Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון מדרכות עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לחמותי יש קשקאי, לא מרגיש שהוא באותה הרמה של המתחרים שציינתי, מעבר לזה שאני לא אוהב את הגיר שלו.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא בדקת קשקאי דיזל מאובזר? המנוע מרגיש חזק בכל מצב, הרכב נוח, מפנק ולא חסר איבזור בטיחות. מומלץ לקחת לנסיעת מבחן.

המנוע הוא היתרון היחיד של הקשקאי , בכל שאר הפרמטרים הקשקאי מיושן ונחות במיוחד מול ה 3008.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טוב. יש לנו כמה דברים, אז בואו;

דבר ראשון: ערק בשבילי זה סאנגיונג רקסטון, זה אימפרזה 1994 שעושה חוצה ישראל, זו GTI 1992 שמשמשת כרכב יומיומי.

3008 אוכל צפרדעים מפונפן זה לכל היותר סמירנוף אייס או דראמבוי (זה כמו, אבל זה לא). ערק זה זול, חריף ועושה עבודה.

דבר שני:

ניסאן זה מותג יפני עם מוניטין אמינות לא מבוטל, פיז'ו פחות (לא מתווכח כמה פחות, אבל פחות).

ניסאן קשקאי עדיין שומר מחיר שוק, הפיז'ו פחות (כמו האמינות).

לניסאן אכן יש מנוע חזק, לפיז'ו מנוע בסדר (מדבר על הדיזלים).

לפיז'ו יש יתרון קל במרווח, בקצת יותר אבזור ודווקא מבחינת מראה לטעמי הניסאן נראה יותר טוב.

אין כאן רכב אחד מדהים ואחד זבל; ממש לא, יותר כמו העדפות אישיות. לדעתי יש לניסאן יתרונות יותר גדולים ויותר משמעותיים כשסופרים את הכסף במדרגות. לפיז'ו יש פיצ'פקעס כאלו או אחרים, וההחלטה היא של מי שמשלם.

כמובן שצריך להשוות גם עלויות ביטוחים, טסט, טיפולים ועוד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דבר ראשון: ערק בשבילי זה סאנגיונג רקסטון, זה אימפרזה 1994 שעושה חוצה ישראל, זו GTI 1992 שמשמשת כרכב יומיומי.

3008 אוכל צפרדעים מפונפן זה לכל היותר סמירנוף אייס או דראמבוי (זה כמו, אבל זה לא). ערק זה זול, חריף ועושה עבודה.

דבר שני:

ניסאן זה מותג יפני עם מוניטין אמינות לא מבוטל, פיז'ו פחות (לא מתווכח כמה פחות, אבל פחות).

לפיז'ו יש יתרון קל במרווח, בקצת יותר אבזור ודווקא מבחינת מראה לטעמי הניסאן נראה יותר טוב.

אין כאן רכב אחד מדהים ואחד זבל; ממש לא, יותר כמו העדפות אישיות. לדעתי יש לניסאן יתרונות יותר גדולים ויותר משמעותיים כשסופרים את הכסף במדרגות. לפיז'ו יש פיצ'פקעס כאלו או אחרים, וההחלטה היא של מי שמשלם.

ניסאן בבעלות רנו כבר שנים רבות.

המנועים והגירים הם רנו ב 100% , מה זה אומר מבחינת המותג היפני והאמינות ?

דווקא לגבי הגיר הרציף היפני למהדרין יש תלונות על רמת אמינות שאינה גבוהה.

פורסם

דבר שני:

תפתח מחירון לוי יצחק תראה שה3008 שומר ערך כמו הקשקאי,ממש לא פחות טוב.

לגבי האמינות כמו שנאמר דווקא לקשקאי היו תקלות סדרתיות בגיר הרציף,ה3008 בנתיים 100%.

פורסם
ניסאן בבעלות רנו כבר שנים רבות.

המנועים והגירים הם רנו ב 100% , מה זה אומר מבחינת המותג היפני והאמינות ?

דווקא לגבי הגיר הרציף היפני למהדרין יש תלונות על רמת אמינות שאינה גבוהה.

אם הגיר הרציף יפני למהדרין איך ניסאן 100 אחוז רנו? , יש להם גם מנועים משלהם , אז זה לא יכול להיות מאה אחוז.
פורסם
אם הגיר הרציף יפני למהדרין איך ניסאן 100 אחוז רנו? , יש להם גם מנועים משלהם , אז זה לא יכול להיות מאה אחוז.

הכוונה הייתה לקשקאי 1.6 ט"ד , מנוע וגיר של רנו.

פורסם

יש לי חברים שעברו לאחרונה מקשקאי 2016 בנזין מאובזר ל-3008 דיזל פרימיום חדש והם טוענים שהשינוי עצום והקשקאי מרגיש ארכאי לעומת הפיג'ו.

פורסם

אנחנו בימים אלה בהתלבטות דומה, בין ה-3008 פרימיום והקארוק המאובזר (1.5 Exclusive).

הרכב מיועד לאשתי, ועשינו סיבוב סוכנויות ביום שישי, התרשמות סטטית בלבד.

הנטייה החזקה שלי הייתה ל-3008, אבל השורה התחתונה היא שהקארוק הוא זה שלוקח בגלל:

1. היא ממש לא התחברה לעיצוב של ה-3008

2. המרווח במושב האחורי של הקארוק משמעותית טוב יותר משל ה-3008 (למרות של-3008 בסיס גלגלים ארוך יותר...אני חושב שזה בגלל מבנה מושב הנהג)

3. לקארוק פתיחה וסגירה חשמלית של תא המטען

4. מערכת הסאונד של הקארוק טובה יותר

כמו כן, היה לי ניסיון בעבר בנסיעה (לא נהיגה) ב-3008, והוא אכן הרגיש לי מעט נוקשה.

השנקל שלי...

פורסם
תפתח מחירון לוי יצחק תראה שה3008 שומר ערך כמו הקשקאי,ממש לא פחות טוב.

לגבי האמינות כמו שנאמר דווקא לקשקאי היו תקלות סדרתיות בגיר הרציף,ה3008 בנתיים 100%.

אז תמכור ללוי יצחק.

מה הקשר בין המחירים שהוא מפרסם למחירי השוק?

אני הייתי בהתלבטות דומה והנדסת האנוש של הפז'ו שברה אותי. בחקתי בסקודה גם בגלל נוחות כוללת עדיפה וגם בגלל שליטה אנושית ולא דרך תפריטי מסך מגע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקארוק מעולה, והביקורות עליה מגבים זאת. אבל אם יש דבר אחד שהיה פוסל אותה בעיני אשתי למשל (ואנחנו מחפשים כרגע משהו עבורה) זה העיצוב המשעמם עד פיהוק מבחינתה. אני יודע, וחזרתי ואמרתי בעצמי פה לא מעט, שזה לא משהו שניתן להתווכח עליו, כי זה לחלוטין עניין של טעם. אבל אני חייב להגיד שאני פשוט לא יכול לדמיין לרגע אחד שקארוק תמשוך את התשומת לב שאני יודע מנסיון ש3008 מושכת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה הקשר בין המחירים שהוא מפרסם למחירי השוק?

אין קשר, וזה תקף גם להרבה מאוד רכבים אחרים כולל גם מתחרות של ה3008 מקוריאה ויפן. אני כן יודע מה מבקשים עליה בלוחות, ואישית אני יודע שחברים מכרו אחת בת שנה במחירון תוך יומיים.

בגדול יכול להיות שמדיניות התמחור של היבואן עובדת, אבל יהיה מעניין לראות עוד שנה/שנה וחצי כשהרכבים הראשונים יגיעו לגיל שלוש.

פורסם
הקארוק מעולה, והביקורות עליה מגבים זאת. אבל אם יש דבר אחד שהיה פוסל אותה בעיני אשתי למשל (ואנחנו מחפשים כרגע משהו עבורה) זה העיצוב המשעמם עד פיהוק מבחינתה. אני יודע, וחזרתי ואמרתי בעצמי פה לא מעט, שזה לא משהו שניתן להתווכח עליו, כי זה לחלוטין עניין של טעם. אבל אני חייב להגיד שאני פשוט לא יכול לדמיין לרגע אחד שקארוק תמשוך את התשומת לב שאני יודע מנסיון ש3008 מושכת.

כאן זה מאוד תלוי מה אתה מחפש. אישית מעדיף את הרכב הלא בולט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...