Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי את הכתבה שהייתה לפני כמה חודשים על מע''צ ואחרי זה אחד מאלה שעשו עליו את הכתבה

התאבד...

מענין למה הוא בחר דווקא באופציה הזאת...

אולי בגלל שלא איכפת להם והם רק פישלו בלי לנסות לתקן את המעוות...

הכתבה הזאת נכתבה בלשון משעשעת אבל זאת מציאות מפחידה שאנחנו צריכים לחיות איתה יום יום

אבל הבעיה הכי גדולה שאנחנו ניפגעים וחלקנו מתים בגלל התקלות הרבות האלה.

צריך לעשות משהוא בנידון

ולפי דעתי לפטר את כל הצמרת שאחראית על הכבישים בארץ להביא אנשים חדשים הגונים

עם מוטיבציה בעלי אחריות, הרעיון הכי טוב שעולה לי לראש זה קצינים כי זה בעצם מה שמסמל

קצין בצה''ל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

קצינים?! מה הם מבינים במוטוריקה? (לא שאני מזלזל בהם) זאתי בדיוק הטעות של מע"צ- נותנים לאנשים שלא מבינים כלום/לא מגדילים ראש לתכנן ולבנות כבישים! צריך לתת לאנשי הפורומים של הרכב כגון זה לתכנן ולפקח על בניית הכבישים בארץ (אבל לא לכל החברים פה כי יש פה כאלו שאומרים שכביש טוב זה כביש ביער לנהיגת ראלי :) )

פורסם
ניסן אלמרה (35) אינו נראה כאדם הנוטה לקיצוניות, או כמי שחייו אינם יקרים לו. להיפך: היזם הצעיר דווקא מגדיר עצמו היפוכונדר-מלידה, החושש מטיסות בפרט ומסיכונים בכלל. "עד היום אני לא עולה על קרוסלות ונדנדות", הוא אומר. אשתו, טסה (31), מאשרת בחיוך: "אני היא זאת שמצטרפת לילדים במתקנים בלונה פארק". איך איפוא הפך איש ההיי-טק הזהיר והמחושב לאחד הבולטים במשתתפי משחק "אקסטרים" לחיים ולמוות,....

ניסן וטסה, למשל, גרים באזור השפלה ונאלצים להשתמש כמעט מדי יום ביציאה הדרומית של נתיבי איילון.

נשמע מוכר ,הטיפוס הזה...:roll::grin:

פורסם

ביום שישי בערב ניצחתי את מע"צ.... ( עד הפעם הבאה )...

בכביש היוצא ממודיעין לכיוון צ. לטרון, יש פנייה ממודיעין ימינה, מייד אחרי פנייה יש כביש מאוד מפותל עם סיבוב שמאלה, הסיבוב הוא טיפה בעלייה ככה שנכנסים אליו עם קצת גז בסיום.

מע"צ ברוב חוכמתה, החליטה לתקוע גדר הפרדה בין שני הנתיבים בדיוק היכן שהסיבוב מסתיים ללא כל יכולת מצד הנהג לקלוט זאת ללא אזהרה.

למזלי הרב, הייתי עייפה אז נסעתי על 60 קמ"ש ככה שהספקתי לבלום ולחתוך לפני שנכנסתי בגדר.

נקווה שכל מהנדסי מע"צ ילכו בעקבות אותו אחד שהתאבד.

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

קצינים? הצחקת אותי,

חצי מהממשלה היו קצינים ותראה איך המדינה נראית.

קצינים לומדים לחשוב שהם יודעים הכל, אני לא חושב שאתה רוצה עוד כאלו באיזור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
קצינים? הצחקת אותי,

חצי מהממשלה היו קצינים ותראה איך המדינה נראית.

קצינים לומדים לחשוב שהם יודעים הכל, אני לא חושב שאתה רוצה עוד כאלו באיזור.

אני התכוונתי למה שקצינים מייצגים ולא למה שחלק מהם חושבים! (יחי ההבדל הקטן).

ועוד דבר: לא כל הקצינים בצה''ל הם אותו הדבר יש הרבה קצינים מעולים...

ול BUZZZI: בשבילך אני מקווה שתהיי עייפה כל הזמן שתמשיכי לכתוב לנו בפורום איך את ממשיכה לנצח

את מע''צ מאשר לשמוע עליך פצועה או אחרי אפילו בריאה אבל אחרי שעשית טוטלוס לרכב בגלל כמה

אנשים חסרי אחריות...

אז תשמרי על עצמך בשביל כולנו.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ועכשיו ברצינות.

ביום חמישי שלחתי מכתב למכותבים:

מנכ"ל מע"צ החדשה - אלכס וזינצ'ר

המהנדס הראשי

שר התחבורה - מאיר שיטרית.

מנכ"ל משרדו הנצחי - בן ציון סלמן.

מבקר המדינה !!!

על רשלנות פושעת ועל משחקי כח מול הישוב שלנו, יש פצועים והרוגים !!!

אנא קיראו והפיצו לכל מי שתוכלו, עיתונאים, כתבים, עיתונות רכב, במיילים ובפורומים השונים, עד שהנהלת הגוף הנ"ל תתפטר \ תתפוגג

ליאור בנאי

מכתב למנכל מעצ ושר התחבורה.doc

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
ועכשיו ברצינות.

על רשלנות פושעת ועל משחקי כח מול הישוב שלנו, יש פצועים והרוגים !!!

הייתה לי חברה בישוב שלך 3 שנים, וראיתי דברים לא נעימים בכלל בכביש הדרומי, זה המגיע מבני דרור.

וראיתי את התמונות במכתב שלך, זה העלה לי פלשבקים עוד יותר לא נעימים :crazyeyes אבל לא ממש קשורים לכביש.

אבל בכל מקרה כל הכבוד, תמשיך להלחם! ואולי זעקתך תפול על האוזניים הנכונות.

פורסם

מצטער לאכזב אותך - למנהלי מע"צ ממש לא איכפת מהציבור. כביש הכניסה ליישוב שלי הולך ונבנה כבר 11 שנים (בחלום הלילה).

להם יותר חשוב להביא יועץ מיוחד (בשכר של עשרות אלפי שקלים בחודש) - שמואל הרשקוביץ' , שהודח בבושת פנים מתפקיד מנכ"ל המשרד לבטחון פנים בחשד לשחיתויות.

צורת סלילת הכבישים היא רק הסימפטום. מחלת הריקבון התפשטה שם בכל מקום. התאבדותו של המהנדס שם (ואני לא נכנס כרגע לדיון אם הוא היה אחראי או לא) גרמה להפסקת הירי המוצדק על מע"צ.

אף אחד לא מעיז כרגע לצפצף לכיוון שלהם מפחד שמא יאשימו אותו בהתנכלות לחבורת חסרי ישע.

• תוכן חדש...