Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסי מעוניין לרכוש ML320 CDI 2008 עם כ 240 אלף ק''מ

כשהרכב מונע ופותחים את מכסה מילוי השמן יש רעש ויוצא עשן

עד כמה זה קריטי?

חלק אומרים החלפת שמן יכולה לפתור את הבעיה

חלק אומרים החלפת מרימי שסתומים (אם איני טועה בשם)

כשהמכסה סגור המנוע נשמע ונוסע מצויין

תודה

פורסם

1. אתה לא אמור לפתוח את המכסה מילוי השמן כאשר המנוע פועל.

2. אדי שמן בחלל גל הארכובה, כאשר השמן חם, זה נורמאלי.

3. כן מנוע פועל מייצר רעש. היצרן דואג למסך כמה שיותר את הרעש הזה, ראה סעיף 1.

יום טוב גם לך

פורסם

1.נגיד

2 ו 3 ברכב גם כן דיזל 2004 שעבר 280 אלף אין רעש או עשן דומה במקצת למה שיש במנוע הזה

רעש דומה ניתן לשמוע פה

[video=youtube;6khBcK-MtLw]

תקין?

תודה

פורסם

בדרך כלל מוציאים מדיד שמן ואז אם יש עשן אז זה מעיד לחלוטין שהמנוע אן עים רינגים שחוקים/תפוסים והרכב שורף שמן.

המלצה שלי אל תתעסק..

מסקרנות למה שכתב יגאל בקשתי מחבר עין רכב זהה עים 340.000 ק"מ כאשר הרכב חם וממש אין עשן לא במדיד ולא בפתח המילוי שמן..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
בדרך כלל מוציאים מדיד שמן ואז אם יש עשן אז זה מעיד לחלוטין שהמנוע אן עים רינגים שחוקים/תפוסים והרכב שורף שמן.

המלצה שלי אל תתעסק..

מסקרנות למה שכתב יגאל בקשתי מחבר עין רכב זהה עים 340.000 ק"מ כאשר הרכב חם וממש אין עשן לא במדיד ולא בפתח המילוי שמן..

לאורך השנים האחרונות יצא לי לפתוח כמה מאות פקקי מילוי שמן במנועים חמים. אני לא יודע להגיד מה החוקיות, אבל יוצא לי לראות המון רכבים עם אדים שעולים מפתח מילוי השמן. מדובר ברכבים תקינים לחלוטין, לעיתים עם קילומטראז נמוך, שממשיכים לסוע בכיף שנים אחר כך.

אם פותח השירשור לא בטוח ברכב, חושב שכמות האדים מוגזמת, וחושד שישנו blow-by במנוע, טוב יעשה אם יקח את הרכב לבדיקת לחץ הפוך.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...