Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לראשונה בחיי טסתי לאירופה. טיול של ארבעה ימים.

הטיסה ביום הראשון של חברת blue air היתה באובר בוקינג, ונשלחתי לטיסה בערב. מעל שמונה שעות עיכוב.

אני מבין שמגיעים לי 400 יורו פיצוי, אבל לא מצליח לעשות זאת.

הכרטיסים נקנו דרך gotogate, ששולחים אותי לבלו אייר, שמחזירים אותי ל gotogate.

האם יש דרך לעשות זאת ללא חברה שגובה 30%?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

יש לבלו אייר נציגות בארץ? אם כן לפנות אליהם, או תביעות קטנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בלו אייר היא חברת צ'ארטר וזה חלק מהחוויה של טיסה בצ'ארטר.

חברות טיסה שמבוססות על המודל הזה יוצאות מנקודת הנחה של אובר בוקינג והזזת נוסעים בין טיסות - סביר להניח שהזמנת דרך חברת תיירות ישראלית והיא הכתובת שלך.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בלו אייר היא חברת צ'ארטר וזה חלק מהחוויה של טיסה בצ'ארטר.

חברות טיסה שמבוססות על המודל הזה יוצאות מנקודת הנחה של אובר בוקינג והזזת נוסעים בין טיסות - סביר להניח שהזמנת דרך חברת תיירות ישראלית והיא הכתובת שלך.

בלו אייר היא כלל לא חברת צארטר. היא חברת תעופה סדירה שמפעילה מספר קווים.

לפוחת השרשור, מנסיון התנהלות עבר מולם, הם עונים די מהר למייל. יש שלהם גם מספר בארץ שזמין ראשון-חמישי 03-7737773 או 1900723403 שזמין 24 שעות ועונים נציגים באנגלית.

פורסם

סורי, התכוונתי לבלו בריד.

אבל גם בלו אייר מפעילה צ'רטרים לחברות תיירות שונות - השאלה האם פותש הזמין חבילת נופש או לא? לרוב בחבילה מצויין מה סוג הכרטיס.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חוץ מהרצון אין קשר בין החברות

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף לחוק האירופאי יש את החוק הישראלי. אם המרחק האווירי ליעד שלך באירופה הוא מעל ל 2000 ק״מ מגיע לך פיצוי של 2050 ש״ח (תקרא בתוספת הראשונה לחוק).

http://www.consumers.org.il/category/aviation-law-general

והחוק עצמו

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/500_707.htm

פורסם

תודה לכולם.

הנציגות בארץ אומרת שהם רק תמיכה טכנית לאתר, והחברה בחו"ל מנפנפת אותי.

מבין שהכיוון הוא תביעה קטנה. מישהו התנסה בהליך דומה? יכול לכוון אותי?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

בעיה. אם אין להם נציגות בארץ אין לך את מי לתבוע.

יש איזו רשות באיחוד האירופי שמטפלת בדברים האלה, אבל איני יודע איך ליצור עמה קשר.

פורסם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...