Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

פירקתי את הגלגלים וראיתי שהצלחת בלם השמאלית של הנהג רוקדת. הכוונה שהצלחת הדוקה בסנדלים ורפידות והכל מחוזק אבל שאני מזיז את הצלחת היא כאילו זזה איזה ס'מ אחד ורוקדת, רוקדת יותר לכיון לא איפה שהסנדלים.

חשבתי שיש משהו שמפריע שם להתיישר אולי איזה ליכלוך ..

אז הוצאתי אותה ניקתי עם ספריי בלמים ושייפתי מחלודה את פנים הצלחת ועל הנאבה, ושוב חיברתי, ופימפתי עם הברקס לנעול את הרפידות על הצלחת ואין שום שינוי ועדיין רוקד.

הצלחות הוחלפו לפני שנתיים וחצי למשהו ספרדי אני זוכר.

עכשיו השאלה שלי אם זה החלפת צלחות או בכלל משהו אחר ?

פורסם

מבלי להעליב, אבל אומי הגלגל מחזיקים את הצלחת.

תרכיב את הגלגל ותראה שהיא מפסיקה לרקוד.

אם יש רעידות של ההגה בבלימה - הצלחת עצמה מעוותת. לא משהו שרואים בעין בלי אינדיקטור.

Stay Dirty

פורסם

תודה.

ברור לי שאם אני מחבר את הגלגל עם ההברגים שלו אז הוא אוטם אותם חזק לנאבה מסביב כך שהגלגל לא רועד פנימה והחוצה.

הבעיה שאני בטוח שזה מה שגורם לרעידות האלו.

כי בבלימה הדוושת בלם רועדת רצחחחח וכמה שמהירות יותר גבוה אז ככה הרעידות חזקות.

וגם שאני סתם עוזב בקרס ב D האוטו מתקדם טיפה על 5 או 10 אני מרגיש כאילו הגלגלים נוסעות באליפסה, כמו שמניות . ובסיבוב בכיכר לדוגמא כאילו הגלגלים רועדים פנימה והחוצה.

וברור שבנסיעה אפילו רגילה יש רעידות מרגיש מהגלגלים.

לעדכן ש... החלפתי 4 צמיגים איכותיים לפני שנה גוד ייר.

איזון גלגלים, כיוון פרונט, יש לחץ מצויין בצמיגים, בולמים מונרו חדשים.

פורסם

אם זה קורה בנסיעה קדימה,כדאי לגשת למכון פרונטים לבדיקת חלקי מתלה.

רעידות בבלימה= צלחות בלם שחוקות/מעוותות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...