Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו זולל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו חיסכוני והוא זולל דלק.

עשיתי פעמיים בדיקה של צריכת דלק והוא לוקח לי על כל 7 ק"מ ליטר אחד של דלק.

מהי הבעיה שיכולה להיות באוטו שהוא לוקח המוו דלק?

• אחראי פורום
פורסם

איזה אוטו, איפה אתה נוסע רוב הזמן, מה סגנון הנהיגה. תעזור לנו לעזור לך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
איזה אוטו, איפה אתה נוסע רוב הזמן, מה סגנון הנהיגה. תעזור לנו לעזור לך.

סיריון. הנסיעות הן בכביש עירוני.

מה הכוונה סגנון נהיגה?

• אחראי פורום
פורסם

ידני/אוטומטי?

סגנון נהיגה: האם אתה עם הגז עד הרדיאטור מהשניה שהאוטו מונע או שאתה עדין בתאוצות, ממעט לנסוע בעיר,

מנסה לתזמן רמזורים כדי לא לעצור לגמרי ולהאיץ שוב וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ידני/אוטומטי?

סגנון נהיגה: האם אתה עם הגז עד הרדיאטור מהשניה שהאוטו מונע או שאתה עדין בתאוצות, ממעט לנסוע בעיר,

מנסה לתזמן רמזורים כדי לא לעצור לגמרי ולהאיץ שוב וכו'.

אני נוסע באופן קבוע עם מזגן.

איך אתה מודד צריכת דלק?

מחשב כמה ק"מ עשיתי עד שנשאר מעט דלק במיכל.

את הק"מ שעשיתי אני מחלק בכמות הדלק שמילאתי.

פורסם

אם התוואי הררי והנסיעות שלך רובם קצרות (התנעות קרות) אז הצריכה נורמלית, זאת הצריכה שלי עם רכבים דומים ידניים אפילו, אם לא אז משהו לא בסדר ברכב ושווה להתייעץ עם מכונאי.

פורסם
אם התוואי הררי והנסיעות שלך רובם קצרות (התנעות קרות) אז הצריכה נורמלית, זאת הצריכה שלי עם רכבים דומים ידניים אפילו, אם לא אז משהו לא בסדר ברכב ושווה להתייעץ עם מכונאי.

לפי מה שקראתי הרכב אמור לקחת ליטר דלק על כל 15 ק"מ.

פורסם

הכל תלוי מסלול ואפי נסיעה, אבל רכב בעיר פקוקה עם עליות שמשמש לעבודה וחזרה יצרוך המון דלק, ה 1:15 זה לבין עירוני רגוע.

פורסם
לפי מה שקראתי הרכב אמור לקחת ליטר דלק על כל 15 ק"מ.

יש לך רכב אוטומטי עם 4 הילוכים, מזגן קבוע ונסיעות עירוניות בלבד. הצריכה שלך תהיה גבוהה ו-15 ק"מ/ל' תקבל אולי אם תפיל אותה מצוק כשהיא בניוטרל. כמו שאמרו לך - תבדוק אוויר בצמיגים, ותמתן את התאוצות, אבל גם ככה מקסימום תגיע לסביבות ה-9 ק"מ/ל'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הגיוני שעושה 1:7 אחי יש מצב שאתה בולם הרבה עם הרכב בשקלול של נהיגה עירונית עם בינעירונית הוא אמור לעשות 1:12 בממוצע.

פורסם

1:12 משולב זה אומר משהו כמו 1:9-1:10 בעיר, זה עדיין מאוד רחוק מ-1:15.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...