Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Falken ZE914 מול Michelin PRIMACY 3 והפרש של 800 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני הולך להחליף 4 צמיגים ומתלבט מה לבחור....

רביעייה של פאלקן 1260 שח

רביעיית מישלין 2060 שח

מידות:

215/55R16 97W

נסועה שנתית: 15K לכל היותר 60 אחוז נסיעה בתוך העיר.

היום הרכב נועל רביעיית מישלין שכבר הגיעה זמנה, האחוריים משנת 13 והקדמיים כי הם שחוקים.

מחיפוש שעשיתי קראתי ביקורות טובות על הפאלקן אך מצד שני די ברור לי שהמישלין צמיג יותר טוב השאלה אם שווה את ההפרש.

מחפש צמיג שיהיה בעיקר שקט איכותי ואוחז ברמה סבירה (לא מדובר ברכב ספורט)

מה דעתכם?

תודה

פורסם

פאלקן נותנים תמורה טובה למחיר. זה היתרון שלהם. כמובן, הם לא ברמה של מישלין פרימסי 3, אבל אוחזים לא רע ויחסית נוחים ושקטים.

בכמות הנסיעות שלך פאלקן יחזיקו מעמד 3 שנים. כלכלית פאלקן עדיפים, כי מישלין צריכים להיות על הרכב כ 5 שנים כדי להחזיק את ההפרש. כנראה הם יתייבשו הרבה לפני כן. לנהיגה רגועה הייתי קונה פאלקן, כי ההפרש במחיר גדול מאוד בין שני הדגמים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בסוף קניתי את הפאלקן מפנצ'ריית "דורון הדרך" באור יהודה - הגעתי אליו דרך יד 2 צמיגים.

המחיר היה זול יותר מאתר היבואן טייר קלאב גם לאחר 10% הנחה שהם נותנים.

קיבלתי צמיגים עם תוקף: 1018 כך שהם יחסית טריים.

בהשוואה למשלין שהיו מותקנים לפני לא חשתי בהבדל (רעש,אחיזה,רעידות או איזשהן תחושות משונות ברכב) כך שאני מרוצה !

מקווה שזה עוזר\יעזור למתלבטים

פורסם
בהשוואה למשלין שהיו מותקנים לפני לא חשתי בהבדל (רעש,אחיזה,רעידות או איזשהן תחושות משונות ברכב) כך שאני מרוצה !

המישלן היו משנת 2013, אז מה הפלא שהצמיגים החדשים לא רועשים, אוחזים וכדומה בהשוואה אליהם?

השוואה ראויה היא בין צמיגים טריים.

יוסי

פורסם

יוסי כמובן צודק.

במידות האלה צמיג איכותי הוא יקר משמעותית מפאלקן, לכן הם יהיו בחירה טובה יחסית.

במידות בהן המחיר של פאלקן דומה למחיר של גודייר אפיגריפ או מישלן, אין מה לחשוב ועדיף לקחת את הצמיג היותר יקר.

פורסם

מסכים עם יוסי אך זה לא משנה את העובדה שהפאלקן טובים לא מרעישים וכו' במבחן התוצאה

אני בטוח שהמישלין לא מצדיקים תוספת של 800 שח ומסכים גם עם זה שאם ההפרש היה זניח הייתי לוקח את המותג היקר יותר.

פורסם

גם לי יש פראמסי 3,צמיג משפחתי בלא מעט דרגות מעל פאלקן,יוקוהמה,פירלי,וכדמוה.

אחרי שנתיים וחצי נראים ומרגישים חדשים.

פורסם
בסוף קניתי את הפאלקן מפנצ'ריית "דורון הדרך" באור יהודה - הגעתי אליו דרך יד 2 צמיגים.

המחיר היה זול יותר מאתר היבואן טייר קלאב גם לאחר 10% הנחה שהם נותנים.

קיבלתי צמיגים עם תוקף: 1018 כך שהם יחסית טריים.

מקווה שזה עוזר\יעזור למתלבטים

לא הבנתי איפה ראית תאריך תוקף לצמיגים...?

מופיע רק תאריך ייצור.

פורסם

אם לא היית רוכש הייתי ממליץ ללכת על TOYO שמעט יותר יקרים מהפלקן, עולים פחות ממישלין וזה הצמיג היחיד ששורד במזג האויר הישראלי ולא מראה סימני התבקעות אחרי 3 שנים, היו לי כאלה זוג מקדימה והיו נהדרים אחד חטף פנצ'ר במקום שלא ניתן לתיקון ובפנצ'ריה הקבועה שלי לא היה טויו במלאי אז לקחתי מישלין ורואים שהם מזדקנים הרבה יותר מהר מהטויו שהיו. אחיזת הכביש דומה בשניהם.

• תוכן חדש...