון הבדיקות או/ ו מוסך מכונאות שאתה סומך עליו/ מוסך פחחות - כדי לחסוך עלויות הבדיקה במכון ), אפילו כאשר חברת ליסינג מציגה לך בדיקה משלה.

אם הרכב צפוי לנסוע רק בעיר, אין יתרון גדול לדיזל. אבל לנסיעות בינעירוניות דיזל עדיף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. לא יודע, נראה לי שהדיזל יהיה זול יותר לתחזוקה, אך זה מבוסס על השערה ולא על נתונים.

2. ברכישה מליסינג חובה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך - הבדיקה של חברת הליסינג לא שווה את הנייר עליה היא מודפסת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בלודג'י מנוע דיזל הוא מנוע יותר וותיק ומוכר מנוע בנזין, יש יותר ניסיון במוסכים, יותר חלפים (גם משומשים) ובגדול נראה לי יותר הגיוני להחזיק אותו ולא את הבנזין לאורך זמן.

אבל, בדיזל יש מסנן חלקיקים, על מנת שהוא יתפקד טוב הרכב חייב לפחות פעם בכמה שבועות לעשות נסיעה ארוכה מחוץ לעיר.

אם כל הנסיעות שלך אך ורק בעיר ואך ורק למרחקים קצרים, הרכב לא יוצא מהעיר ולא נמצא במצב שיוט אף פעם - קנה את הבנזין.

אגב לגבי 20 ק"מ לליטר בדיזל - אין מצב. זאת אומרת כן אבל רק בנסיעה בניעירונית על 100 קמ"ש.

משולב יהיה בערך 15-16 ק"מ לליטר.

פורסם

כמובן דעה סובייקטיבית שלי...הדיזל הזה מאוד נפוץ, מכונאים "התגלחו" עליו בעשרות אלפי קנגו, פלואנסים ומגאנים. קיים בכל מיני תצורות משנת 2002.

טורבו בנזין 1.2 יותר חדש והרבה פחות נפוץ.

פורסם

קח לבדיקה במכון בדיקה - לא במוסך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...