Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטבחים - איפה למה וכמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העצות.

יש עדיפות לחומר מסויים ממנו המטבח צריך להיות עשוי? ראיתי שיש לא מעט סוגים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפוקסי - צביעה, פורמייקה, או פולימר - ציפוי על בסיס PVC.

הפולימר יהיה יקר מבין השלוש עד כמה שאני יודע. יתרונות וחסרונות של כל אחד תמצא בחיפוש מהיר באינטרנט.

פורסם

בגדול בגדול...

ארונות מטבח עושים מקוביות של 60 סמ. אם יש לך 3.6 מטר ויש לך מדיח רחב, אז אתה צריך ארונות רק 3 מטר.

בנוסף יש כיור שזו יחידה גדולה יותר עם 2 דלתות. הכיור והמדיח צמודים.

תנסה אצל נגר פרטי, אבל מהפשוטים לא מכל מיני "מעצבים" למינהם. ארון מטבח סנדוויץ (טווין=קומבי שזה החומר הבסיסי ליצירת ארון וכמעט כל הנגרים עובדים עם זה) מצופה פורמייקה יכול לנוע מ 800 ל1600 שח למטר. בתלות בגימור הדלתות. במחיר הזול זה דלת MDF מצופה פורמייקה או סיבית מצופה פורמייקה. ביקרים זה MDF עם צבע בתנור. אפוקסי הכי יקר, פולימר שני והפשוט ביותר דלת פורמייקה

על 3 מגירות טריקה שקטה נגר לוקח בדרכ 1200-1300שח

המלצה שלי מעבר לאיקאה והום סנטר או נגר פרטי, תנסה ביד 2 לרכוש מטבח מדירות חדשות עם מטבח קבלן. זול ותקבל גם שיש ביחד.

פורסם (נערך)

חשבתי באמת על לקנות מטבח קבלן יש חדשים במחירים מצחיקים.

הבעיה היא שצריך להתחיל להתאים את הבית למטבח.

אני צריך להזיז את הנקודה של המדיח והנקודה של הברז בכדי שיתאים לתצורה של המטבח שאקנה.

פלוס פירוק והרכבה של המטבח,השאלה אם זה שווה את הכאב ראש.

גם צריך למצוא משהוא שיתאים בצורה הכללית.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל יח אתה יכול לשים איפה שאתה רוצה. בונים מטבח בצורה של יח 60 סמ ומחברים בינהם עם ברגים ככה שיש משחק. לדעתי הם יפרקו או שזה מפןרק אצל אנשים במחסן.

הדרך הפשוטה ביותר כמו שאמרתי זה ללכת לנגר שיעשה לך בדיוק מה שאתה רוצה ויביא שיש. או איקאה/הום סנטר.

אם אתה רוצה לחסוך ויש לך זמן אז הצעתי לקניות ביד 2.

פורסם

עוד שאלה ברשותכם,מה אומרים על משטח בוצ'ר כמו שנותנים באיקאה לצורך העניין לעומת שייש?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

באיקאה לא נותנים כלום. אתה קונה.

ויש להם גם אבן קיסר.

בחו״ל זה מאוד נפוץ משטח עץ.

לי אישית אין בוצ׳ר אלא עץ עם סוג של פורמייקה מעל. המטבח לא חדש וזה עובד די טוב.

בארץ למרות זאת זה לא כל כך תפס וגם אני אישית מעדיף אבן קיסר או משטח אבו. המחירים של איקאה לאבן קיסר מהזולים בארץ.

פורסם

מתעלק, מישהו רכש שיש מאיקאה ויכול להמליץ\ לא להמליץ?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
עוד שאלה ברשותכם,מה אומרים על משטח בוצ'ר כמו שנותנים באיקאה לצורך העניין לעומת שייש?

לדעתי זה נראה טוב רק בקטלוג בתור חדש, אחרי כמה חודשים כבר נראה הרבה פחות טוב.

לי יש בוצ'ר כזה בנישה בתור ספסל מתחת חלון. האיכות שלו בינונית מאוד.

בתור משטח עבודה רטוב לא נראה שהוא יחזיק מעמד יותר מדי.

לך על שיש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בתור זוג צעיר היה לנו כזה, משהו שאשתי ירשה מהדיירים הקודמים כאשר קיבלה את הדירה שלה, ושימש בהמשך את הדודה שלה שרכשה מאיתנו את הדירה. סה"כ תפקד היטב כמה עשורים, ואחרי שראיתי נזקים במשטחי גרניט אני ממש לא הייתי פוסל אותו, במיוחד אם התקציב מוגבל ומגביל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני קניתי מאיקאה.

ממליץ בגדול, אבל העניין הוא שיש לך קצת אחריות על הכתפיים.

לפני שאתה הולך לפגישה עם ה"מעצב" גש לסניף - תעשה קצת שיעורי בית. מה אתה רוצה. תחשוב על חלוקה. תבוא עם טיוטה משלך.

יש חלקים מסויימים שעולים המון וכאלו שעולים מעט מאוד.

אם אתה בוחר את הבחירות הנכונות אתה יכול לעשות שם מטבח בגרושים.

מצד שני אתה יכול להגיע להצעת מחיר שלא תבייש רשת מטבחים.

פורסם

נצלש:

גם אצלנו המחליטה החליטה שארונות המטבח יוחלפו ללא הזזת חשמל, אינסטלציה או החלפת ריצוף או חיפוי (טעות?)

כיוון שרוצים שהמטבח יהיה פונקציונלי ונוח ולא יתפרק, אנחנו מוכנים להשקיע קצת (ממוצע ומעלה), אבל לא הולכים להתפרע.

כיוון שהתכנון הנוכחי טוב לה (מטבח קבלן מידות סטנדרטיות), היא מתכוונת להשאיר את התכנון ולהתקדם בעצוב ובמיוחד בפרזול – מנגנוני נוחות וכו'.

שאלות לאחר מחקר קצר וחיפוש (מוודא שהכול רלוונטי) :

1. גוף סנדוויץ' אדום עדיין הכי מומלץ?
  2. מה החומר המומלץ לדלתות? היא מתלבטת בין שני עיצובים שונים "דמוי שיש" או "דמוי עץ טבעי".
  3. פרזול: פה נרצה להשקיע הבנתי שהחברות המומלצות הן בלום, הטיש, גראס ואולי גם DTC? אבל לכל אחת מהחברות יש סדרות איכות שונות. איפה מוצאים מידע על הסדרות השונות וההבדלים ביניהן?
    אנחנו רוצים שכל הארונות התחתיים יהיו בעצם מגירות כדי לא להתכופף וזה דורש פרזול איכותי שנושא משקל כבד.
  4. היכן לקנות? איקאה והום סנטר עלו פה (גם בשרשור הזה), אבל רק בהקשר של מטבחים תקציביים?
    יש המלצות לחברות או נגרים באזור ירושלים? לי אישית אין בעיה לקפוץ למרכז (ראשון?) אבל למחליטה יהיה יותר קשה.
  5. עצות, תובנות, אזהרות יתקבלו בשמחה.

מצורפת סקיצה של המטבח הנוכחי

kitchen1.pdf

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש לך גם פרפקט ליין וכאלה- מציעים מטבח 3 מ' ב13,000 ש"ח

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)
נצלש:

גם אצלנו המחליטה החליטה שארונות המטבח יוחלפו ללא הזזת חשמל, אינסטלציה או החלפת ריצוף או חיפוי (טעות?)

כיוון שרוצים שהמטבח יהיה פונקציונלי ונוח ולא יתפרק, אנחנו מוכנים להשקיע קצת (ממוצע ומעלה), אבל לא הולכים להתפרע.

כיוון שהתכנון הנוכחי טוב לה (מטבח קבלן מידות סטנדרטיות), היא מתכוונת להשאיר את התכנון ולהתקדם בעצוב ובמיוחד בפרזול – מנגנוני נוחות וכו'.

שאלות לאחר מחקר קצר וחיפוש (מוודא שהכול רלוונטי) :

1. גוף סנדוויץ' אדום עדיין הכי מומלץ? כן, אבל תוודא על מה אתה משלם. מסתבר שיש חברות שקוראות גם לטווין אדום. התאכזבתי לגלות שזה מה שקיבלתי למרות הסכום הלא זול ששילמתי.
  2. מה החומר המומלץ לדלתות? היא מתלבטת בין שני עיצובים שונים "דמוי שיש" או "דמוי עץ טבעי". אם יש ילדים קטנים (ואולי גם אם אין) מומלץ פורמייקה. בגלל העמידות. תוכל לבחור בערך כל צבע וכל "מרקם" שתבחר. אבל לא תוכל לקבל עיטורים חרוטים (כלומר פחות מתאים למטבח כפרי).
  3. פרזול: פה נרצה להשקיע הבנתי שהחברות המומלצות הן בלום, הטיש, גראס ואולי גם DTC? אבל לכל אחת מהחברות יש סדרות איכות שונות. איפה מוצאים מידע על הסדרות השונות וההבדלים ביניהן? מידע תוכל למצוא באתרים של החברות. ממה שאני יודע גראס נחותים מבלום והאטיש. לא שמעתי על DTC. שים לב בשלב הצעת המחיר לדרוש פירוט של דרגות משקל של כל מגירה ותוודא שזה מתאים לך ומתאים להגדרות היצרן. אצלי סיפקו מגירות גדולות עם מנגנונים לעומס 30 ק"ג, בניגוד להגדרות של בלום, ורק לאחר מלחמות החליפו לכאלו של 60 ק"ג.
    אנחנו רוצים שכל הארונות התחתיים יהיו בעצם מגירות כדי לא להתכופף וזה דורש פרזול איכותי שנושא משקל כבד. מסכים לחלוטין וכך עשיתי. יש לי מעל 20 מגירות במטבח (המחיר בהתאם).
  4. היכן לקנות? איקאה והום סנטר עלו פה (גם בשרשור הזה), אבל רק בהקשר של מטבחים תקציביים?
    יש המלצות לחברות או נגרים באזור ירושלים? לי אישית אין בעיה לקפוץ למרכז (ראשון?) אבל למחליטה יהיה יותר קשה. קח בחשבון שידרש יותר מביקור אחד ותנסה למצוא משהו קרוב ששניכם תוכלו להגיע. אני חושב שנאלצנו להגיע 3 פעמים (ביקור ראשון, ביקור לסגירה לאחר סבב בחברות השונות, ביקור סגירת תכנון לאחר מדידות), פלוס עוד ביקור שלי במפעל לבחינת המטבח לפני העברת תשלום אחרון.
  5. עצות, תובנות, אזהרות יתקבלו בשמחה.

מצורפת סקיצה של המטבח הנוכחי

תשובות למעלה באדום.

בנוסף, כמה הערות לגבי הסקיצה:

א. אם יש קיר ליד הכיריים אז חובה להרחיק אותן ולכן ארון של 60 לא מתאים. פלוס תשקול להגדיל את הכיריים מעבר ל-60 הסטנדרטי. הרבה יותר נוח כשיש מקום לשני סירים בגודל נורמלי ולא רק באלכסון.

ב. ארון כיור של מטר זה בזבוז מקום אדיר. תחליט על גודל הכיור וקח את הארון הקטן ביותר שמתאים. כיור סטנדרטי זה 60. אני לקחתי כיור של 80 והגדלתי את הארון בהתאם.

ג. תשקול לוותר על הארון הפינתי (להשאיר מה שנקרא פינה עיוורת). מנגנוני הפינה יקרים מאוד ובפועל מנצלים אחוז מאוד קטן מהשטח. אם משהו נופל מהם, לך תזחל פנימה להוציא אותו. ואם שמים סתם דלת אז לך תוציא משם משהו. אני העדפתי להגיע עם מגירות עד הפינה משני הצדדים ולהשאיר שטח לא מנוצל בפינה ואצלי יש שתיים כאלו! (אם אמצא, בהמשך אעלה טבלה שהכנתי שמשווה בין השטחים המבוזבזים בכל האופציות)

גם ארון עליון בפינה מיותר למדי כי לא תוכל להוציא משם כלום. באותה מידה מה שתשים שם, תוכל לשים במחסן.

ד. 73 ס"מ זה מרווח די קטן מול המקרר. לא ניתן יהיה לעבור בזמן שמישהו פותח את המקרר. אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.

עוד טיפ: אל תניח שה"דיל" שחברת המטבחים מציעה למשטח השיש, הוא באמת דיל. במקרה שלנו מצאנו חברת שיש שמכרה לנו משטח אבן קיסר זול בכמה אלפים מההצעה של החברות שעובדות בהסכם עם חברת המטבחים.

עריכה אחרונה על ידי A_lex

• תוכן חדש...