Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הפרשים מטורפים במחירים (סטיישן אוטומטית) בין החברות השונות.

הכי זולה בנתיים היא אופרן, אבל הם לא מוכנים למסור חברות שהם עובדים איתם באיטליה.

למרות ניסיון טוב איתם בגרמניה (יורופקאר) לא רוצה להיתקע עם רכב מקרקש של חברה קיקיונית.

המלצות על חברות אחרות יתקבלו בברכה

.We apologise for the inconvenience

פורסם

החברה איתה הם עובדים תוודע לך עם מסירת החוזה, כך שאם מדובר בחוזה ניתן לביטול אין בעיה חוץ מאשר אולי חיוב וזיכוי בכרטיס האשראי עם איזו חסימת מסגרת זמנית.

כאשר אתה משווה בין חברות חשוב מאד להשוות את כיסויי הביטוח (ובמידת הצורך גם נהגים נוספים, נהגילך צעירים וכו'), אלה עשויים להסביר את ההפרשים במחיר ולהפוך את התמונה בדלפק ההשכרה. זכורה לי השכרה דרך יורופקאר בוורונה לפני 14 שנה שבה הוספתי בדלפק קרוב ל-150 אירו על מנת לצמצם את ההשתתפות העצמית מכמה אלפי אירו (ואולי יותר) לסכום סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שאני לא רואה באופרן יותר מידי אופציות לסימון ביטוח, בניגוד לחברות אחרות

מה הניסיון עם חברות אחרות?

פורסם

שכרתי ברומא בספטמבר האחרון דרך אוטו-יורופ.

חברת ההשכרה בפועל הייתה Maggiore,ממה שזכור לי בדרך אל הרכב שלי,רוב הרכבים שעמדו בחניון שלהם היו ברמות אבזור יפות בהחלט.

הרכב שלי,500X היה סה"כ מאובזרת יפה,עם מושבי עור (היה קריר אז לא הפריע כ"כ),מערכת תיקון סטייה מנתיב ושאר השטויות הסטנדרטיות.

איפה שלא תשכור,אני בספק אם תקבל רכב ברמת אבזור בסיסית כמו שנהוג לרוב בארץ.

פורסם

ממליץ בחום על אופרן בכל פעם ששכרתי מהם לאיטליה זה כלל את כל הביטוחים ברמת SUPER CDW וכל השאר. בכל הפעמים זה היה דרך יורופ קאר והיה מצויין. שירות טוב ובכל מה שביקשנו קיבלנו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
שכרתי ברומא בספטמבר האחרון דרך אוטו-יורופ.

חברת ההשכרה בפועל הייתה Maggiore,ממה שזכור לי בדרך אל הרכב שלי,רוב הרכבים שעמדו בחניון שלהם היו ברמות אבזור יפות בהחלט.

הרכב שלי,500X היה סה"כ מאובזרת יפה,עם מושבי עור (היה קריר אז לא הפריע כ"כ),מערכת תיקון סטייה מנתיב ושאר השטויות הסטנדרטיות.

איפה שלא תשכור,אני בספק אם תקבל רכב ברמת אבזור בסיסית כמו שנהוג לרוב בארץ.

כששכרתי לפני 4-5 שנים דרך אופרן במילאנו גם קיבלתי השכרה דרך מג'ורה, שכרתי גולף או דומה וקיבלתי A-CLASS באבזור סביר(בהחלט לא הכי גבוהה) והם היו באמת בסדר.

מצד שני ששכרתי מאלדן רכב בנאפולי (שמסתבר שהם עובדים בקבלנות עם אופרן) - קיבלתי דווקא חברה בשם Win Rent שהיא הנציגה של Sixt באיטליה(סטייל שלמה אצלנו) והם היו פשוט גרועים בצורה בלתי רגילה עם שירות ללא סבלנות, לא ממליץ בעליל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לאו דווקא. מה שחריג בחוק האיטלקי הוא שהביטוחים חייבים להתבצע דרך חברת ההשכרה, יש איסור על ביטוח בדרך אחרת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא זכור לי ששילמתי משהו מעבר למה ששילמתי לאוטו-יורופ,בחוזה שקיבלתי בדלפק הופיעו כל הכיסויים ולא ניסו לדחוף לי שום דבר מעבר.

פורסם
לאו דווקא. מה שחריג בחוק האיטלקי הוא שהביטוחים חייבים להתבצע דרך חברת ההשכרה, יש איסור על ביטוח בדרך אחרת.

אוקיי. לא זוכר שהיתה לי בכלל אפשרות בחירה, אבל תודה על התיקון.

פורסם

מקווה שאתה לא מתכוון להתנייד ברכב במרכז רומא. התנועה לרוב שם היא באיזורי ZTL שים לב שאתה לא נכנס אליהם, כל כניסה מלווה בקנס של 100 יורו וביציאה קנס נוסף למיטב ידיעתי, תוסיף את דמי הטיפול של חברת ההשכרה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ואיך זה ניתן לאכיפה?

תיקח את הביטוח הבסיסי עם השתתפות עצמית גבוהה ותעשה ביטוח חיצוני.

במקרה הצורך אתה משלם השתתפות ותובע את הביטוח החיצוני שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הם לא יכולים לאכוף רכשית ביטוח מחוץ לאיטליה.

א ב ל

לא כל שוכר יכול להרשות לעצמו השתתפות עצמית של 5000 אירו (ואולי יותר) ואז התדיינות מול ביטח חיצוני, מה גם שרוב המבטחים החיצוניים האלה מגבילים את הביטוח לסדר גודל של 600-1000 אירו.

אנחנו בישראל, לא בארה"ב עם הסדרי הביטוח המפנקים של חברות האשראי (לא לדאוג להן, הן מרוויחות יפה בפינות אחרות שאצלנו עדיפות).

פורסם (נערך)
מקווה שאתה לא מתכוון להתנייד ברכב במרכז רומא. התנועה לרוב שם היא באיזורי ZTL שים לב שאתה לא נכנס אליהם, כל כניסה מלווה בקנס של 100 יורו וביציאה קנס נוסף למיטב ידיעתי, תוסיף את דמי הטיפול של חברת ההשכרה.

תן לי קצת קרדיט :-)

נהיה 2 לילות ברומא, ואז נשכור רכב ונמשיך לכיוון צפון איטליה.

אני מתכוון לשכור בתחנת הרכבת המרכזית, צפויים לי עלויות נוספות / הפתעות אחרות שם?

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

• תוכן חדש...