Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עומד לפני רכישת רכב חדש ,מתלבט בין הונדה סיביק לקורולה

ההונדה זולה לי ב5 k (לפי מחירון תייר),מאובזרת יותר , פגש יותר גדול ,

מצד שני יותר קל למכור קורולה (התכנית למכור אחר כ4 שנים ),יותר שומרת על המחיר שלה,הטיפולים יותר זולים יותר חסכונית בדלק

אם מישהו יודע על שיקולים נוספים , או שאחד מהנתונים לא נכון אשמח לשמוע

תודה

פורסם

דווקא הקורולה אמורה להיות יותר זולה, דגם קורולה סאן 2018 נמכר ב-0 ק"מ ב-117K, סיביק ב-121K.

המחיר ב-0 ק"מ משקף יותר את המחיר הריאלי של הרכב (וגם על זה יש רווח של חברת הליסינג).

פורסם

תודה על התשובה המהירה , ישנם מבצעים כעת גם בטויוטה וגם בהונדה (אני מדבר על הקורולה 50 )ושורה תחתונה ההבדל 5000 שח

פורסם

קח את הקורולה.

הסיוויק סדאן הבסיסית מאובזרת בקמצנות עם מנוע מיושן וגם אין לה מערכות בטיחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קח את הקורולה.

הסיוויק סדאן הבסיסית מאובזרת בקמצנות עם מנוע מיושן וגם אין לה מערכות בטיחות.

הבנתי שהדגם החדש הינו דור חדש ,יצא לפני חודשיים , גם שם המנוע מיושן ?

פורסם

אני גם בעד הקורולה, לא מוצא סיבה אמיתית לקיומה של הונדה סיוויק 1.6 ברמת הגימור שמגיעה לארץ. ה-1.5 האבזור יותר לעניין אבל עדיין נחות ביחס למתחרות, בטח עם תג מחיר כזה.

כדאי לבדוק את מאזדה 3 שמציעה יחידת הנעה מוצלחת ואבזור נדיב.

• תוכן חדש...