Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשכור רכב (קטן) לחודש בארץ. אשמח אם מניסיונכם/ידיעתכם תוכלו להמליץ על חברת השכרה.

פורסם

משום מה ההודעה הקודמת שלי נמחקה, כשאני חיפשתי ועשיתי סקר שוק טלפוני במרבית חברות ההשכרה המוכרות יצא לי הכי משתלם בקל-אוטו לחודש(כנהג צעיר).

ממליץ בכל זאת בחום להקדיש גם כן כמה דקות לסבב טלפוהים לראות מה הכי משתלם לך

פורסם

תחפש אם יש דיל בגרופון לבאדג'ט, זה יוצא הכי זול מכל חברות ההשכרה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תשקול אולי גם אפשרות של רכישת רכב ביניים - יכול לצאת זול יותר מאשר לשכור רכב לחודש ימים.

אתה יכול למצוא כאן סיטרואן C5 ב5K שקלים וגם לנסר במחיר דומה וזה לפני מיקוח - בסוף החודש אם אין לך כוח למכור תפטר או במחיר סימלי בעבור מישהו שממש יעריך רכב במצב נסיעה בעלות אפסית או כמו שאומרים בעד חופן עדשים או שתמכור למגרש או לברזלים ותמשיך הלאה בחייך.

סתם נותן לך עוד אופציה - כוון מחשבה אלטרנטיבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מה שידוע לי קל אוטו הכי זולים.

אם במקרה תיתקל בחברת דולר טריפטי במהלך החיפושים, תימנע מזה כמו מאש ואל תתפתה למחיר.

פורסם

אתה יכול לבדוק בrentalcars בשביל לקבל אומדן למחירים, ואז להתקשר לחברה שנראת לך הכי טובה ולעשות השוואה למחיר ישירות דרכם.

פורסם
תשקול אולי גם אפשרות של רכישת רכב ביניים - יכול לצאת זול יותר מאשר לשכור רכב לחודש ימי..

אם זה באמת רק לחודש ולא יותר, אני ממש לא ממליץ. יותר כאב ראש והתעסקות ממה שזה שווה,פלוס הסיכון שמשהו יתקלקל ברכב שירכוש .

2500 לכל היותר ויש לו רכב שכור קטן לחודש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם יש באמת אפשרות לשכור רכב במחיר שהוא עד 2500 שקלים לחודש וזה כולל את המיסים בפנים אז באמת לא כדאי לרכוש רכב זמני במצב נסיעה.

אני פשוט לא יודע אם אלו באמת המחירים היום. בזמנו שכרתי רכב קטן לשלושה שבועות דרך הרץ וזה עלה לי באזור ה3k. כל הפרסומות שהיו לרכב ב100 שקלים ליום היו בתנאים שלא אפשרו לי לשכור את הרכב וזה עוד לפני שבדקתי אם יש לזה כל מיני תוספות מסביב כמו מיסים וביטוחים.

לא יודע מה המחירים היום, רכב גישור הוא גם כאב ראש אבל לא אם נפטרים ממנו במחיר סימלי וקונים אותו במחיר זול.

וכן, בתנאי שהוא באמת במצב נסיעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לתגובותיכם. ההצעה הטובה ביותר שקיבלתי מסתכמת ב- 2400 ש"ח + ביטול השתתפות עצמית עוד 600 ש"ח. ההצעה של קניית רכב, לדעתי פחות טובה שכן אם נוסיף למחיר הרכב את מחיר הביטוח - יוצא פחות אטרקטיבי (ההפתעות שמצפות ברכב כזה הינן חינם, התיקונים, שלא לדבר על הפסד הזמן, כבר לא חינם).

• תוכן חדש...