Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי סוזוקי יורוסוויפט 2001, לפני שבוע היה לי פנצ'ר וכתוצאה מפתיחת הברגים לאחד מהם נשחקה ההברגה, קניתי את הבורג והאום המתאימים וכעת לפני שאני מבצע את ההחלפה לבד אני צריך לדעת מה המומנט לסגירה של האום המרכזית המחוברת לסרן (מקווה שלא טעיתי בשם), והמומנט לסגירת ברגי הגלגל.

אני משתמש במד מומנט,אז מומנט מדוייק יעזור!

תודה!

פורסם

הבלמים האחוריים הם לא דיסק זה תוף, אני מקווה שלא צריך אדע רק כשאתחיל לפרק את הגלגל, פשוט רוצה להיות בטוח במה שאני עושה עד הסוף, לפי סרטונים שראיתי אני מבין שהגוז'ונים מחוברים לתוף, ואם אני יכול להוציא את התוף רק על ידי כמה מכות פטיש זה נראה לי לא הגיוני שהגלגל יחזיק מעמד בנסיעה, לכן אני חושב שצריך להיות פה קשר לאום המרכזית שמחזיקה הכל.. תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

לצורך הורדת התוף יש צורך בפתיחת אום מרכזית.

תצטייד באום מרכזית חדשה וסגור אותה למומנט הדרוש. אני אנסה לבדוק לך מאוחר יותר באוטודאטה מה המומנט סגירה שלה

יום טוב גם לך

פורסם

אכן התוף מיתלבש על הנאבה והגוזונים מחוברים לנאבה ויש צורך לפתוח אום מרכזית על מנת לשלוף את הנאבה אחוצה ולפרק את הגוזון בחוץ. לא לשכוח להצטייד במעט גריז ייתכן והמייסב ייצטרך קצת.

פורסם

תודה רבה!

אני משתמש באתר בשם partsouq.com ככה אני מסתכל לפי מספר שלדה על השרטוטים של הרכב, רציתי לשאול אולי מישהו יכול לתת לי מק"ט של המיסב בגלגלים האחוריים מכיוון שאני לא מוצא בשרטוטים האלה, אני מוצא רק את המיסב של הגלגל הקדמי, וזה אני מבקש למקרה חירום אם אצטרך..

פורסם
אכן התוף מיתלבש על הנאבה והגוזונים מחוברים לנאבה ויש צורך לפתוח אום מרכזית על מנת לשלוף את הנאבה אחוצה ולפרק את הגוזון בחוץ. לא לשכוח להצטייד במעט גריז ייתכן והמייסב ייצטרך קצת.

בסויפט אין נאבה, התוף מכיל את המיסב ויושב ישירות על הציר עם אום מרכזית.

על פי אוטודאטה:

מומנט סגירת האום המרכזית 150-200NM

מומנט סגירת אומי גלגל 50-70NM

בהצלחה

יום טוב גם לך

פורסם

ijtzdimrzz3w.gif

זה השרטוט שיש ל על פי המספר שלדה ולא מצויין לי פה על המיסב שום דבר.. אשמח אם תוכלו לתת לי מקט כדי שאוכל להזמין אותו למקרה ואצטרך..

פורסם

לדעתי חבל לבזבז זמן על המיסב, אם לא הייתה בעיה איתו עד עכשיו, לא יקרה לו כלום בגלל הפירוק.

מה גם שבתנאים ביתיים ממילא לא תוכל להחליף אותו כי נדרש פרס (press) בשביל לחלוץ אותו

יום טוב גם לך

פורסם

סגור תודה רבה!! מעריך מאוד את העזרה, הזמנתי את האומים ועוד כמה חלקים שאני צריך לטיפול הקרוב, בכל מקרה אני אעלה פה את אופן העבודה ותמונות שאבצע בשביל שיהיה לשאר החבר'ה בעלי אותו סוג רכב שנתקעו כמוני..

• תוכן חדש...