Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ] לגבי תוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת אם התוספים עוזרים במשהוא לדוגמה: יש לי סיוויק 96 והמכונאי שלי המליץ שאני צריך K44 שזהוא תוסף לדלק למי שלא מכיר, והוא אמר שזה מנקה את המזרקים ואת מערכת הדלק.

האים זה באמת משפיע ואם כן עד כמה ?

אני יודע שאפשר לפרק את המזרקים ולנקות אותם במכון לניקוי מזרקים אבל האם התוסף עושה את אותה העבודה?

שאלתי פו ושם ואמרו לי שזהוא התוסף(K44) הכי טוב שיכול להיות האים יש יותר טובים מימנו ואם הוא באמת שווה את ה 100 שח

תודה לעונים רז...

פורסם

אם תחפש בפורום תמצא התייחסות רבה לנושא.

לגופו של עניין- כן התוסף עוזר ולא הוא לא תחליף לפירוק החליל וניקוי האינג'קטורים במכונה(אולטרא סאונד).

אגב הוא לא אמור לעלות 100 ש"ח אלא באיזור ה80-90 ש"ח

כל טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תודה על התשובה...

כמה אמור לעלות פרוק וניקויי ?

איפה יש מקום שמיתעשק עם זה במרכז ?

מה ההשפעה לאחר הניקויי והאים ניתן לעשות את זה לבד?

תודה לעונים רז...

פורסם

ישנו אחד זר הזרקות באיזור התעשיה פ"ת.

נכנסים לאיזור התעשיה מכיוון צפון ועושים יו טרן בפניה שניה/שלישית, אם הוא לא שינה מיקום הוא בצביר של המוסכים מצד ימין בפנים.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
K44 עולה 65 ש"ח אצל הפרסי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64471

לכל כמה ק"מ ה k44 מתאים?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איפה ניתן לימצוא את הפרסי הזה ? כולם אומרים בתל אביב אבל אף פעם לא יצא לי לישמוע כתובת שלו .

יש לו הכול או רק דברים מסוימים?

תודה רז...

פורסם

אם אני זוכר נכון אז ביצחק שדה איפשהו :p...

ולפי מה שהבנתי הוא צריך לבנות אתר אינטרנט עם כפתור "התמקח עכשיו!" שנכנס לצ'אט שבו אפשר להתמקח איתו אונליין על המחיר :)))))

פורסם
אם הפרסי פותח אתר אינטרנט און ליין נראה לי הוא עושה ים כסף :)
צריך לפתח תוכנה מיוחדת שניתן להתמקח מולה, כי אם לא התמקחת, כאילו לא קנית אצל הפרסי.

זה חלק מהחוויה.

נ.ב. קניתי לא מזמן מיטה עם מזרון והחלטתי להשתמש בשיטות המיקוח שפיתחתי מול הפרסי.

מסתבר שזה עבד. הורדתי את המוכר מ2200 ל1500 :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...