Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפוץ לסוכנות אאודי הקרובה לביתך ומסור ד"ש לQ7 ETRON.

מישהו יודע למה אין דיזל-היברידי ?

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

גם מרצדס הציגו גרסאות פלאג אין הייבריד עם מנוע דיזל. בשלב הראשון השילוב צפוי להגיע ל-S ול-E וזה יקרה עוד השנה.

פורסם
א. הקישור לא עובד.

ב. העתיד הוא בחשמל ולא במנועי בעירה. שמעתי שטסלה הציגה רכב חשמלי שמגיע ל-500 קילומטר. הרבה חברות בפיתוחים של סוללות יעילות גם מבחינת הספק וגם מבחינה טעינה. לכן אני מאמין שהחשמל ינצח.

זה קצת רמאות.

הדלקים ישרפו בתחנות הכח במקום במכוניות עצמן.

מה עדיף? אין לי מושג....

אני מתאר לעצמי שלפחות בתחנות הכוח, יש אמצעים יותר יעילים לצמצום המזהמים...

פורסם

מנועי חשמל הם בדרך להחליף מנועי דיזל ובכלל מנוע בעירה הפנימית.

היום בהתחשב בתקני זיהום אוויר המחמירים, יקר לייצר מנועי דיזל העומדים בתקנים. כנראה זאת הסיבה שכמה יצרנים מוותרים על ייצור מנועי דיזל.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

יצור אנרגיה מאמצעים יותר ירוקים: דרך גז טבעי שהרבה פחות מזהם, ועד דרך אפליקציות שונות של לוחות סולרים. הטכנולוגיות של לוחות סולרים עדין יקרים לצרכן, אבל מאמין שעם הזמן, המחירים יהיו יותר נוחים.

פורסם
זה קצת רמאות.

הדלקים ישרפו בתחנות הכח במקום במכוניות עצמן.

מה עדיף? אין לי מושג....

אני מתאר לעצמי שלפחות בתחנות הכוח, יש אמצעים יותר יעילים לצמצום המזהמים...

ראשית - תחנות כוח - גם כאלה הפועלות בדלקים מאובנים - הרב היותר יעילות מהנועים המובנים במכוניות, כלומר שורפות פחות דלק עבור אותה נסיעה.

שנית - פיזור הזיהום מתחנות כוח מונע ממנו להצטבר במקומות רישים, כמו מרכזי הערים. אל תשכח שזיהום מרכב הוא גורם הזיהום העיקרי במרכזי ערים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגרמניה מתחילים לאסור כניסת רכבי דיזל לערים הגדולות.

הרעיון הוא לאשר רק לרכבים שעומדים ב euro 6 שזה רק 2.7 מכוניות מתוך 15 מיליון רכבי דיזיל במדינה.

בשלב הראשון יאשרו גם לרכבים עם euro 4

https://www.carscoops.com/2018/05/court-rules-german-cities-can-start-banning-diesel-cars-immediately/

אייל

פורסם (נערך)

מתחילים? ממש לא.

מדובר בנוהל הקיים שנים רבות במרכזי ערים גדולות בכל אירופה - לפיו רק כלי רכב העומדים בתקן מסויים לזיהום אויר רשאים להכנס למרכז העיר, רכבים העומדים בתקן יותר נמוך לפריפריה שלה ורכבים בדרגת זיהום גבוהה אינם מורשים כלל להכנס לערים מסויימות. בגרמניה הכרתי את הנוהל לפני כ-9 שנים, אז הסימון היה מדבקות ירוקות, צהובות ואדומות בחלון הקדמי, בהתאמה.

גם בארץ יש סנונית ראשונה בכיוון - "איזור אויר נקי" אסור לכניסת רכבי דיזל הופעל בחיפה דומני שבינתיים הדרישה היא יורו 4 או התקנת מסנן ברכבים שאינם עמדים בתקן זה, אבל נהלים מסוג זה תמיד נכנסים באופן הדרגתי, על מנת לאפשר עדכון צי הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...