Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה גדלה והתחלתי לחשוב על רכב יותר גדול ומרווח שישרת אותנו.

ביליתי במחיצתה של האטקה סופ"ש גדוש ויצא לי לעבור איתה בתוואי אותו אני עושה על בסיס קבוע.

הרכב עונה על רוב הדרישות שלי ממנו, בטיחותי, נמרץ יחסית (את פרויד הוא עולה בלי לגהק, בכל זאת מנוע 1.4 עם 150 כ"ס), נוח, תא המטען גדול והמרווח בפנים, ביחוד מאחור, מספיק בהחלט.

מה שמעט הציק זה החוסר במצלמת רוורס, למרות שישנם חיישנים עם תצוגה גרפית והמובילאיי :roll: למרות שבאופן מפתיע, לאורך כל הדרך הוא צפצף רק פעם אחת...

עכשיו, הקארוק הגיעה ומציעה חבילה יותר עשירה. ברמת הבסיx' עם המנוע 1.5 היא עולה כמעט כמו האטקה סטייל+ אך ברמת סטייל כבר מדובר על מעל 10K הבדל.

התקציב כעיקרון יכול להימתח עד 150K אך רצוי אם ניתן להוציא פחות :lol:

כאן נכנסים אוטודיל לתמונה, ראיתי שהם מציעים את האטקה סטייל+ כרכב יד שנייה 0 ק"מ. עוד לא יצא לי לדבר איתם אז אין לי מושג לגבי המחיר, מאמין שהוא יהיה כ15% פחות ממחיר של רכב מקביל מהסוכנות.

מה בעצם החסרונות ברכישה כזו מלבד היד והעובדה שאצטרך לגלגל את ההנחה לקונה הבא?

את הקארוק לא ראיתי. האם היא צפויה להגיעה גם כן?

פורסם

את האטקה תקבל בפחות מעשירייה מהמחיר בחנות, לא תקבל אחריות שנה שלישית, תכל'ס אין סיבה לקנות רכבי סיאט מ0 ק"מ, מה מתאים לך, רק אתה יודע, אני הייתי לוקח אטקה הבסיסית ב 140 וסוגר עיניין

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כמה עולה כזה חדש יד 0?

קח בחשבון שהרכב עמד שנה בבונדד ורק אז עלה לכביש ועומד במגרש של אוטודיל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

עכשיו, הקארוק הגיעה ומציעה חבילה יותר עשירה. ברמת הבסיס עם המנוע 1.5 היא עולה כמעט כמו האטקה סטייל+ אך ברמת סטייל כבר מדובר על מעל 10K הבדל.

התקציב כעיקרון יכול להימתח עד 150K אך רצוי אם ניתן להוציא פחות :lol:

כאן נכנסים אוטודיל לתמונה, ראיתי שהם מציעים את האטקה סטייל+ כרכב יד שנייה 0 ק"מ. עוד לא יצא לי לדבר איתם אז אין לי מושג לגבי המחיר, מאמין שהוא יהיה כ15% פחות ממחיר של רכב מקביל מהסוכנות.

מה בעצם החסרונות ברכישה כזו מלבד היד והעובדה שאצטרך לגלגל את ההנחה לקונה הבא?

את הקארוק לא ראיתי. האם היא צפויה להגיעה גם כן?

לאור הקטע הזה (המודגש) לא הבנתי איך הקארוק סטייל במשוואה. היא עולה 160K?! (+אגרת רישוי)

פורסם

סטייל פלוס ב-2018 יש שני דגמים אחד עם בקרת שיוט אדפטיבית, ואחד בלי. קוד הדגם של הדגם עם בקרה השיוט הוא 28, בלי בקרת השיוט 22.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

האטקה ממשיכה להנות מהתקנת המובילאיי,או שישנן רמת גימור שמיתרות את התענוג הזה?

עריכה אחרונה על ידי bv12
פורסם
חדש מהסוכנות, מדובר על בערך 151 על הכביש.

לדבריהם הוא הגיע אליהם לפני כמה ימים.

בדוק מועד עליה לכביש ברישיון הרכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
סטייל פלוס ב-2018 יש שני דגמים אחד עם בקרת שיוט אדפטיבית, ואחד בלי. קוד הדגם של הדגם עם בקרה השיוט הוא 28, בלי בקרת השיוט 22.

ואיפה ניתן לבדוק את קודי הדגם הללו?

פורסם

מודפס ברשיון הרכב תחת קוד דגם. הארבע ספרות הימניות. אם הרכב אצלם גם רישיון הרכב קיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני שמתי לב שהמודעות של האטקה באוטו דיל התחילו להיות מפורסמות ביום שישי בלוח יד 2, יש כמות נכבדה של מודעות. יום לפני כן לא הייתה מודעה אחת, היו רק מודעות של רכבים פרטיים.

זה פותר את השאלה האם האטקה לא נמכרת עקב בעיות אספקת מלאי או בגלל חוסר ביקוש. ניתן כעת להבין שהסיבה היא חוסר ביקוש.

את האטקה סטייל פלוס אפשר להשיג מהיבואן במחיר של 149 על הכביש, כולל אגרת רישוי, כולל מערכת מולטימדיה הכוללת וייז ומיגון, כולל בקרת שיוט אדפטיבית.

מאוטו דיל אני מעריך שמדובר בדגם ללא בקרת שיוט אדפטיבית וללא מערכת מולטימדיה כנ״ל. אגרת הרישוי כלולה והמיגון כנראה גם.

במחיר של 135 זאת הנחה יפה, אבל יש תוספת יד. לטווח אחזקה ארוך יש לכך פחות משמעות. מחיר מחירון של אטקה סטייל פלוס משומשת שנת 2018 הוא 131 אלף ₪ דרך אגב (ללא תוספת חודשי עלייה לכביש). ישנה אפשרות לרכוש מאדם פרטי שנסע מעט, אולי אפילו במחיר נמוך ממחיר המחירון הנ״ל. הרכב גם יהיה יד שניה מפרטי. יש לעיתים אנשים שמוכרים רכבים לאחר כמה חודשים ספורים בלבד.

אני לא מבין את צ׳מפיון למה הם מחכים שהרכבים לא יימכרו במשך שנה ואז מוציאים אותם לאוטו דיל עם יד נוספת, יכלו לתת הנחה יפה ישירות בסוכנות בסדר גודל של אפילו של 11 עד 13 אלף ₪ כמו שנותנים על האאוטלנדר והספורטג׳ לצורך הדוגמה, והיו מוכרים כך הרבה יותר רכבים.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...