Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המתג של חלון הנוסע בפנל של דלת הנהג רק מוריד את החלון.

הוא לא מעלה.

בצד הנוסע אין בעיה.

הוא גם עושה רעש מוזר.

האם ניתן להחליף רק את המפסק הבעייתי או יש צורך את הפאנל?

יש למישהו במקרה את המקט?

20180709_164406.jpg

פורסם

אם מפרקים, לא כדאי לנקות כמה שניתן עם ספריי מגעים ולבדוק שוב ? לא נתקלתי בזה עדיין ביונדאי, בסוזוקי זה עבד נגד קולה שנשפכה.

צריך להחליף את כל הפאנל...עלותו אם אני זוכר נכון כ 300 שח. אל ההחלפה תעשה לבד זה פשוט יחסית.
פורסם

שאלה קטנה.

כרגע רק החלון של הנהג יורד לבד עד הסוף בצורה אוטומטית.

יש אפשרות אם אני כבר מחליף פאנל לקנות אחד שבו כל

שאר החלונות גם ירדו אוטומטית?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל יש לי אותה בעיה עם I30cw דור ראשון. מצאתי את המקט

935702L010 שזהה בדיוק לשלי, בו חלון הנהג הוא Auto DOWN, כלומר רק יורד בלחיצה ארוכה אבל לא עולה.

ראיתי שיש מקט דומה 935702L000 שבו החלון נהג הוא Auto, כלומר אמור גם לעלות עד הסוף בלחיצה ארוכה. האם המקט הזה יתאים וזה אותו קונקטור?

פורסם

חבר'ה היתה לי את אותה הבעיה ב-B3 שלי, פירקתי וריססתי ספריי מגעים לתוך הקונקטור וזה פתר את הבעיה. אני לא אומר שזה יפתור אצלכם, אבל עדיף שתנסו את האופציה הזולה לפני שתלכו על האופציה היקרה

פורסם

ניסיתי את הפתרון עם ספריי מגעים ברכב הנ"ל, זה עזר חלקית - פתר את הבעיה רק באחד משני כפתורים תקולים.

בכל מקרה שווה לנסות, כי זה זול ופשוט יותר מאשר לרכוש ולהחליף את מכלול כפתורי השליטה בצד הנהג.

פורסם

מעדכן:כרגע יש בעיה לעלות את החלון גם מהצד של הנוסע.יורד נהדר..עולה לא תמיד ולפעמים נתקע.יכול להיות שהבעיה במנוע של החלון?האם המנועים של החלון האחורי והקדמי זהים?שוקל אולי להחליף בניהם ולראות אם באמת הבעיה במנוע.

• תוכן חדש...