Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

עומד לפני קניית רכב ראשון

התקציב סביבות ה30-35

לנסיעות בין עירוניות שבוע ממוצע יהיה נסיעה הלוך חזור עפולה-ירושלים וקצת נסיעות בתוך העיר ומידי פעם ירושלים- תל אביב.

אני 1.85 חשוב לי שיהיה לי נוח ברכב ויהיה מרווח. חשוב שהאוטו לא ירגיש עגלה.

הרכב שכרגע הכי נראה לי זה

מאזדה 3

2008 ספיריט - 2 ליטר.

החיסרון היחידי (שאני מכיר) זו הצריכת דלק. - אבל מצד שני אני הולך לקבל החזרי דלק אז נראה לי שזה יהיה בסדר.

אשמח לשמוע חוות דעת על המאזדה ואם יש לכם רעיונות אחרים כמובן שאני פתוח לשמוע.

פורסם

קניתי כזו לפני שנה וחצי, דגם 5 דלתות.

אני מאוד מרוצה, צריכת דלק לא צריכה להדאיג אותך, צריכה ממוצעת בגדול.

בתוך העיר 9-10 עם מזגן. מחוץ לעיר 12-13, בנסיעה לאילת הגעתי גם לך15.

הרכב נוסע מצוין יחסית, לא מטורף אבל גם לא חסר כוח.

הרכב לא נחשב מרווח, אבל הכוונה למושבים אחוריים ותא מטען. אין לך בעיה במושבים הקדמיים.

אתה רק צריך לקחת בחשבון שמדובר על רכב בן 10, שלי כבר ביקר במוסך על אלטרנטור ורדיאטור, עניין של מזל גם.

ממליץ

פורסם

כן שכתבתי מרווח התכוונתי לסביבת הנהג.

אני לא מחפש רכב שייתן לי ביצועים של GTI אבל כן חשוב לי שתהיה תחושה של זריזות. ושיהיה מספיק כח בכביש מהיר לעקיפות וכו'.

רוב הנסיעות שלי יהיו בין עירוניות ארוכות ככה שמה שכתבת על הדלק קצת הרגיע אותי.

כמובן שאשתדל לקחת את הרכב שראה הכי פחות קמ' וידיים אבל בסוף זה הרבה מזל.

יש לרכב מחלות ידועות? דברים שמומלץ לבדוק לפני קנייה?

פורסם

אני לא מכיר מחלות רציניות.

תושבות מנוע (מאות שקלים לאחת) פנסים אחוריים נמסים (גם מאות שקלים).. ת

בדוק אולי את יחידת ההפעלה של המזגן, הבנתי מאנשים שאם יש תקלה זה עסק לא זול.

לי אישית לקח חודשיים למצוא, הרבה מהמוכרים הם ער*$@# ולא תמיד מספרים אמת על העבר של הרכב (או ששוטר מחרים להם את הרכב יום לפני שקבעתם כי הוא עבר באדום)

אצלי בסוף ההתפשרות הייתה על צבע הרכב.

פורסם

כמה שאני יכול להמליץ לך על הספיריט המדוברת.

זה הרכב האהוב עליי, בתור ילד ב 2004 כשהגיעה הצורה הזאת הייתי משגע את אבא שלי שיקנה אחת, ישר שסיימתי צבא קניתי אחת בת 3 (שנת 2009 דור ראשון), אחריה היה לי שוב ספיריט 2008, וכמה חודשים לאחר שנמכרה קניתי שוב ספיריט 2007.

צריכת דלק משולבת של 11 לליטר.

הרכב נוסע טוב! זה אמנם רחוק מרכב ספורט, אבל הכי קרוב שתוכל להגיע ברכב משפחתי בתקציב כזה.

ליד מנועי הטורבו החדשים הוא טיפה נבלע אבל ללא ספק מעלה חיוך כל פעם שלוחצים על הגז.

במידה ותמצא אחת שמורה שגם נראית טוב חיצונית אתה תתפלא לגלות כמה שוק יש לרכב הזה ( אני את שלושתן מכרתי מעל המחירון, וזה תמיד לקח פחות משבוע).

במנוע 1600 ההגה כיפי יותר מבספיריט, אני הרגשתי שב 1600 גם המתלים רכים יותר אבל יש הרבה שיחלקו עליי.

מבחינת מחיר אל תשלם יותר מ 25-26 על אקזמפלר שמור.

וסבלנות, את האחרונה שלי שהייתה 2007 קניתי מפנסיונר בן 80 שהיה יד 1 עליה, טיפל בה תמיד במורשה ופשוט הכל היה מיועד, מכרתי אותה אחרי חודשיים ב5000 ₪ יותר ממה שקניתי מבלי לפרסם לאדם ששאל אותי אם אני מוכר.

את ה 2008 שהיה לי קניתי מבחורה שנסעה עליה רוב השנים וגם דרשה מחיר ריאלי.

מה שאני מנסה להגיד אלה שדורשים 5-6 מעל המחירון זה בדרך כלל אנשים שיודעים שיש לרכב שוק ומה הוא שווה, לעומת זאת אנשים שקנו אותם לפני עשור יודעים שמאזדה זה מטחנת דלק ומוכנים לשחרר אותן גם במחירים מתחת למחירון כי ככה זה בשוק של מאזדה.

סבלנות!

IMG_20140120_024636.jpg

13221092_10205936618245729_7334672489118349105_n.jpg

פורסם
אם לא אכפת לך שאני שואל, אם אהבת אותה למה החלפת 3 פעמים?

את הראשונה קניתי שהייתה שווה הרבה כסף, לאחר חצי שנה החלטתי שאני קונה דירה ופשוט החלטתי לקצץ במה שאני יכול, קניתי פיאט ישנה והשארתי בצד 50 אלף ₪.

כשהשתחרר טיפה כסף החלטתי שאני רוצה ספיריט מהדור החדש, וזה מה שחיפשתי אבל כשהאדומה הזאת עלתה ללוח פשוט לא יכלתי לסרב לה.

מכרתי אותה למען האמת סתם, אמרתי נפרסם במחיר מופקע בשביל להכיר את השוק (קניתי אותה ב32500 אמרתי נפרסם ב37000) לפתע הגיע מישהו שהסכים לשלם 36000. יום אחרי שנמכרה כבר הצטערתי.

והספיריט האחרונה התגלגלה אליי, היה לי מאזדה 6, אחותי התחתנה רצתה רכב גדול עם בגאז לקחה ממני את ה 6, חיפשתי רכב באותו תקציב כי לא היה לי את היכולת להוסיף, ואז עלתה הספיריט האצבק

• תוכן חדש...