Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יש ברשותי פיג'ו 3008 שנת 2010, סך הכל מאוד אוהב את האוטו אך עלויות האחזקה שלו גבוהות מאוד,

לא מדבר על דלק אלה טיפולים

הרכב נוסע רק בסופש ומבהלך השבוע עומד בחניה, לכן תצרוכת דלק פחות משנה לי כי גם היום אני מוציא רק 300שקל בחודש על דלק והפיגו היא זוללת דלק.

מחפש רכב שיהיה נוח וכיף ושאני לא יצטרך ללכת לבנק לבקש הלוואה כל פעם שאני נכנס איתו למוסך :)

אשמח לעזרה.

פורסם

הרכב תקין? נכנס למוסך רק לטיפולים תקופתיים או יותר מזה?

עם נסועה כזאת צריך לעשות טיפול קטן/גדול פעם בשנה, טיפול קטן עולה 600~ שקל וגדול 900~ שקל.

פורסם

הרכב עכשיו תקין :)

אבל בפיג'ו כשאתה רוצה להחליף צינור אחורי שעולה 170 שקלים, אתה צריך לשלם עוד 1200 שקל על זמן העבודה....

ואחרי שהשקעתי כבר 10 אלף שקל בשנה הגעתי להחלטה שכדאי להעיף אותו לפני הטסט,

בהסכם שיש לי עם המגרש אני מקבל מחיר מחירון מלא שזה 40K ככה שאני חושב שכדאי לי להעיף אותו מהר לפני הטסט.

פורסם
ה,

בהסכם שיש לי עם המגרש אני מקבל מחיר מחירון מלא שזה 40K ככה שאני חושב שכדאי לי להעיף אותו מהר לפני הטסט.

יש פה דבש לפני העוקץ...

אתה מקבל מחירון על רכב ואתה עלול ליפול על נבלה גדולה לא פחות.

אם הרכב תקין כרגע,כדאי לעבור עם הרכב לטיפול במוסך מתמחה בדגם/מוסך כללי ולא מורשה היבואן- אתה תתפלא כמה כסף תחסוך (בחלק גדול ממוסכי היבואן רק צמד המילים בוקר טוב מכניס כסף לקופת המוסך).

אם אתה מהמרכז יש לך את שאפט בת"א/אורן שירותי רכב בחולון- הם מוסכים מומלצים וטובים לא פחות מרמת היבואן אבל מחיריהם שפויים יותר בהשוואה אליו.

אם הרכב עושה בעיות,זה כבר משהו אחר וצריך לחשוב ברצינות- אני מודה שכאשר הרכב הקודם שלי התחיל להיכנס ללופ של תיקונים (הגעתי למצב של 4 חודשים שבהם כל חודש הרכב נכנס למוסך ולא סיימתי שם בנזק קטן)- זו היתה הנקודה בה הבנתי שזו רק ההתחלה ולכן עדיף להיפטר מהרכב ולהתקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...