Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2012 או סוזוקי SX-4 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מחליפה לפאביה ספורט 2008 1.6 שנגנבה.

חשוב בעיקר בטיחות, אבזור ושלא תרגיש חלשה יותר מהפאביה.

ראיתי כבר 2 אקזמפלרים יד1 עם ק"מ נמוך וצריך להחליט ביניהם (שניהם בגרסאות ההאצ'בק):

1. סוזוקי SX-4 GLX: מצד אחד היא כנראה חזקה יותר וחסכונית יותר מהקיה אבל היא מרגישה מאוד מיושנת מבפנים והרבה פחות מאובזרת.

2. קיה ריו LX: נראית הרבה יותר מודרנית ואיכותית, אבזור נחמד מאוד ועדיין באחריות על מנוע וגיר לעוד שנה. אני נוטה לבחור בקיה אבל ברפרוף בפורום היא די נקטלה על רעשי כביש ונוחות.

מה עדיף מבין שתיהן? יש חלופות יותר טובות? עד כה חיפשתי ריו, SX4 ו i30.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

חפש מה כתבתי על ה-SX4 בשרשור מקביל. יש לי כזו (2010, משרתת את בני), סה"כ מרוצה מאד.

אינ מכיר את הקיה.

הסוזוקי יחסית רועשת.

את הנוחות יקבע רק הישבן שלך. נכון לכל דגם, ואפילו לאקזמפלר, בכל זאת אחרי 6 שנות שימוש המושבים נשחקו, וזה שונה ממכונית למכונית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קראתי, תודה.

אני אשמח לשמוע חוות דעת על מישהו שהתנסה עם שני הרכבים או עם הקיה בפרט כי היא יותר מעניינת אותי כרגע.

אהבתי את הריו יותר כמכלול, אבל מפחד שהמנוע-גיר שלה יהיו מאכזבים יחסית למה שהיה בפאביה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מה היה בפאביה? מספיק שהיה גיר עם שישה הילוכים והשיוט יהיה עדיף בפאביה.

רכב שמתרסק על שיבושים ודיי קשיח מה שכן דיי מרווחת.

פורסם

נשמע שכבר ענית לעצמך, הכי חשוב לטעמי זה נוחות ובטיחות. ואם זה מה שהרגשת בריו, לא הייתי חושב פעמיים. ניסיתי לנסוע על שתיהן כבר? אם לא אז זה הצעד הבא לדעתי

פורסם

נרכשה בסוף הריו. אמנם יותר חלשה מהפאביה אבל עד 40k לא מצאתי חלופה עדיפה. מודרנית, מאובזרת מאוד, מרווחת ועדיין יש אחריות יבואן על המנוע גיר.20180110_113248.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תתחדש ותהנה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...