Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן אהלן חברים.

אחרי המון קריאה של שנים רבות הגיע זמני למצוא רכב בשבילי.

הרכב יסע נסיעה יום יומית של פתח תקווה-אריאל כלומר כ40-60 ק"מ ביום ופעם בשבוע שבועיים נסיעות יותר רחוקות לירושלים, דימונה וכו...

הדרישות מהרכב הן:

*בטיחות לפני הכל- לא דורש מערכות אקטיביות, אבל מספר כריות אוויר יהיה נחמד מאוד.

*שנית, צריכת דלק. רכב לסטודנט לנסיעות לא קצרות כל יום.

*לא עגלה. רכב שיהיה זריז, לא פרארי, אבל לא פיקנטו.

*עדיפות לאוטומט- אם תהיה אלטרנטיבה ידנית יוצאת דופן גם אופציה.

*שנתון ואמינות- האמינות חשובה לי ולכן אעדיף להימנע מכל הDSG המתפגרים למניהם- מעוניין שיחזיק לאורך זמן ולא ישחוט לי את הכיס.

*איבזור- לא דורש יותר מדי, אבל כל המוסיף הרי זה משובח.

*גודל- הנסיעות יהיו בין עירוניות ברובן ולכן מכוון לאיזור הסופרמיני והמשפחתיות קטנטנות.

התקציב הוא בין 20-30 אלף ולכן אשמח לאלטרנטיבות מעניינות.

שיהיה אחלה יום.

עריכה אחרונה על ידי Erel

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

הייתי בודק 208 ידנית, גם טובה מבחינת בטיחות וגם צריכת דחק בנוסף לנוחות נסיעה טובה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעדיף פחות ידני ו85 סוסים לא קצת חלש?

היית מעדיף משהו קצת יותר "זריז".

חשבתי אולי על הגירסא האוטומטית 1600 סמ"ק, יהיה ניתן להגיע אליה במתיחה קלה.

איך היא? זללנית? אמינה? נוחה?

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

נוחה כן, לא חיסכונית עם גיר 4 הילוכים שמסרס את המנוע אבל בסופו של דבר יש מספיק כוח לנהג הממוצע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטומטית אני הייתי מחפש מאזדה 2 ( דינאמיק ) או סוזוקי סוויפט - יש מבחר בתקציב שלך, אפשר לחטוף מציאה מבחינת הנתונים ( למשל מאזדה 2 2008 בדימונה עם 70 אלף קילומטרים ).

רכבים זריזים ואמינים.

ידנית מעניינת - רנו קליאו טורבו בנזין 900 סמ"ק. יופי של מכונית - זריזה, חסכונית ובגרסה הידנית אמינה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...