Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדנה להסבת רכבי האצ'באק לVAN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לעצמי האם קיימת סדנה בארץ שיכולה להסב רכבים האצ'בק בסגנון פנדה לתצורת VAN?

הרי הרכב נמכר בתצורה הנ"ל בחו"ל.

האם אני יכול כאדם פרטי להסב את רכבי במידה וארצה?

בעקרון אני רואה יתרון גדול להם לשליחויות בתוך העיר איפה שלפעמים אין מקום לשים ברלינגו.

החלל מאפשר להפוך את הרכב אפילו לרכב טכנאי שטח.

הערות כמו להשפיל את המושבים מיותרים(הם פשוט לא נעלבים בקלות).

פורסם

לא מעוניין השינוי לא חוקי רציתי לדעת אם יש איזה סדנה שעוסקת בשינוי תצורת פנים רכב באישור משרד התחבורה.

בעקרון השינוי יתבצע עוד כמה שנים אחריי שהרכב יהפוך לרכב למשני(כרגע משמש הרכב ראשי) עקב מחירון שעוד כמה שנים לא היהי שווה יותר מאופיין חשמליות נראה הגיוני יותר להפוך אותו לvan ולעשות בו שימוש של הסעת כלבים לימי אימוץ(שכרגע נעשה ברכב ומצריכה כל הזמן ממני לשים כיסוי מושבים בעת הסעתם).

בנוסף רכב כזה יכול לשמש אותי לצורך הרכב טיפולים(החברה לא אוהבת את כל הבלגן בבית של הכלים שלי).

פורסם

כן, כל החברות שמדגמות רכבי הסעות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חיובי.כמובן שתצטרך לבצע שינוי מבנה ועמדה מספר אחת (בתנאי שהשינוי שאתה רוצה ניתן טכנית לביצוע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...