Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שהייתה לו איביזה קופרה עם המנוע הכושל הזה, לא יודע איך קרה אבל בו זמנית גם המנוע וגם הגיר כשלו בבת אחת, היבואן קנה מהם את הרכב במחירון לאחר קצת מיקוח משפטי.

הרכב עדיין היה באחריות?

מה היה טבעו של המיקוח המשפטי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מצער.

כפי שאמרו לא יודע אם להמשיך ולהגיב כאן יעזור, פרט אולי לשאלות טכניות.

מפתיע שהיצרן לא לקח אחריות קולקטיבית על המנוע הזה באופן מוצהר. זה לא השרשור הראשון שקשור למנוע הזה ובטח לא האחרון.

אם זה אפשרי כבר היה עדיף להתקין את הגרסה הפשוטה יותר של המנוע, 1.4TSI הרגיל (טורבו אחד) בגרסה המחוזקת+פיצוי ללקוחות. ככה לפחות הם היו ממשיכים להתנייד ברכב שהוא לא פצצת זמן מתקתקת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מצער.

כפי שאמרו לא יודע אם להמשיך ולהגיב כאן יעזור, פרט אולי לשאלות טכניות.

מפתיע שהיצרן לא לקח אחריות קולקטיבית על המנוע הזה באופן מוצהר. זה לא השרשור הראשון שקשור למנוע הזה ובטח לא האחרון.

אם זה אפשרי כבר היה עדיף להתקין את הגרסה הפשוטה יותר של המנוע, 1.4TSI הרגיל (טורבו אחד) בגרסה המחוזקת+פיצוי ללקוחות. ככה לפחות הם היו ממשיכים להתנייד ברכב שהוא לא פצצת זמן מתקתקת.

זה קרה לאחותי בגולף עם טורבו אחד מנוע 1.4 122 כוח סוס אם אני לא טועה.

פורסם

אני יודע שזה קרה בעוד מנועים של היצרן, אבל ספציפית מנוע ה1.4 טווין טורבו ידוע כבעייתי מאוד גם במונחים של VW.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא לוותר חלילה,

צריך ללכת איתם עד הסוף, זה פשוט אבסורדי מה שסיפרת פה.

עד רמת הלא ייאמן בענף השוחק הזה

אני במקומך לוקח רכב השכרה אחר מחברה אחרת ופשוט משאיר להם את הרכב באחד המוסכים שלהם בצ'מפיון

ומתנהל מולם משפטית וגובה מהם את כל העלויות על הרכב השכור ותאמין לי ששופטי העליון והמחוזי לא ייחוסו

על תאבי הבצע האלה אבל בשלב ראשוני אתה חייב להוציא את כל ההיסטוריה של הרכב המלצה שלי מנסיון אישי!

ואם אתה רוצה ייעוץ בחינם - נטו מאידאולוגיה אישית אתה מוזמן לפנות אליי בכייף אני בקיא ++ בחומר

פורסם

מנוע זה זכה במנוע השנה שנתיים רצופות,מין הסתם לא על אמינות.

יצרן ביזיון,יבואן ביזיון,מנוע זה היה לא אמין ממש מההתחלה,ומשום מה שהוא משודך לגיר dsg הוא בכלל אמין כמו ערפאת.

https://www.motor1.com/news/22418/engine-of-the-year-2010-volkswagen-14-liter-tsi-wins-for-second-consecutive-year-video/

פורסם

ידוע שהסחורה שלהם החל מ 2010 זה מיץ של הזבל, יש לי רכב שלהם עם מנוע דיזל מונית לשעבר עם 500000 קמ והאוטו לא נוגע גרם שמן.

מה גם שעשיתי תאונה והשמאי רצה להשבית עקב עלות חלפים ואמרתי לו אני משלים את ההפרש אל תוריד את הרכב מהכביש הם כבר לא בונים אותן ככה היום.

הבאתי מהבית רדיאטור מים ומעבה מזגן ובקבוק קוניק לפחח התותח איגור ממוסך אורגינל אשדוד.

הסברתי לו שהוא לא משבית את האוטו אם השילדה תקינה. וכך היה.

רכב טוב לא מחליפים!!!

פורסם
הרכב עדיין היה באחריות?

מה היה טבעו של המיקוח המשפטי?

אכן רכב תחת אחריות, טענו בעיקר שהשימוש ברכב היה בגדר הסביר והבייתי ולא שימש לכל מיני ספורט מוטורי וכדומה, איומים כאלה ואחרים עם עורכי דין. ההורים שלו מאוד משכילים ויודעים איפה ללחוץ כשצריך אז זו הייתה הפשרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...