Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

יש לי מזדה לנטיס 96 1800 סמ"ק אוטומט

בתקופה האחרונה הרכב היה אוכל שמן ומעשן (מעשן רק שהמנוע קר)

לאחר שזה כבר היה בלתי נסבל(השכנים לא אהבו את העשן על הבוקר)החלפתי גומיות שסתומים,

בלי להרים ראש מנוע(למי שמבין מלמעלה מרימים מכסה שסתומים מרימים את הפסנתר לוחצים כלפי מטה את הקפיץ השסתום ומחלצים אותו מוצאים את הגומיה ומחליפים אתה, כך כל 16 השסתומים.)

זה היה טוב לתקופה מסוימת

אתמול הרכב התחיל לגמגם בדיקה העלתה שיש פלג מלוכלך בשמן אחרי החלפה ונסיעה התופעה חזרה

כניראה שיש חדירה של שמן לצילנדר וזה סותם את הפלג.

למישהו יש רעיון מה לעשות עכשיו?

כמה זה צריך לעלות?

יש דרך לתקן בלי להרים ראש מנוע?

תודה OOPN

פורסם

תנסה להרכיב מאריכים לפלאגים - או רק לפלאג הבעייתי.

עולה גרושים בחנויות החלפים, ושווה נסיון.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

השאלה היא מאיכן הבעייה-מהראש מנוע או מטבעות האטימה(רינגים).אם החלפת את גומיות השסתומים והמכונית שורפת שמן,ומרטיבה פלאג,כנראה שהלך לך המנוע,ואז האפשרות היא או לשפץ אותו או להרכיב מפירוק.בכל מקרה אתה רק דוחה את הקץ והורס את הממיר הקטליטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אל תסתמך על ניחושים.

יש לגשת למוסך שיבצע בדיקת דחיסה (קומפרסיה) ובדיקת דליפת לחץ באחוזים (לחץ הפוך-ליקג') ולפי זה ניתן לדעת את מצב המנוע והצילינדר המתמלא בשמן ואז להחליט מה צריך לתקן וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חברים

אני צריך לדעת כמה הולך לעלות לי התענוג להחזיר לאשתי את הרגלים שלה לנסיעה.

ואם משהו רוצה לקנות את הרכב איך שהוא?(כמובן פחות מחיר התיקון).

×
×
  • תוכן חדש...