Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם יש ברשותי מאזדה 626 שמטופלת כמו שעון ואפילו עוד לפני מועד הטיפול ,לאחרונה החלה תופעה מדאיגה במהלך עמידה/נסיעה כאשר הסל"ד מגיע ל 1.5 ומעלה נשמע להיטים רעש צורם של חיכוך( לא משנה אם בעמידה עם דוושה לחוצה או בנסיעה) הרעש בא והולך כאילו כמו התנגשות של מתכות יש לציין שלאוטו נעשה טיימיניג ב -175KM (כיום על 196KM) ונעשה גם טיפול החלפת שמנים לפני חודשייםב - ֹׁ195KM - הקדמתי את הטיפול אפילוׁ

אני חושד בפולי מנוע עליון או ברצועת אלטנרטור ?- דרך אגב לפני 5 חודשים החלפתי פולי מנוע תחתון בגלל רעש חיכוך אבל הרבה פחות מורגש ( מאוד רגיש לאוטו אולי אפילו יותר מדיי )

פלאגים הוחלפו וחוטי הצתה מה דעתכם אולי חיישן נקישות ?

דרך אגב בשרשור אחר שפתחתי על כך שאין מנורת בדוק מנוע באוטו הזה אני מעלה תמונה עם הלוח שעונים עם כל המנורות שדולקות אשמח אם למישהו יש מושג איפה אמורה להידלק המנורה של הבדוק מנוע

בכל מקרה מצורף סרטון תודה ב-00:26 אפשר ממש לשמוע את הנקישות

20171129_234513.jpg

עריכה אחרונה על ידי erez1111
פורסם

קשה כך לדעת במה מדובר אבל הרעש בהחלט דיי מטריד ולא נשמע תקין. ייתכן ונובע מאחד המותחנים אפילו של הטיימינג. גש לבעל ידע בתחום שיקשיב מקרוב כמו שצריך.

פורסם

צלצלתי עכשיו למוסך שהאוטו מטופל בו למען האמת אני חושש להגיע למוסך הזה שוב כי הם כנראה ינו לשחוט אותי מדובר על מוסך מורשה יבואן שאלוהים יודע למה טיפלתי בו עד עכשיו

הם אמרו לי שנעשה החלפת טיימינג בלבד באוגוסט 15 בלי החלפת מותחן או משאבת מים האם זה הגיוני ?

פורסם

למה הם לא החליפו מותחן ומשאבה?! שמחליפים סט טיימינג מחליפים כולל מותחן ומומלץ מאוד להחליף גם את המשאבה על הדרך. תסתכל בחשבונית שלך מה הוחלף בדיוק. חבל שאתה מטפל במורשה ברכב כזה...יש לא מעט אנשים שיודעים לטפל בו זה רכב מאוד מאוד פשוט לתחזוקה. אין לי בעיה אם אתה רוצה להגיע לאיזור שלי לשמוע ביחד איתך את הרעש ולאבחן את הבעיה ולשתף כמובן את חברי הפורום פה בממצאים.

פורסם

אני מעריך מאוד את ההצעה אבל אני חושש להזיז את האוטו מהחניה כשמתחילים להאיץ והטורים עולים זה מרגיש ממש כמו לנסוע בקטנוע בלי קשר דיברתי עכשיו עם מזכירה אחרת במוסך שאמרה שהחליפו רצועות תזמון קפיץ ומותחן כנראה הקודמת הייתה עייפה אחרי הפסקת צהריים או משהו .. השאלה האם יש סיכוי שזה עדיין נובע מבחינת סבירות מזה? ולא משאבת מים הם לא החליפו כלל למרות שאני זוכר שביקשתי והתשובה שלהם הייתה אין סיבה לא צריך

פורסם

"אין סיבה לא צריך" זו סיבה ממש טובה לדלג למוסך אחר וכמה שיותר מהר. מזכירות עייפות או חוסר תיאום עם מה שנעשה ברכב שם זה הגושפנקה הרישמית ולא צריך עוד סיבות לא להמשיך שם. צריך ממש לבדוק פיזית מהיכן מגיע הרעש. אולי כדאי שתאמר מהיכן אתה ואני מקווה שיירתמו פה אנשים שגרים קרוב אליך ומבינים בתחום ויוכלו אפילו לתת אליך קפיצה לשמוע מה מקור הרעש. אופציה שניה זה פשוט לגרור את הרכב למישהו שאתה יכול לסמוך עליו..שוב..בהתאם למקום מגוריך ייתנו לך גם פה המלצות.

פורסם (נערך)

גר בתל אביב אשמח להמלצה על מוסך שלא ידרוש ממני להצטייד בחומר סיכוך אם הבנתם אותי

וכמובן לעזרה מחברי האתר

עריכה אחרונה על ידי erez1111
פורסם (נערך)

אל תניע יותר את המנוע כדי שלא יגרם נזק גדול יותר.

דרך הסרטון לא ברור מהיכן מגיע הרעש אם כי הוא מזכיר רעש של חופש במייסב טלטל או בפין הבוכנה. וגם יכול להיות שמשאבת המים נטחנה ומתחכחת עם הצילנדר זאת מחלה של הרכב הזה אבל בלי לבדוק אי אפשר לקבוע.

גרור את הרכב למוסך.

האם נסעת עם הרכב לאחרונה במצב של חוסר שמן חריג?

נורת לחץ השמן דלקה או הבהבה לאחרונה?

אין ברכב שלך נורת בדוק מנוע אם הוא מתחת ל 2001, רק באמצע 2001 ומעלה יש את הנורה.

ברכבים בחו"ל יש נורת מנוע גם משנת 95 עם או רכב.

למשל קליפורניה.

זה לא עניין של יש או אין נורה זה עניין של מחשב ניהול מנוע שונה עם תקנות זיהום אוויר מחמירות יותר.

לגמי מותחני רצועת תזמון ברכב הזה הם מחזיקים בכיף 180 אלף אם כי עדיף להחליפם בכל טיימינג משום שעלותם זולה מאוד ולמען השקט.

משאבת מים אם לא הוחלפה לאחרונה היה רצוי להחליף עם הטיימינג אורך החיים שלה ברכב הזה כ 150 אלף קמ לכן היא לא תחזיק 2 טיפולי טיימינג לפי קמ.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

היי תודה רבה על התגובה הנרחבת בנוגע לשמן - הרכב ביצע טיפול לפני חודשיים של החלפת שמנים - בודק באופן יסודי אחת לשבוע לא חסר שמן ולעולם לא נדלקה נורה - הסחיבה של הרכב אותו הדבר אין הבדל ביינתים עומד בחניה אשמע בהצעתך ואגרור יש למישהו המלצה למוסך מתמחה ??? תודה רבה

פורסם

כנראה משאבת מים אבל שוב, חייב לבדוק.

לא להתניע את המנוע בכלל אולי משהוא ישתחרר פתאום והטיימינג עלול לקפוץ וכו..

רשום את האיזור שלך ותקבל המלצה למוסך

• תוכן חדש...