Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ביד 2. רכב שהיה מונית בשנים 2007-2009. אז נכון הקילומטרז' גבוה אבל המנוע הוחלף לפני שנה וחצי. מה אתם אומרים?

ועוד שאלה- האם בגלל הקילומטרז' הגבוה יכולים להיות דברים שבבדיקת קניה לא יעלו עליהם? דברים שאני צריך לשים לב אליהם לבד?

פורסם

בס"ד

"מאז שחרב ביהמ"ק נבואה ניתנה לשוטים ולקטנים".

איזה רכב מדובר?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ברכבים עם ק"מ גבוה יש עוד בלאי שלא קשור רק למנוע. אני הייתי מחפש משהו עם ק"מ נמוך יותר, גם אם הרכב יהיה "זקן" יותר מבחינת השנתון.

לא חסרים אקזמפלרים טובים בשוק יד שנייה. מה גם שלא ציינת מהו הרכב, מה גילו...

זו עצתי אליך.

פורסם

את גילו ציינתי בכותרת :) 2007. לא חשבתי שסוג הרכב קשור.. בכל אופן, סקודה פאביה. עוד נתון מעניין- המנוע נקנה ביבוא אישי

פורסם

כמו שציינתי ורשמו מעליי, לא רק המנוע סובל מבלאי, אלא גם הגיר ועוד הרבה מאוד רכיבים.

בחישוב פשוט האוטו נסע 400000 ק"מ על משהו כמו 10+- שנים, כלומר כ-40000 ק"מ בשנה שהם כפי שניים מהנסועה השנתית.

הייתי מחפש משהו אחר..

פורסם

המנוע אולי חדש, אבל קח בחשבון שיש לך עוד המון המון חלקים באוטו שיש להם בלאי מטורף בקילומטראז' הזה (למשל מתלים, תושבות, צינורות, כל מה שקשור למערכת ההיגוי, מערכת פליטה וכו וכו וכו)

בקיצור עדיף לחפש רכב אחר...

פורסם

אוקיי אני לגמרי מסכים עם מה שאתם אומרים אבל עדיין קיימת אפשרות שהרכב מתוחזק מעולה וכל הרכיבים הבלויים כבר הוחלפו בטיפולים כאלו ואחרים. השאלה שלי היא אם אפשר לסמוך על חוות הדעת מבדיקת קניה. יכול להיות מצב שאני לוקח אותו לבדיקת קניה והם יגידו לי שהרכב במצב טוב. אז במצב כזה הייתם קונים?

פורסם

רכב כזה לא לוקחים למכון הבדיקות אלא למוסך שמתמחה ברכבים של היצרן. מהמכון תצא עם דף שחור משחור ולא תקבל שום מושג, כמה צריך להשקיע ברכב.

אם אין קבלות של החלפות כל מיני רכיבים, מבחינתך לא החליפו שום דבר.

זה קילומטראז' מטורף, מה גורם לך להתעניין ברכב הזה? המחיר?

כנראה שתשלים בתיקונים עד למחיר של רכב עם קילומטראז' נורמלי, ולדעתי מהר מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן התעניינתי בו בגלל המחיר (7,500). למה אתה ממליץ ללכת למוסך מורשה ולא לבדיקת קניה? אני לא בטוח שבמוסך מורשה יעברו לי על הרכב כמו שעושים בבדיקת קניה שזה מאוד יסודי ומפורט

פורסם

לא לקנות.

מונית לשיבר עם כזה ק"מ יכולה להיות קניה סבירה למישהו שיכול לתחזק אותה בכוחות עצמו, יודע לאבחן תקלות פשוטת, יודע לרכוש חלקים בזול, מבין באופן בסיס במכונאות וכו'.

אם אתה לא אחד כזה, עזוב. כמה האוטו עולה? 5000 ש"ח? קנה לך ב 5000 ש"ח אוטו אחר בנזין שנת 2000 +/- עם 150-180 אלף ק"מ (ממש לא בעיה למצוא), זה הרבה יותר הגיוני.

פורסם

אין מה לקחת למכון רכב כזה.

לדעתי ב 7,500 ש"ח קשה למצוא רכב ראוי, אבל עם מזל, קצת ידע, שיקול דעת וסבלנות זה אפשרי. וזה רק למי שבאמת אין לו ברירה ומודע לכך שכל רכב במחיר הזה יכול להיגמר בעוגמת נפש בעלות של כל הרכב. ואף יותר.

צריך סיבה טובה ללכת על רכב שעבר כל כך הרבה. אם יש לו תיעוד טיפולים מופתי והרכב במצב טוב אז אולי כדאי. לא סביר לדעתי.

פורסם

ב 7-8 אלף ש"ח אתה יכול למצוא פיז'ו 206 שנת 2006-7 ידנית עם מנוע 1.6 ופחות ק"מ משמעותית שתתן לך חווית נהיגה ואמינות טובה בהרבה מרכב עם 400 אלף ק"מ. ובדלק יצא לך אותו דבר כמו פאביה.

פורסם
ב 7-8 אלף ש"ח אתה יכול למצוא פיז'ו 206 שנת 2006-7 ידנית עם מנוע 1.6 ופחות ק"מ משמעותית שתתן לך חווית נהיגה ואמינות טובה בהרבה מרכב עם 400 אלף ק"מ. ובדלק יצא לך אותו דבר כמו פאביה.

ראיתי כזו שנת 2004 אבל יד 6. קילומטרז 302,000 שזה בערך 22 אלף לשנה

פורסם

תנסה לחפש גם בכיוון של טויוטה יאריס (למרות שיכול להיות שתצטרך להוציא עוד קצת כסף), אם תרצה למתוח את התקציב יש גם אימפרזות בשנתונים 2003-2006/7, בסביבות 10K +-, בתלות במצב הרכב.

• תוכן חדש...