Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - מרצדס C63s AMG

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רק בגלל הכוח. הכיול של ה-C43 וההנעה הכפולה גורמים לכך שהיא פשוט מסרבת לנשוך, גם כשהבקרות מנותקות לחלוטין. ה-C63 רחוקה מכך, ואם הנהג יגזים עם בקרות מנותקות, זה לא ייגמר טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לזה אני מסכים וזה גם מחזיר אותנו לשיחה שהתקיימה ב- S5 אז שאלת את מה אעדיף את ה- 4*4 של האודי או את ההנעה האחורית שאצלי באוטו.

כן, ההנעה הכפולה ב- S5 וב- C43 מסרסת חלק לא קטן מפאן והאוטו - לטוב ולרע - נוסע כאילו שתלו אותו על מסילת רכבת.

פורסם

דגמנו אתמול רכב שמספר הסוסים בו קרוב יותר ל 500 מאשר ל 450.

לא פירפר מהמקום.

טוב שמו לו צמיגים מתאימים 275ברוחב :-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מסכים לגמרי עם תוכן הפוסט שכתבת.

יכול לשתף מניסיוני הדל, אצלנו בחניה שתי בוואריות האחת עם 177 כ"ס והשנייה עם 326 כ"ס.

הקטנה נוסעת סבבה ואני נהנה ממנה מאוד, אבל ישנם לא מעט פעמים שבהם אני דורש מהרכב לספק את מלוא כוח המנוע ובמקרים האלה הייתי שמח לעוד כמה סוסי עזר.

הגדולה זה כבר סיפור אחר כי הקלות שהרכב מפתח מהירות פשוט מגוחכת, אתה רוצה עוד קצת כוח? תן עוד טיפת גז ומיד תעזוב כי הרכב כבר במהירויות YNET.

גם אם תיתן פול גז ותרצה עוד כוח אין כאן בעיה כי במקום לשחרר את דוושת הגז אחרי ארבע שניות אתה תשחרר אחרי חמש שניות.

רזרבות הכוח מטורפות וזו אחת הסיבות שרשמתי את דעתי לפיה 350-400 כ"ס זה הגבול השפוי העליון.

הסיבה השנייה מקורה כבר בפיזיקה, בנקודת הספק מסוימת הגלגלים כבר נכשלים במטלת העברת הכוח אל הכביש ואז בקרת האחיזה מתערבת. אם אין יכולת להוריד 400 כוחות סוס אל הכביש אז זה ממש לא משנה אם למנוע יש יכולת לייצר עוד מאה חמישים כאלה.

זו הסיבה שטענתי שבידיים שלנו ה- C43 תהיה מהירה יותר.

אני נוהג היום על עגלה, יחסית למה שהתרגלתי. עדיין, גם לעגלה הזאת יש 280+ סוסים וכשלוחצים אפשר להגיע למהירויות שהשתיקה יפה להם בקלות. האם זה מספיק? ממש לא!

כתבת שב 177 כ"ס אתה נזקק לעוד כמה סוסים. האם ברור לך שרוב נהגי מדינת ישראל יכלו רק לחלום על 177 סוסים?

הכל שאלה של "למה אתה רגיל?". כל השאר, מבחינתי, לא רלוונטי. אחרי שחזרתי מיומיים בגרמניה עם למבורגיני הוראקאן, לקח לי חודש (שכה יהיה לי טוב אם אני מגזים או משקר) להבין שגם ל ATS-V יש כוח.

פורסם

kingikra, אני כמובן שמסכים.

אבל עוד הרהור ברשותך, בחנתי השבוע את גרסת הביצועים של הוולבו 60 - היא ה- polestar.

על הנייר האוטו פגז וחזק משמעותית מהאוטו שלי - 370 כ"ס וגם המומנט מכובד 48 קג"מ, בפועל מדובר באוטו מהיר אבל הנפח הצנום של המנוע מביא לכך שיש טורבו בגדישה גבוהה מאוד.

וכאן מתחילה תחושת חמיצות כי כשרוצים כוח מהאוטו מרגישים איך הטורבו מתחיל לבנות לחץ ואיך ההספק הולך ועולה אבל זה לוקח המון זמן, כמעט נצח במונחי נהיגה.

מה שברצוני להגיד שזה לא רק הנתונים על הנייר אלא גם האופן שהמנוע מספק אותו וזמינות הכוח המידית, ובנקודה הזו כדי לקבל אמת מידה למנוע שלדעתי הוא המשובח בז'אנר, הייתי ממליץ לך בחום לדגום את ה- B58 של B.M.W.

פורסם

כתבת שב 177 כ"ס אתה נזקק לעוד כמה סוסים. האם ברור לך שרוב נהגי מדינת ישראל יכלו רק לחלום על 177 סוסים?

.

הם לא חולמים כי לא מעניין אותם

תן להם נפח חיצוני תן להם מרחב פנימי תן להם שופוני ג'יפ ג'יפון שהשטח היחידי שיראו הוא מדרכות רמת אביב או שבילים כבושים היטב של קק"ל.

המיעוט מתעניין מעבר לכך, וחלקו הגדול נמצא כאן.

בוא לא נתבלבל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
kingikra, אני כמובן שמסכים.

אבל עוד הרהור ברשותך, בחנתי השבוע את גרסת הביצועים של הוולבו 60 - היא ה- polestar.

על הנייר האוטו פגז וחזק משמעותית מהאוטו שלי - 370 כ"ס וגם המומנט מכובד 48 קג"מ, בפועל מדובר באוטו מהיר אבל הנפח הצנום של המנוע מביא לכך שיש טורבו בגדישה גבוהה מאוד.

וכאן מתחילה תחושת חמיצות כי כשרוצים כוח מהאוטו מרגישים איך הטורבו מתחיל לבנות לחץ ואיך ההספק הולך ועולה אבל זה לוקח המון זמן, כמעט נצח במונחי נהיגה.

מה שברצוני להגיד שזה לא רק הנתונים על הנייר אלא גם האופן שהמנוע מספק אותו וזמינות הכוח המידית, ובנקודה הזו כדי לקבל אמת מידה למנוע שלדעתי הוא המשובח בז'אנר, הייתי ממליץ לך בחום לדגום את ה- B58 של B.M.W.

ברור שנתונים זה לא הכל. באוטו שלי, למשל, בגלל שיש מנוע חשמלי, הוא "מחפה" על ה GAPים של מנוע הבנזין והטורבו ומרגיש מאוד נינוח למרות שהמהירות עולה בקצב מהיר. כמעט ולא מרגישים הדבקות לכסא. רק אם ממש לוחצים עד הסוף וגם במהירויות נמוכות בלבד.

בכל מקרה נראה שאנחנו מסכימים :wink:

פורסם
הם לא חולמים כי לא מעניין אותם

תן להם נפח חיצוני תן להם מרחב פנימי תן להם שופוני ג'יפ ג'יפון שהשטח היחידי שיראו הוא מדרכות רמת אביב או שבילים כבושים היטב של קק"ל.

המיעוט מתעניין מעבר לכך, וחלקו הגדול נמצא כאן.

בוא לא נתבלבל.

יש לי דיון בנושא לאחרונה עם בן דוד שלי. הוא טוען שכל גבר (יסלחו לי הנשים שבפורום וכבודן במקומו) היה רוצה שיהיה לרכב שלו יותר כוח. מה שמונע ממנו זה בדרך כלל התקציב.

אני חושב שהאמת איפושהו באמצע. לא כל מי שנוהג על ג'יפון ולא משתתף בפורום הזה לא היה שמח לעוד קצת (או יותר) כוח דחף ברכב שלו. אנשים מתפשרים.

פורסם
יש לי דיון בנושא לאחרונה עם בן דוד שלי. הוא טוען שכל גבר (יסלחו לי הנשים שבפורום וכבודן במקומו) היה רוצה שיהיה לרכב שלו יותר כוח. מה שמונע ממנו זה בדרך כלל התקציב.

אם אתה מחפש את ההגדרה המילונית של "יותר מדי כח", במחיר שבני תמותה רגילים יכולים להרשות לעצמם, נסה אופנוע ליטר ספורטיבי. אני ניסיתי 600 (ועוד די ישן), הספיק לי מעל למעבר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פבל, הפצצת פה כתיבה נהדרת! כמעט כמו הרכב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

איזה מראה מדהים יש לרכב הזה כבר יצא לי לראות והיא אלגנטית וגם מראה לך שהיא מאוד ספורטיבית במבט אחד

היה כיף לקרוא

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

אני חושב שהאמת איפושהו באמצע. לא כל מי שנוהג על ג'יפון ולא משתתף בפורום הזה לא היה שמח לעוד קצת (או יותר) כוח דחף ברכב שלו. אנשים מתפשרים.

כל גבר היה רוצה עוד 2 ס"מ בעובי ועוד 5 ס"מ באורך.

תבדוק התפלגות מכירות תראה ש 200 כ"ס וצפונה זה אולי 10% מהרכישות השנתיות.

לרובם גם אם היה הכסף לא היו משקיעים במכוניות בעלות כ"ס עודף.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...