Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פולקסווגן שירוקו 1.4 tsi אוטומט שקניתי חדש מהחברה במרץ 2011.

לאחר כמעט כשנתיים, בפברואר 2014, המנוע שבק חיים לגמרי (אחרי פחות מ30,000 ק"מ) והחליפו לי מנוע חדש במסגרת האחריות.

היום הרכב עם 91,000 ק"מ.

בשבועיים האחרונים התחילו לי רעידות ממש רציניות כשהרכב עומד + נורת הcheck engine נדלקת ונכבת כל הזמן.

היום בבוקר נדלקה לי נורת הEPC (בנוסף לנורת check engine) וכשבאתי לנסוע הרכב קרטע לגמרי והתקשה להחליף הילוכים. מיד כיביתי את המנוע ואחרי כמה דקות הנעתי שוב והנורת EPC כבתה.

נסעתי מיד למוסך שמבדיקת מחשב הרכב + בדיקת דחיסה אובחן שצילינדר 3 בדחיסה נמוכה וצריך לעשות overall למנוע.

בקיצור, המנוע החדש שהוחלף בחברה הלך!!!

אני אישית מכיר שני אנשים שגם להם הלך המנוע בשירוקו 1.4, אבל עדיין לא נתקלתי במקרה כמו שלי שהמנוע הלך בפעם השנייה.

מישהו נתקל במקרה דומה לזה?

תודה חברים,

מאור

WhatsApp Image 2018-01-21 at 15.55.18.jpeg

WhatsApp Image 2018-01-21 at 15.55.18 (1).jpeg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על תקלה כזו אמרו לחבר במוסך המרכזי שהלך מנוע בעלות תיקון של 20K ש"ח על רכב שנת 2010, הייתי נוכח בשיחה ומשהו לא הריח לי טוב בקביעה שלהם והמלצתי לו לקבל חוות דעת נוספת בסופה הוחלף בסה"כ מצת תקול, הרכב נוסע תקין כבר 5 חודשים בערך.

זה לא אומר עכשיו שהם טועים אבל ממליץ בחום לקבל חוות דעת נוספת ולהתחיל מהקל לכבד.. כגון פלאג/חוט הצתה צילדנר 3 או סליל הצתה, אלו תקלות הנפוצות יותר. בהצלחה, תעדכן.

פורסם
על תקלה כזו אמרו לחבר במוסך המרכזי שהלך מנוע בעלות תיקון של 20K ש"ח על רכב שנת 2010, הייתי נוכח בשיחה ומשהו לא הריח לי טוב בקביעה שלהם והמלצתי לו לקבל חוות דעת נוספת בסופה הוחלף בסה"כ מצת תקול, הרכב נוסע תקין כבר 5 חודשים בערך.

זה לא אומר עכשיו שהם טועים אבל ממליץ בחום לקבל חוות דעת נוספת ולהתחיל מהקל לכבד.. כגון פלאג/חוט הצתה צילדנר 3 או סליל הצתה, אלו תקלות הנפוצות יותר. בהצלחה, תעדכן.

מאוד מקווה שאתה צודק.

מחר אבדוק במוסך אחר ואעדכן. תודה על העזרה!

פורסם

הוא רשם שבוצעה גם בדיקת דחיסה, השאלה האם דחיסה נמוכה משמעותית כזאת שהלך מנוע

או רק כזאת שצריך להחליף פלג כל 30 אלף.

פורסם
הוא רשם שבוצעה גם בדיקת דחיסה, השאלה האם דחיסה נמוכה משמעותית כזאת שהלך מנוע

או רק כזאת שצריך להחליף פלג כל 30 אלף.

היי בוקר טוב,

קודם כל לפני שקובעים שמנוע שוב הלך לפי ההרגשה האישית ומניסיון שלי סליל הצתה הלך אצלך קורה בהרבה וואגיות והתסמינים שלו זה חוסר סחיבה לפעמים נורת EPC וCHECK ENGINE דלוקות עם נורת בקרת יציבות שדולקת גם רוב המקרים מכבים את הרכב ומדליקים והתקלה נעלמת למספר דקות שוב מניסיון של 3 רכבים אצלי זה נגמר בהחלפת חוטי הצתה שפתרו את התקלה עצמה לאחר שגם אצלי סליל הצתה מספר 3 הלך והדחיסה הייתה נמוכה לעומת השאר.

מקווה שהארתי לך קצת בנושא ושזאת תהיה הבעיה היחידה אצלך בהצלחה.

פורסם

עדכון - היום בבוקר לקחתי את הרכב למוסך המרכזי של צ'מפיון מוטורס בראשל"צ לבדיקה, והאבחון שלהם הוא "דחיסה נמוכה בצילינדר 3" ולא מה שנאמר קודם לצערי לגבי סליל הצתה או פלאג.

כלומר, המנוע מצריך תיקון רציני או החלפה בחדש.

כמו שתיארתי בהתחלה, הרכב נקנה חדש מהחברה ב2011 ולאחר פחות משנתיים הוחלף המנוע ע"י צ'מפיון מוטורס, ואח"כ, תוך פחות מ4 שנים המנוע החדש שהוחלף הלך שוב!!! שערורייה!

צ'מפיון מוטורס לא לוקחים אחריות ודורשים ממני לשלם עבור הטיפול\החלפת מנוע.

כמובן שאני לא מתכוון לשלם על פאק בייצור של המנועים שלהם. זאת שערוריה שברכב חדש ושמור שעבר טיפולים בחברה, תוך פחות מ6 שנים שתי מנועים הלכו.

אני מתכוון לערב עו"ד ולתבוע אותם שיתקנו את הרכב באחריותם.

פורסם (נערך)

דבר ראשון אני ממש מצטער בישבילך עוגמת נפש אדירה בעיקר שהשקעת וקנית ממיטב כספך רכב חדש שהציפייה ממנו שילווה אותך ותהנה משקט נפשי זה פשוט מאכזב..

דבר שני , אני ממליץ לך להישאר בקו אחיד שאתה לא לוקח אחריות על המקרה ,אומנם האחריות נגמרה אבל זה בהחלט לא סביר לחלוטין ששתי מנועים הולכים לך בהפרשים של שנתיים .

תלך איתם עד הסוף אל תוותר לרגע שלא תצא ממך ההוצאה הזאת..

דבר שלישי אני יודע אולי זה יעצבן אותך אבל זאת האמת אל תתקרב יותר לרכבים האלה , יש כלכך הרבה אופציות ספורטיביות וצעירות שאמינות פי מיליון וחצי וקונות לך שקט נפשי ארוך FOR LIFE.

**נמחקה אמירה מיותרת***

עריכה אחרונה על ידי RANSAR
פורסם
דבר ראשון אני ממש מצטער בישבילך עוגמת נפש אדירה בעיקר שהשקעת וקנית ממיטב כספך רכב חדש שהציפייה ממנו שילווה אותך ותהנה משקט נפשי זה פשוט מאכזב..

דבר שני , אני ממליץ לך להישאר בקו אחיד שאתה לא לוקח אחריות על המקרה ,אומנם האחריות נגמרה אבל זה בהחלט לא סביר לחלוטין ששתי מנועים הולכים לך בהפרשים של שנתיים .

תלך איתם עד הסוף אל תוותר לרגע שלא תצא ממך ההוצאה הזאת..

דבר שלישי אני יודע אולי זה יעצבן אותך אבל זאת האמת אל תתקרב יותר לרכבים האלה , יש כלכך הרבה אופציות ספורטיביות וצעירות שאמינות פי מיליון וחצי וקונות לך שקט נפשי ארוך FOR LIFE

הגרמניות והצרפתיות אין בהם אמונה אתה מתניע בבוקר ואתה לא יודע איך תגמור את היום אין מה לעשות וחלק מהאנשים שמגיבים ואומרים "לי אין שום בעיות" זה כי הם מנסים לעודד את עצמם שהרכב שלהם אמין אבל הוא יבגוד בהם יום אחד.

ראיתי צרפתיות עם 400 אלך וגירים אוטומטיים מה זה קשור לבעיה שיש לו כרגע?

פורסם
נשמע נוראי

הרכב טופל במורשה צמפיון כל חייו?

כן, זה כמובן לא מנע את המנוע הראשון שהתקלקל, הבעיות בתיבת DSG שלא ציינתי פה (החלפת מצמד) והבעיות בטורבו שהיו לי...

• תוכן חדש...