Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 5 2007. עסקה משתלמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

130,000 ק"מ; 30,000 ש"ח

[מחירון משוקלל - 30,500]

נראית עסקה סבירה, אלא שבדקתי במוסך ונאמר לי שיש תיקונים בסביבות 3000-5000 ש"ח (נזילת שמן, תושבות מנוע וגיר, בוקסות וגומיות למייצב, בולמי זעזועים). גם הפח לא משהו.

מצד שני, קשה למצוא באינטרנט מחירים טובים יותר.

מה אתם אומרים?

פורסם

[h=2]עסקה משתלמת?[/h]

זו תהיה "עסקה משתלמת" רק אם תמכור את הרכב הרווח, בסכום גבוה מהסכום שקנית אותו.

למעט במכוניות אספנות, זה כמעט לא מתרחש, וגם שם זו לא תהיה עסקה משתלמת בד"כ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הגיר מעט רגיש- מומלץ לפנות למכון גירים אוטומטיים לבדיקה מדוקדקת של הנושא- רק השבוע היה כאן שרשור על גיר שהתקלקל באיזור ה 115,000 ק"מ ברכב דומה ויש כאן עוד מספר שרשורים בנושא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הגירים בדגם הזה (כמו שאר המכללים) בדרך כלל שורדים יפה. יש לבצע בדיקה בדיוק כמו לפני קניית כל רכב (אבל לזכור שמדובר ברכב ישן עם בלאי, ולתחקר את הבוחן כדי להבין אם יש משהו שהוא חריג)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...