Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה יש לי מגבר לנזר 434, מאחורה יש לי פיוניר 300 ווואט הישנים והטובים!

סאב יש כמובן משהו טוב (ראו חתימה) ועכשיו בא הקומפוננט בשעה טובה.

יש לי 2 אופציות:

א- לשים קומפוננט 4 אינטש בדש בורד, דבר שלא מצריך עבודה קשה וכאב ראש

ב- לשים קומפוננט בדלתות-- דבר שמצריך לוותר על מעין מדף כזה בדלת שנועד לאחסון דברים

אני הבנתי ממישהו שהמקום בו יש יישב הקומפוונט בדלתות הוא ממש נמוך ובגלל זה הוא לא ישמע טוב וחזק,לעומת זאת הוא אומר שקומפוננט אפילו של 4 אינטש ישמע טוב יותר בדש בורד.

מה דעתכם?

אגב למישהו יש ניסיון עם קומפוננט של power base??????

תודה ולילה טוב מראש.....

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לי יש אונו עם קומפוננט בדלתות מקדימה, עשיתי בניה (חשוב שתעשה את זה במקום טוב אפילו אם זה אומר עוד 100 ש"ח, מניסיון שלי!!!!).

קשה לי להאמין שתמצא בארץ סט 4 אינץ שיספק אותך כמו 5ורבע או 6וחצי בדלת (במחיר סביר.)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

תעשה בנייה עצמית זה לא מסובך מידי...לא עולה כסף...(רק חומרים כמובן) אבל תוכל להתאים את הבניה לאיזה גודל רמקול שנוח לך ואת הבניה תעשה מהחומרים שנוח לך ולא ההגבהות הפלסטיק שמוכרים בחנויות.וכך תוכל גם לקנות איזה גודל רמקול שנוח לך.

בהצלחה

• תוכן חדש...