Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Soundwa כתב

במצב של קומפוננט קדמי וסאב ובכיוון טוב של הסאב - מרגישים שהבאס מגיע מהבמה הקדמית של הקומפוננט, ואז זה לא מפריע יותר מדיי לנוסעים מאחורה - שרק נהנים מווליום יותר טוב שמגיע גם אחורה.

 

 

אצלי ברכב שומעים את הסאב מקדימה כמו שצריך אבל זה לא אומר שהוא פיזית נמצא מקדימה הוא עדיין מאחורה וכל עוד זה כך מי שישב מאחור ימשיך לסבול מהעוצמה

פורסם

עדיף שיסבול רק מהסאב מאשר שיסבול גם מההדף של הסאב וגם מהרמקולים האחוריים.

לפי דעתי אין צורך ברמקולים אחוריים בכלל, הסאב משלים את אפקט הבמה ואם תשקיע בקומפוננט יקר מקדימה (מה שעדיף לעשות) ותיקח קומפוננט פחות טוב מאחורה (מה שבד"כ אנשים עושים כאשר הם קונים רמקולים לאחורה גם) הוא יהיה מפוספס וכמעט בלתי מורגש לנוסעים מקדימה.

בקיצור - רמקולים אחוריים - מיותר.

עדיף להשקיע בסאב שישלים את הסאונד הכולל ברכב וזה הכל.

ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אתה אומר שרמוקלים אחוריים זה מיותר, אבל אין לך סיבה מוצדקת למה זה מיותר...

אז ככה.. ההדף לא בא מהרמקולים האחוריים אלא מהסאב, דבר שני אף אחד לא דיבר על להתקין קומפוננט מאחורה, דבר שלישי ההתלבטות פה על להתקין את הרמקולים הייתה על התחשבות בנוסעים מאחורה ולא אם ישמעו אותם מקדימה או לא...

פורסם

ואכן אם מאחור סובלים מעודף באס אז רמקולים אחוריים יכולים לרצות את היושבים מאחור

אבל זה יתבטא על חשבון הבמה הקדמית

פורסם

בשביל בן אדם הגיוני שמעדיף לשמוע צליל מאיפה שהוא אמור להגיע ולא לעמוד עם הגב לרמקול (במקרה של 6x9) - עדיף לא לקנות 6x9 בכלל. בשביל היושבים מאחורה- הרמקולים עדיין יהיו מאחוריהם - וזה לא שווה הרבה "איכות". ובמקרה הזה "איכות" אומרת להוציא פחות כסף (מיותר) על רמקולי 6x9 - ולא להשקיע יותר כסף (ונראה לי שבן אדם יעדיף לזרוק כמה שפחות כסף אם לא צריך).

 

אם הבחור רוצה שהיושבים מאחורה יהנו - עדיף שהוא כבר יתקין קומפוננט מאחורה ואז לפחות אלה שמאחורה ישמעו את המוזיקה מהכיוון הנכון.

 

מנסיון - מוזיקה חזקה שמושמעת מאחוריך היא מאוד צורמת לאוזן!

×
×
  • תוכן חדש...