Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה הממהרת עד 230K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיום יש לנו שתי מכוניות, פולו GTI ידנית, ו208 בליסינג מהעבודה, זוג + קטנה.

הליסינג נגמר באפריל, ואנחנו מתחילים לחשוב על הדור הבא של "צי" הרכב המשפחתי..

אשתי לא מוכנה לנהוג בידני ולי האמת נמאס (:?) + תא מטען מגוחך של הפולו פוסל את האפשרות שיישאר כרכב עיקרי.

נוסעים בערך 15K בשנה, והמטרה שהרכב יהיה רכב עיקרי לטיולים (לא רק נהיגה) בסופי שבוע, בנוסף נקנה רכב שני מיני.

הכיוון הוא Hot hatch והדגמים שחשבתי עליהם:

• גולף GTI
  • לאון קופרה
  • אוקטביה VRS

מה אני מחפש מעבר לברור שבגללו אני רוצה Hot hatch:

1. בטיחות
  2. אמינות
  3. נוחות
  4. שמירת ערך
  5. איבזור ופינוק

על הנייר הקופרה אמורה לקחת, בהינתן שתגיע בחודשים הקרובים עם אבזור בטיחות מקורי מהיצרן כמו שאומרים על הלאון הרגילה - מישהו יודע?

עשיתי כבר סיבוב על הגולף והרגשתי בבית, אבל התאכזבתי קשות מהאבזור.. בקופרה אעשה נסיעת מבחן השבוע והיא בהחלט עוברת את מבחן אולם התצוגה, האוקטביה עדיין לא הגיע בדגם לאחר מתיחת הפנים, השמועות אומרות שבקרוב בגרסת 245.

עוד רעיונות?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

האוקטביה עדיין לא הגיע בדגם לאחר מתיחת הפנים, השמועות אומרות שבקרוב בגרסת 245.

עוד רעיונות?

אני חושב שה245 מוצעת בהזמנה מיוחדת כעת ,אבל אני לא מוצא את מה שקראתי בנושא ואם ביררת באולם תצוגה אתה כנראה הכי מעודכן.

נכון לעכשיו מנית את כל האופציות הקיימות להוט האצ' בגודל מלא, מעבר לזה הפולו החדשה צריכה להגיע והיא גדלה בממדים ויותר מרווחת ותא מטען בין הגדולים בקטגוריה שלה.

מתישהוא השנה תגיע רנו מגאן RS עם תיבה כפולת מצמדים בנוסף לידנית, ואולי באופן דומה גם יונדאי I30N אבל לא ידוע מה יהיה מבחינת שמירת ערך.

פורסם

באתר של סיאט העולמית יש מידע לגבי תצוגת המחוונים החדשה, Fully digital display cluster, אך באולמות התצוגה חוזר הניגון שאין להם שום מידע בקשר לכך.

המידע היחיד שיש לי הוא שאמורה להגיע חודש הבא קופרה בגרסת 3 דלתות עם מערכת בקרת שיוט אדפטיבית, ויכול להיות (השערה שלי בלבד) שהדגם הזה יגיע עם תצוגת המחוונים החדשה.

יש מישהו שיכול לשפוך אור על הנושא ? מאוד מבאס לקנות רכב כאשר חודש או חודשיים אח"כ מגיע עדכון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הסופרב 280 משפילה את כל הרכבים שצויינו (לפחות בתאוצה)., לגבי מרחב הפנים בכלל אין על מה לדבר.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לאוקטביה vrs יש ביצועים פשוט מעולים, למרות שנהוג לחשוב שבגלל הגודל תהיה לה "בעיה".

היא חזקה מאוד, מעולם לא היה לי איתה בעיה של כח, וגם משפחתית מרווחת. תא מטען ענק שמונה 590 ליטרים (עם קיפול כסאות יהיה לפחות פי 2 גודל).

תצטרך לקחת בחשבון ירידת ערך גדולה מאוד. אבל זה יהיה ככה בכל רכב שתקח בסדר גודל של סכום כזה.

קח בחשבון גם שצריכה להגיע המגאן RS החדשה. היא צריכה להיות חתיכת מכונה...

עומר :-)

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה, אבל הסופרב 280 משפילה את כל הרכבים שצויינו (לפחות בתאוצה)., לגבי מרחב הפנים בכלל אין על מה לדבר.

מעבר לזה שזה לא מדויק, הקופרה זריזה מה סופרב בתאוצה, מה הקשר לדרישות פותח השרשור?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני רואה שהרוב ממליצים על סקודה או גולף, לא עדיף לדעתכם, bmw 125? באותו מחיר מקבלים רכב עם הנעה אחורית, גיר 8 הילוכים של zf, אוטו שלא נראה כמו רכב ליסינג.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
אני רואה שהרוב ממליצים על סקודה או גולף, לא עדיף לדעתכם, bmw 125? באותו מחיר מקבלים רכב עם הנעה אחורית, גיר 8 הילוכים של zf, אוטו שלא נראה כמו רכב ליסינג.

ואיפה העגלה והקניות בסופר יכנסו? במושב האחורי?

שלא תבין לא נכון, הב מ וו אחלה רכב, אבל בהתחשב בעובדה שמדובר במשפחה סקודה עונה על כל הדרישות. זה כמו שקופרה עדיפה על vrs, כביכול, כי יש לה עוד 50 כס לערך, אך זה לא השיקול.

וכדרך אגב - אני יושב על קופרה בכיף עם ה vrs. גם כשהאוטו "עמוס".

עומר :-)

פורסם

אני חושב שכמו שגולף מספיקה למשפחה, ככה גם הבימר, נכון שהסקודה יותר מרווחת בתא מטען, אבל קניות נכנסות לתא מטען של הבמוו, אם פותח השרשור רוצה אוטו ספורטיבי עם התנהגות טובה עדיף שיקח אופל אינסיגניה, יקבל עוד כוח מה סקודה עם עיצוב מאוד יפה והתנהגות כביש מצויינת.

פורסם

עד לפני שבועיים היתה ברשותי M135 עם 5 דלתות במשך שנתיים.

אנחנו משפחה עם שני ילדים ולא יכול להגיד שהרגשתי ירידה מבחינת מקום מהגולף GTI אותה היא החליפה.

אך עם זאת אסייג ואומר שאנחנו משפחה שלא לוקחת מלא דברים לכל מקום ולכן היה בסדר מבחינת בגאז'.

אם אתה מאלה שדוחפים לבגאז' כל דבר אפשרי אזי הבימר תהיה קטנה מדי.

יכול להגיד בלב שקט שהבימר היא מכונת הנהיגה הכי טובה שיצא לי להחזיק!

הסקודה, נחמדה במיוחד לאחר חיזוק מ-APR :-)

הגולף היא הבנצ'מארק על כל המשתמע מכך וגם מבחינת סחירות היא הטובה מבין השלישיה שהצגת.

הסיאט היא ה-VFM הטוב שבחבורה ומתנהגת מדהים, לי אישית היה קשה עם הסמל...

אייל

BMW M135I

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכולם על התגובות!

תנסה גם את ה bmw 125 עולה גם באותה סביבה,

לא מתחבר למרצדס/במוו/אאודי.

לא רלוונטי לי, גדולה מדי ולא Hot hatch

אני חושב שכמו שגולף מספיקה למשפחה, ככה גם הבימר, נכון שהסקודה יותר מרווחת בתא מטען, אבל קניות נכנסות לתא מטען של הבמוו, אם פותח השרשור רוצה אוטו ספורטיבי עם התנהגות טובה עדיף שיקח אופל אינסיגניה, יקבל עוד כוח מה סקודה עם עיצוב מאוד יפה והתנהגות כביש מצויינת.

אופל לא רלוונטית, גם לא שומרת על הערך וגם לא מתנהגת כמו השלישיה.

כרגע הקופרה מובילה, רק מקווה מאוד שתקבל את מערכות הבטיחות המקוריות כמו בחו״ל - בסוכנות שומרים עמימות בנושא.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...