Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תודה על הסקירה המפורטת.

קולגה מהעבודה מתלונן על צריכת דלק בעייתית (1:8.5-9) בנסיעה עירונית רגועה, נתון זהה למה שאתה מוציא.

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
תודה על הסיקור, קראתי ונהנתי.

איך עדכון תוכנת ניהול מנוע אם יש STAGE1?

מחזירים לסטוק לפני הכניסה למוסך, מעדכנים במורשה. חוזרים לסדנא ומתקינים את המפה מחדש.

בסיכום עם הסדנא מגיע עדכון אחד בשנה.

פורסם

בהחלט רכב מעולה.

כמעט קנינו, מה שעצר את הקניה זה חוסר האמון של היבואן במוצר.

העובדה שמראש אומרים לנו שלא יעשו לנו טרייד אין עתיד (אפילו לא בהפחתה משמעותית מהמחירון) היא מה שגם לבת זוגי

לא לרצות לקנות את הרכב. חבל,מאוד אהבנו אותו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

סקירה מצויינת, נהגתי על רכב של חבר, בליסינג, השילוב של המנוע והגיר מצויין, ההגה גם מאוד טוב לדעתי. מאוד נהנתי מהפוקוס הזאת.

הבעיה היחידה היא הסחירות, והעובדה שדלק מוטורס מנסה באופן אקטיבי לקבור את המותג הזה. לכל הליסינגאים אני ממליץ בחום לבדוק את האופציה הזאת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
צריכת דלק של 1 ל9 לרכב משפחתי עם טורבו בשנת 2018? זה קצת מזעזע

רכב די כבד שנמצא מתחת לקו ה-10 שניות למאה.

אין ארוחות חינם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רכב די כבד שנמצא מתחת לקו ה-10 שניות למאה.

אין ארוחות חינם.

אני נוהג על אוקטביה 1400 שעושה את זה ב8 וקצת שניות, צריכת הדלק היא 1 ל16 בהתגרזנות.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כזו בעבודה, סטיישן, כנראה בגרסת ליסינג. מרגישה טוב, מאיצה יפה מהמקום, יש גם הילוך ספורט שגורם לרכב לא לכבות בכל עצירה. עשויה טוב, מולטימדיית האנדוראיד לא עפתיעה אותי עם שום תקלה ועבדה יפה עם הוייז. המסך גדול שגם מציג נתונים שונים של הרכב. את לחצני המגע השונים בקונסולה של הרכב פחות אהבתי. ההגה טוב, עם משקל די טוב לטעמי, דווקא האחיזה והפניות לא הפתיעו אותי ואפילו פחדתי מעט להיכנס "חזק", אולי כי אני משווה אותה לאלפא שברשותי. בגדול חבילה טובה.

נהגתי גם על הגרסה הקודמת, סטיישן שנת 2014, צליל המנוע לטעמי נעים יותר משל הפוקוס המעודכנת, אבל הגיר נעים פחות. גם ההגה שלה הרגיש לי טוב, בטח בהשוואה לקיה סיד סטיישן שגם אותה יש לי בעבודה והיא פשוט חסרת כל תחושת כייף והנאה מהנהיגה בה ובנוסף גם לא זזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בס"ד

אוקטביה 1 ל 16 התגרזנות?, נראה לי מופרך לגמרי.

אח שלי עם אלטו ידנית+מזגן דולק מגיע לנתון כזה. (בלי התגרזנות)

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

סיפורי סבתא, כרגיל. מזמן לא מתרגש מזה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בס"ד

אוקטביה 1 ל 16 התגרזנות?, נראה לי מופרך לגמרי.

אח שלי עם אלטו ידנית+מזגן דולק מגיע לנתון כזה. (בלי התגרזנות)

נבדק על פני עשרות אלפי קמ... סטינו מספיק מהאשכול אבל אתה יכול להאמין ואתה יכול שלא.
פורסם

אני גם נוהג באוקטביה 1.2 נסיעות בעיקר י-ם ת"א וחסרה, דלקן על חשבון העבודה ללא הגבלה וצריכת הדלק 1:16 ק"מ לליטר

פורסם

הייתה לי אוקטביה 1.4 2015 בליסינג, לא יודע למה אתה קורא התגרזנות שאתה מגיע לצריכה כזאת. הממוצע שלי היה 1 ל-9.5 במשאבה, על 24K כמו שדיווחתי כאן :

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545534-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-1-4-2014-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D&p=4740317&viewfull=1#post4740317

וזה משלב גם נסיעות רגועות וגם התגרזנות, הרוב בינעירוני, חלק הררי וחלק מישורי.

כשחבר שלי נהג עליה בהתחלה הוא עשה 1 ל-14 בתוואי דומה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...