Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת פוג'י XT2 יד2 או סוני A6500?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא התכוונתי לרכישת M43, אלא רק לציין כי הטכנולוגיה של ייצוב תמונה כפול קיימת ומיושמת, ולא מהבוקר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא התכוונתי לרכישת M43, אלא רק לציין כי הטכנולוגיה של ייצוב תמונה כפול קיימת ומיושמת, ולא מהבוקר.
משלשום. זה עניין מאוד חדש יחסית, ועובד רק עם עדשות פאנסוניק על גופי פאנסוניק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא אומר שסוני עובדים בשיטה הזאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
משלשום. זה עניין מאוד חדש יחסית, ועובד רק עם עדשות פאנסוניק על גופי פאנסוניק.

כנראה, אבל ממש לא משלשום. לפחות שנתיים. לא יודע לגבי יצרנים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני הסנט שלי:

ב-3+ שנים האחרונות אני עם ה-A6000, ולאחרונה נתתי אותה לאחי וקניתי את ה-A6500.

סיבות:

* העין שלי הייתה על ה-A6500 כבר הרבה זמן כי ההבדלים לעומת ה-A6000 גדולים. היא פשוט הייתה יקרה באופן די משוגע בהתחלה. לאחרונה המחיר נפל לפחות מ-1100 דולר, כנראה לקראת יציאת גרסה חדשה (טוענים שתהיה A6700, אבל לך תדע) שכנראה תהיה ממוצבת גבוה יותר.

* החלטתי לשדרג במקביל משתי עדשות הקיט (16-50 ו-55-210) לעדשת ה-18-135 החדשה, לאחר קריאת ביקורות עליה והבנה שהיא מחליפה ראויה (אם כי אני אתגעגע לגודל הפיזי של ה-16-50). עזר גם שכבאנדל BH או אמזון מוכרים את שתיהן ב-1500 דולר.

* יש לי עוד כמה עדשות מיד-לבל מתאימות כך שאני די מכוסה.

לא מכיר את הפוג'י מספיק, אבל לגבי ה-A7 III - מהביקורות מדובר ב-giant killer אמיתית. מאוד מפתה אבל לטעמי היא א. יקרה מדי וב. קצת גדולה מדי. התרגלתי לגודל ולמשקל של ה-A6000 ואני לא רוצה לקפוץ יותר מדי למעלה. כמו ש-falou אמר לפני שנים - המצלמה הכי טובה היא זו שאתה סוחב כרגע איתך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפות"ש, אתרום שנקל של מידע.

הייתה לי d200, מצלמה מעולה שמאד אהבתי, אבל מיושנת היום, שודרגה ל d700 שאז הוחלפה ב d610 לקראת טיול ביפן ושודרגה ל d750 לפני קצת יותר מחצי שנה.

לפני כמה שנים קניתי סוני nex3f וגם Fuji xpro1 כי סיקרן אותי נושא המירורלס, את הפוג'י מכרתי הייתה גדולה מדי, את הסוני השארתי והחלפתי ב a5000 לפני חודש.

לעניין, אם פותש רוצה להשאר בניקון, יש הרבה אופציות טובות, 7100,7200, 500, 610.

אם הייתי נכנס היום מאפס, כנראה שהייתי הולך לפוג'י בגלל כמות גופים (ברמות תמחור אטרקטיביות) וכמות עדשות פריים במחירים שפויים יחסית (ושוק יד שניה מפותח).

בסוני העדשות יקרות מאד (התמחור לא שפוי) ואין שוק יד שנייה כמעט, העדשות פריים של סיגמא (ה2.8) טובות מאד אופטית (קניתי את כל השלוש) ובכלל המערכת קלה יחסית (קצת יותר מפוג'י).

בעדשות זום לא מבין, אבל בקבוצה של פוג'י בפייסבוק אנשים מעלים תמונות יפות מאד מעדשות הזום של פוג'י. עדשת ה16-50 לא מאד איכותית (בדומה לשאר עדשות הקיט של סוני).

פורסם

תודה noogie חשבתי להמשיך בניקון אבל המשקל זה פקטור משמעותי עבורי.

בטיול האחרון שלי לאירופה סחבתי משקל די כבד עדשות+גוף וזה די הפריע.

לכן רוצה לעבור לגוף יותר קל כמו סוני/פוג'י.

לגבי פוג'י יש לי התלבטות קלה אם לחכות עד ספטמבר כי שמעתי שהולכים לשחרר אולי גוף חדש

XT2S או XT3.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קח בחשבון שהחיסכון במשקל נובע גם מצמצום היצע העדשות שלך.

אני עם שתי עדשות בסוני, כל הציוד שלי שוקל משהו כמו ק"ג וחצי.

בניקון היו לי 5 עדשות, הציוד שקל בערך 8 ק"ג. אם תשלים את כל הציוד שהיה לך, כנראה שירידת המשקל לא תהיה מהותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני לא מסכים. ההבדל במשקל גדול בין מירורלס ל-DSLR, בהנחה ואתה לא משתמש בעדשות מקצועיות. הסטאפ שלי היום כל כך הרבה יותר קל ונוח מכשהייתה לי DSLR (שגם הייתה קרופ, אגב).

צריך לזכור - אם אין דרישה לציוד מקצועי, אז לא חייבים להשתגע עם 5 עדשות או עם העדשות הכי יקרות. יותר חשוב שהציוד יהיה עליך כשאתה יוצא לצלם.

למשל, ה-16-50 של סוני באמת לא מבריקה, אבל היא כל כך קטנה שכמעט לא מרגישים אותה, ויצא לי לצלם איתה תמונות נהדרות בעבר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש הבדלי משקל בגופים, אבל כשאתה תחזיר את היצע העדשות למירורלס שלך, בסבירות מאוד גבוהה אתה תחזור למשקל גבוה שוב.

אני פחות רציתי להתפשר, אז רכשתי את ה-16-70 עבור הסוני שלי. אני לא חושב שהיא מצדיקה את המחיר שלה, אבל היא לא כבדה ומפיקה לי תמונות מצוינות ואני מרוצה ממנה באופן כללי. (היה נחמד אם המחיר שלה היה יותר שפוי)

וחלק מזה שהציוד יהיה עליו, אני מניח, זה שהוא גם יהיה קל יותר, הלא כך? אם אני מבין אותו נכון, הוא שוקל להחליף גם משיקולי משקל.

פורסם

אני שוקל להישאר עם 2 עדשות לפחות לשלב הראשוני.

בגלל זה השיקול מעבר למצלמה ללא מראה במקום DSLR.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יש הבדלי משקל בגופים, אבל כשאתה תחזיר את היצע העדשות למירורלס שלך, בסבירות מאוד גבוהה אתה תחזור למשקל גבוה שוב.

אני פחות רציתי להתפשר, אז רכשתי את ה-16-70 עבור הסוני שלי. אני לא חושב שהיא מצדיקה את המחיר שלה, אבל היא לא כבדה ומפיקה לי תמונות מצוינות ואני מרוצה ממנה באופן כללי. (היה נחמד אם המחיר שלה היה יותר שפוי)

וחלק מזה שהציוד יהיה עליו, אני מניח, זה שהוא גם יהיה קל יותר, הלא כך? אם אני מבין אותו נכון, הוא שוקל להחליף גם משיקולי משקל.

שוב, רק אם אתה הולך על העדשות ה"מקצועיות". אצלי החישוב פשוט - אם יהיו לי רק עדשות כבדות, לא אקח את המצלמה איתי. אז אני משתמש בעדשות שנחשבות פחות איכותיות, אבל מצלם יותר תמונות. אז אולי הייתי יכול להוציא 5% יותר מכל תמונה, אבל אז כנראה לא הייתי מצלם את התמונה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

המשקל מושפע גם מסוג המצלמה, מירורלס או dslr וגם מגודל החיישן, קרופ או פולפריים.

המערכת הכי קלה תהיה מירורלס קרופ, הכי כבדה פולפריים עם dslr והשילובים הנוטרים איפשהו באמצע ביניהם.

• תוכן חדש...