Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטלית

Guest shlomimycars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest shlomimycars
פורסם

שלום לכולם

קבלו דיווח תאונה קטלנית שהייתה אתמול יום חמישי 3/3/05

בצומת כפר מסריק כביש עכו חיפה

סיבת התאונה

רצון של הנהג בפורד פוקוס שהגיעה מכיוון עכו ורצתה לעשות פרסה

המעורבים בתעונה שלושה רכבים

שהפורד ביצעה פרסה הגיעה מונית מסחרית מכיוון חיפה

שזרקה את הפורד לעבר פונטו שהיית במקום וזאת זרקה אותה

לכיוון עמוד על אי תנועה שבצד

תוצאות התאונה

שתי פצועים ושלושה הרוגים מנהריה

למי שלא הבין זאת המלחמה האמתית שלנו

ופה אין הנחות לאף אחד

IMG_2741.jpg

IMG_2745.jpg

IMG_2750.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שעצוב הוא, שאם התאונה הייתה נגמרת בכמה פצועים קל בלבד...

הנהג ה"פושע" היה מקבל במשפט אולי חצי שנה שלילה על תנאי וקנס כספי מעורר גיחוך...

במדינה היפה שלנו, כולנו חכמים לאחר מעשה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

המצב בכבישים באמת קשה לפי דעתי צריך להתחיל להגביר את העונשים כי בכל זאת ילד בגילי(18) פשוט מטלהב לנהוג כמו משוגע וצריך להרגיע אותו... עד שילמד לקח במקום שילמד זאת לאחר תאונה... אבל לבנתיים המשטרה בארץ מעדיפה לתת דוחות חנייה! מאשר לדאוג שאותו פקח ידאג יותר לתנועה ויציל חיים במקום שיגלגל עוד כמה שקלים לקופת המדינה... וגם כמה שזה קשה צריך להגדיל את התקציב ליסודות הכבישים ולמונע בעזרת זאת תאונות(תחשבו על זה בכבישים נהרגים מדי שנה יותר מבמלחמה בשטחים אני אומר שצריך להקטין את התקציב של הדברים שלא גובים חיים כי בכל זאת חיים רק פעם אחת).

המדינה שלנו צריכה מהפך בנוגע למדיניות בכבישים. נקווה לעתיד טוב יותר.

משתתף בתנחומי המשפחות.

נ.ב מה זה קשור לפורום אספנות?

פורסם

כל מה שאנחנו (האנשים הקטנים) יכולים לשנות זה בד' אמותינו:משפחה, ילדים, חברים, לקחת נשימה כשעולים לכביש לנהוג רגוע ולגרום להם להבין שדין פרוטה כדין מאה וכל עבירה היא עבירה, גם לנסוע רק 10 קמש יותר או רק להיכנס באין כניסה כי זו הדרך הקצרה ביותר לבית שלנו, חוק הוא חוק הוא חוק אין פה קיצורי דרך והנחות וכן בהחלט לצאת פראיירים ולצאת בחיים. שמרו על עצמכם.

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

פורסם

משהו לא מובן לי, בתמונה מצולמת הפורד פוקוס שהפרונט שלה ישר ושלם, ורק החלק האחרוי מרוסק, רשמת שהיא ביצעה פנית פרסה והמונית נכנסה בה והעיפה אותה על פיאט פונטו, האם בפיאט פונטו ישבו שלושת החברים שנהרגו?

יהיה זכרם ברוך :mm_cry:

האם יש את התמונה של המונית ושל הפונטו?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
... אבל לבנתיים המשטרה בארץ מעדיפה לתת דוחות חנייה! מאשר לדאוג שאותו פקח ידאג יותר לתנועה ויציל חיים במקום שיגלגל עוד כמה שקלים לקופת המדינה...

פקח זה פקח - עובד עירייה שמכניס כסף לקופת העירייה ע"י מתן דוחות חנייה.

שוטר זה שוטר - עובד מדינה שגויס למשטרה (ובמקרה שלנו משטרת התנועה) הדוחות שלו עוזרים לגייס כספים לתקציב הממשלה, ובסוף הכסף חוזר בצורה זו או אחרת לתקציב הבטחון, ומשם חזרה אל המשטרה.

בקשר לדיון על כך שהשוטרים לא אוכפים את מה שבאמת צריך לאכוף... הדיון נטחן עד דק, ולא ארחיב בנושא.

סתם רציתי להעמיד את הדברים שלך על דיוקם

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
משהו לא מובן לי, בתמונה מצולמת הפורד פוקוס שהפרונט שלה ישר ושלם, ורק החלק האחרוי מרוסק, רשמת שהיא ביצעה פנית פרסה והמונית נכנסה בה והעיפה אותה על פיאט פונטו, האם בפיאט פונטו ישבו שלושת החברים שנהרגו?

שלושת ההרוגים ישבו במושב האחורי. היושבים בשני המושבים הקדמים נפצעו קל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וואי, כל כך חבל לקרוא דברים כאלה. באמת חבל.

זה עושה לי רע, אבל אין משהו שאנחנו יכולים לעשות לגבי המעורבים. אני מקווה שכולם יחלימו במהירות, ושלא נצטרך לשמוע על עוד הרוגים שסיימו את חייהם בצורה כל כך מטופשת ולא צודקת. :x

ואם אפשר גם לשאול ולברר עוד פרטים לגבי הפיאט :cry: בתור הבעלים של אחת.....

אני יודע שיש לה 4 כוכבי בטיחות אבל מעניין אותי לדעת יותר, אם יש עוד תמונות אולי?

!AWDSOME

פורסם

מה שמזכיר לי את נושא "חוקי הפרסה החדשים"

למי שלא יודע או לא מעודכן- החל מה-1.1.05 יצא חוק שאוסר על פניית פרסה בכל מקום כלשהו אלא אם יש שלט המותיר זאת!

עד היום היה אסור היה לבצע פרסה במקומות שהוצב תמרור שאוסר זאת.

מעכשיו כל פניית U דורשת שולט מתאים.

חבל שאין מספיק פרסום לציבור ורוב הנהגים אפילו לא יודעים זאת!

אמיר.

פורסם

פשוט מזעזע, אין מילים.

רק השבוע הייתה לנו תאונה בגבעתיים, כמה צעירים (מכיתה יב' איפה שלמדתי, בי"ס שב"צ) נסעו באוטו והגיעו לכיכר ברחוב כורזין על כ100 קמ"ש (שמעתי שהחברה היו שתויים, אבל הנהג לא) ונכנסו בעמוד, מה שעצוב הוא שהיה הרוג אחד שישב ליד הנהג שבו נכנס העמוד...

פגש מישהו מהשכבה שלו היום שאני מכיר, הבחור עדיין בהלם טוטאלי... הוא ספיר לי שכולם בהלם ושהוא לא מבין איך יכול לקרות כזה דבר נורא, למישהו שאפילו לא התחיל את החיים שלו.

לפני פחות מחודש הייתה עוד תאונה מחרידה ברחוב כצנלסון בגבעתיים, תלמיד תיכון נכנס בהולכת רגל, תלמידת תיכון קלעי, גם מצבה היה קשה והייתה צמח למשך החודש, עכשיו היא התעוררה, אבל איבדה את זכרונה לגמרי.

ממש עצוב מה שיכול לקרות בכבישים, המקום עם הפוטנציאל להרס הכי גדול והכי לא צפוי.

תזהרו בדרכים.

פורסם

אני ביום חמישי בלילה כמעט עשיתי תאונה דומה...

נסעתי בכביש כרמי יוסף-רמלה(הידוע בכינויו "כביש השועלים" או "הכביש לאבדון").

כביש שמותר עליו 80, אבל מכיוון שהיתה שעת לילה מאוחרת הרשיתי לעצמי לנסוע 100-120. לגיטימי לא?

יש במהלך הכביש מספר פניות למושבים בדרך.

באחת הפניות(ימינה שלי) עמדה פולו קלאסיק(מאחוריה מונית טרנזיט). בפניה ימינה היה אי תנועה(כניסה למושב כלשהו), לפתע אני רואה שהפולו החליטה לעשות פרסה, טוב ניחא, רק הבעיה היא שהיא לא הצליחה לקחת את הפניה לגמרי, אז הנהג החליט לעשות רוורס(!) באמצע הכביש כשאני מגיע מאחוריו במהירות! אין ספק שהוא ראה אותי! התחלתי לצפור, והוא בשלו ממשיך ברוורס! בלמתי לבערך 80-70 והמשכתי בצפצופים ובשלב מסויים הוא הואיל בטובו לעצור באמצע הכביש! כל זאת כשהמונית עומדת משמאלו בנתיב הנגדי בדרכה לפניה! איכשהו הלכתי לצאת מזה בזול... לא היה לי ממש לאן לברוח... יימח שמם של כל השיכורים... אנשים מטומטמים... לא יאמן כמה שאנשים גורמים לי להזדעזע כל יום מחדש על הכבישים...

לילה טוב

אלעד

פורסם
מה שמזכיר לי את נושא "חוקי הפרסה החדשים"

למי שלא יודע או לא מעודכן- החל מה-1.1.05 יצא חוק שאוסר על פניית פרסה בכל מקום כלשהו אלא אם יש שלט המותיר זאת!

עד היום היה אסור היה לבצע פרסה במקומות שהוצב תמרור שאוסר זאת.

מעכשיו כל פניית U דורשת שולט מתאים.

חבל שאין מספיק פרסום לציבור ורוב הנהגים אפילו לא יודעים זאת!

אמיר.

אגדה אורבנית נטו.

אין חוקי פרסה חדשים.

החוקים הישנים תקפים כמו תמיד, להזכירכם:

1. אין לבצע פרסה אם יש תמרור האוסר על כך. (ספציפית איסור פרסה - איסור פניה שמאלה לא מעניין ולא קשור לפרסה)

2. אין לבצע פרסה אם יש חיצים מצויירים על הכביש בנתיב הנסיעה, ואינם כוללים פניה שמאלה (נניח רק ישר או ישר וימינה)

3. אין לבצע פרסה על קו הפרדה רצוף.

4. אין לבצע פרסה תוך הפרעה לתנועה.

5. אין לבצע פרסה לפני פסגה תלולה או אם אין שדה ראיה מספיק.

6. בכל מקרה אחר מותר לבצע פרסה, בזהירות והקפדה לא לגרום הפרעה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...