Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת עבר ליסינג 0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחלתי להתעניין ברכישת פורד מונדיאו אקובוסט, אחד הרכבים שראיתי היה לטעמי ובעל ק"מ נמוך, הרכב כרגע יד שלישית ולטענת הבעלים ביד הקודמת נקנה כחדש-פרטי מליסינג 0 ק"מ אבל אין לו שום מסמך שמוכיח זאת.

חשוב לי מאוד לוודא שהרכב אכן היה בבעלות פרטית, האם יש דרך לעשות זאת?

אמנם קיימת היסטוריית טיפולים מלאה במורשה, אך חשוב לי לוודא שכל הידיים היו פרטיות, רכבים מהסוג הזה בעלי עבר התעללות בליסינג נוטים לעשות חורים בכיס בהמשך הדרך.

תודה

פורסם (נערך)

בעל הרכב יכול לגשת לרישיומט בסופרפארם ולהוציא תדפיס היסטורית בעלים.

היד הראשונה תופיע כנראה כהחכר /חברה.

לפי התאריכים אולי תוכל לאשש את טענותיו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם לא תוכל להוכיח באותו ובמופתים כי אכן הרכב היה ליסינג 0 ק"מ, הרי בתביעת ביטוח בגלל גניבה או טוטאלוס תקבל מהביטוח לפי הורדת ליסינג מקסימלית.

גם כשתרצה להעביר הלאה, סבירות גבוהה שחלק מהקונים יתייחסו לרכב כאל ליסינג רגיל והפחתה בהתאם.

פורסם

אתה יכול לבדוק מי עשה טיפול ראשון לרכב? האם יש לבעלים של הרכב קבלה של הטיפול ממוסך?

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

אם ספר הרכב המקורי נמצא ברכב, יש בתוכו מדבקה המעידה מי היה הבעלים הראשונים.

אם אני מדובר ברכב שנמכר כליסינג 0 ק"מ, החברה שמכרה את הרכב ליד השניה תוכל לספק לך מכתב המאשר שהרכב נמכר כליסינג 0 ק"מ.

לפני כמה שנים אשתי עשתה טוטל לוס עם רכב שנקנה כחדש 0 ק"מ מליסינג. אני הייתי כבר היד השלישית, אבל פניתי לחברה והיא סיפקה לי מכתב שבעקבותיו חברת הביטוח הורידה לי "רק" 14% בגין ליסינג 0 ולא הורדת ליסינג מלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש רכב שנקנה על ידי היד הקודמת מאלדן במסגרת עסקת 0 קמ.

הרמתי אליהם טלפון ופשוט ביקשתי מהם להפיק עבורי מסמך המעיד כי הרכב נקנה מהם במסגרת עסקה מהסוג הנל...

• תוכן חדש...