Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

החליפו לי ברכב 2 משולשים קדמיים בעלות של 950 ש"ח כולל מע"מ 161.5 ש"ח

עם עבודה סה"כ 1112 ש"ח

רציתי לדעת האם המחיר סביר ?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי טוטו סחבוקה
פורסם
שלום לכולם

החליפו לי ברכב 2 משולשים קדמיים בעלות של 950 ש"ח כולל מע"מ 161.5 ש"ח

עם עבודה סה"כ 1112 ש"ח

רציתי לדעת האם המחיר סביר ?

תודה מראש

המחיר ששילמת הוא יקר ולא סביר. משולש חליפי תורכי/סיני/הודי זה אותו הדבר אק במיבטא אחר ועלות כל משולש כזה הוא סביב ה 200 שח מקסימום. לא ברור לי למה הוא גבה על עבודה יותר מ 500 שח. ההחלפה ברכב זה היא לא מורכבת ואם לא מדובר במוסך מורשה היא צריכה לעלות סביב ה 300 שח בהגזמה.

פורסם
המחיר ששילמת הוא יקר ולא סביר. משולש חליפי תורכי/סיני/הודי זה אותו הדבר אק במיבטא אחר ועלות כל משולש כזה הוא סביב ה 200 שח מקסימום. לא ברור לי למה הוא גבה על עבודה יותר מ 500 שח. ההחלפה ברכב זה היא לא מורכבת ואם לא מדובר במוסך מורשה היא צריכה לעלות סביב ה 300 שח בהגזמה.

הבנתי טוב תודה מה אני יעשה יש מלא שודדים אני כבר לא יודע לאיזה מוסך להכנס..הלכתי למוסך מאזדה בנושא אחר המנהל נתן לי הצעת מחיר 4000 ש"ח במקום אחר נתנו לי את אותו חלק ב 700 שקל ...כמו שדה של מוקשים משתדלים לדרוך על מוקש סרק ללא נזק :lol:

פורסם

רק להבא לפני כל תיקון תבוא להתייעץ פה נעזור לך בשמחה וגם תחסוך לא מעט כסף.מבחינת המחירים המופרזים אין מה לעשות....שיש מי שישלם אז יש מי שיידרוש.

פורסם

אתה בטוח במחירים מאור?

לסובארו פורסטר ביקשו ממני עכשיו 3000 ש"ח לכל משולש [מקורי. החליפיים לא שווים באוטו הזה], לא כולל עבודה כמובן

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אתה בטוח במחירים מאור?

לסובארו פורסטר ביקשו ממני עכשיו 3000 ש"ח לכל משולש [מקורי. החליפיים לא שווים באוטו הזה], לא כולל עבודה כמובן

איזה שנה הרכב? אני רוצה לבדוק לך לעומק בחנות שאיתה אני עובד.

פורסם
איזה שנה הרכב? אני רוצה לבדוק לך לעומק בחנות שאיתה אני עובד.

סוף 2011

אם כבר אתה נרתם לעניין, אשמח שתבדוק גם על האפשרות לרכוש את התותבים בלבד

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בוקר טוב...בדקתי לעניין הפורסטר:

ניתן להחליף את הבוקסות בניפרד לכל משולש כמובן קיימות 2 בוקסות. מחירה של מקורית כ 300 שח. חליפית כ 70 שח.

פורסם

רוצה להודות למאור התותח

שייצר עימי קשר כדי לקדם רכישת הבוקסות כנ"ל

למרות שלא רכשתי דרכו בסוף - הדבר היה לתועלת רבה, כי "לפתע" המכונאי שטיפל באוטו מצא בוקסות מקוריות [ולא כפי שטען קודם שניתן להשיג את כל המשולש בלבד], במחיר טיפה יותר גבוה ממה שציין מאור.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...