Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי ציר בעובי 8 מילימטר שאני צריך לעשות לו הברגה של 2 ס"מ... למישהו יש במקרה סט מחרוקות שאני יכול להעזר בו?

בברכה מושיק גלימידי...................$$$

קו---------------------------------------

פורסם

הכוונה בפסיעה היא למרחק בין שתי כריכות סמוכות של התבריג, וזהו המרחק שהבורג יתקדם בתוך האום כשתסובב אותו סיבוב מלא אחד (בברגים בעלי התחלה אחת, אבל זה כבר דיון אחר).

בתבריגים קיימות שתי שיטות שונות למדידת הפסיעה של התבריג:

בשיטה המילימטרית המעניינת אותך (אמרת קוטר של 8 מ"מ) הפסיעה נמדדת כאמור ע"י המרחק בין שתי כריכות סמוכות. קיימים תבריגים רגילים, עדינים ועדינים מאד שבהם המרחק בין כריכות התבריג שונה.

בשיטה האינצ'ית (לידע כללי) הפסיעה מוגדרת כמספר הכריכות ליחידת אורך, כלומר מספר הכריכות לאינץ'. בשיטה זו ככל שהמספר גדול יותר כך התבריג עדין יותר, ההפך מהשיטה המילימטרית בה ככל שהמספר קטן כך התבריג יותר עדין.

יוסי

פורסם

בהמשך ליוסי ולידע כללי:

תבריגים מטרים סטנדרטים לקוטר בורג 8mm הם:

M8x1mm

M8x1.25mm

כאשר 1 ו 1.25 מציינים פסיעה.

אם יש לך את האום המתאים צריך לבדוק איזו פסיעה יש לה, מטרי או אינצ'י ולעשות תבריג בהתאם.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...