Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לסגור ציוד לדירה החדשה.

מה שנשאר זה המלצה על מקרר כי זה החלק הכי יקר ואין חוות דעת.

מישהו יכול להמליץ על מקרר טוב ואמין ?

מישהו מכיר סמסונג RT62K7040SL ? או שארפ 2277 ? זה מה שניסו למכור לי בחנויות.

כשאכנס לדירה אכתוב המלצות על הציוד ומחירים סופיים.

כרגע זה כיריים דילונגי 68X

תנור אלקטרולוקס 5450AAX עם מסילות טלסקופיות.(זה אני יכול למליץ מעכשיו-יש 2 במשפחה)

מדיח ומייבש בהמשך

תודה

פורסם

לגבי התנור - בפרספקטיבה של שנה אחת האלקטרולוקס 5441 שנראה דומה למה שהוזכר נראה טוב. אחרי אכזבה מסויימת מתנור בוש שהלך לעולמו אחרי 6 שנים בלבד (אם כי חלק מהעניין היה כנראה טראומה של מעבר דירה אם בעיה בדלת שתוקנה, אבל כרטיס הפיקוד התקלקל 3 שנים אחרי המעבר, כך שקשה לי לקשר את הדברים).

מדיח, מכונת כבוסה ומייבש המלצה כללית על BSH אחרי אכזבה מאלקטרולוקס ואכזבה קשה מאד מקריסטל.

מקרר - יש לי יופי של מקרר DID של סמסונג, אבל עשיתי טעות שרכשתי אותו ביבוא מקביל (הפרש של קרוב ל-3000 ש"ח), המקרר הגיע עם דנט והשירות אינו שירות. מקרר סמסונג קודם שהיה באחריות מיניליין זכה לשירות מעולה, כולל החלפת דלת שנפגמה בהובלה בלי שום ויכוח (ועוד השאירו לי את הדלת המוחלפת כספייר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

מדיח אני מתכוון לקנות סימנס/בוש SMS25AI01Y /SN236I00IY/ SMI40E85IL

מייבש המליצו על אלקטרולוקס 1074, מנגד יש מייבשים ב800 שח של פיילוט שנמכרים בשופרסל ועושים עבודה.

בערב אני אקפוץ לסבב חנויות.

הכי חשוב, זה הכל מיבואן רשמי.

פורסם

לא חשוב בכלל יבואן רישמי , השרות על המוצרים של סמסונג כבר לא של היבואן הרישמי הם העבירו את השירות לאלקטרוניקס פרו ותחפש בנט כמה תלונות יש על החברה הזאת .

מייבש תרכוש את הכי פשוט חבל על הכסף ! מקררים של שארפ מעולים ודיי אמינים .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקיצור,

רכשתי מקרר שארפ 2277

תנור 5450 אלקטרולוקס עם מסילות-גרמני

מדיח סימנס sn236 גרמני עם צג זמן

מייבש אלקטרולוקס 1074

כיריים דלונגי 69x

יצא 11 כולל הובלה-

כשאקבל אתן סקירה וחוות דעת

תודה על העצות חברה

• תוכן חדש...