Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר קניית רכב, יש צורך בכיוון פרונט ומתיחה.

avim1
שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב לכולם, רכשתי רכב לפני כשבוע בידיעה שהוא עבר תאונה קלה, בצד ימין ובעקבות כך הוחלפה דלת.

לפני הקנייה הרכב נבדק במכון ונכתב משמעות שולית, פגיעה בצד ימין. ושיש צורך לבצע כיוון פרונט.

לאחר הקנייה הרכב הגיע למכון פרונט מקצועי (מכון אחר לא הצליח לסדר והחזיר את הכסף) שקבע שיש צורך במתיחה ועוד כמה דברים, הוא זרק כמה מושגים שאני לא זוכר, הוא לא לקח כסף עבור הבדיקה, ואמר שהתיקון יעלה 550 שקל, וכ3 שעות טיפול.

מה המשמעות של טיפול כזה? האם לאחר הכיוון יהיה איזה שהוא שינוי לרעה? האם המחיר סביר?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי הוא התכוון לישור מתלה?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ניסיתי להבין את הדברים שהוא אמר אבל הוא היה לחוץ, ומאוד עמוס.

הדברים שאני זוכר זה ישור מתלה, בולגויונט(או משהו כזה) כיוןן פרונט וצריך למתוח .הוא טען שהטופס בדיקה עולה 100 שקל, ואם אני ישלם הוא יתן לי אותו (הוא לא גבה כלום עבור הבדיקה ) , כנראה בגלל זה הוא היה מעורפל במסקנות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי משלם את ה 100 ש"ח - כך יש לך ביד מסמך רשום.

א - המסמך טוב, להבנת מה הבעיה, להעלות לפורום - ולקבל עזרה, ולא סתם ההערכות ללא בסיס.

ב - במידה והבעיה רצינית - אפשר לגשת עם עותק למכון הבדיקה, ולבקש הבהרות

ג - במידה והבעיה והמתיחה היא בשילדה - המסמך , כמסמך רשום - ישמש עבורך כאסמכתה לבעיה

שלא אותרה או נרשמה, ע"י מכון הבדיקה שלא בחומרתה המלאה, במידה ותרצה להתלונן או לתבוע

ד - אפשר לגשת לעוד מכון כיוון מתלים לבדיקה ולהבהרות.. במידה ושוב

התוצאות אומרות כי יש בעיה בשילדה - לבקש מסמך בדיקה רשום - ואם צריך לשלם.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישור מתלה אכן עולה מחיר שציינת, אצלי זה פתר את בעיית הכיוון פרונט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2221 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...