Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין cr250 ל kx ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו חבר שלי היה לו סי אר 250 שנת 95 משהו טוב ..הוא אהב אותו היה אמין ..אבל הוא ניגנב ..ועכשיו וא רוצה לקנות משהו חדש ....עכשיו הוא עשה סיבוב על קיי איקס 250 ...הוא אמר שהוא יותר חזק ויותר טוב והכל ...אבל אנחנו כל הזמן שומעים על בעיות של אמינות ...

האם זה נכון ..האם מבחינת אמינות עדיף בהרבה סי אר ??

ד"א הקיי איקס מודל 2001...

יש לנו התלבטות רצינית ..קשה להחליט והוא כבר מת להביא משהו בשבוע הקרוב כבר ...

מה אתם אומרים ?

פורסם

אני מכיר אחד שיש לו קיאיקס וכל הזמן נתקל איתה בבעיות עד שהוא מכר אותה לבסוף...

לעומתו אני מכיר אחד שבעברו היה לו רק סיארים והוא גם היה עובד במוסך הונדה והוא היה מרוצה מהם.

ונראה לי שחברך הרגיש שהאופנוע יותר חזק משום שהיה לו אופנוע שנתון 95 והקיאיקס שהוא נסע עליה הייתה 2001 כלומר דברים השתנו מאז.

אם אני לא טועה גם השלדה שונתה מברזל לאלומיניום ולכן זה גם הבדל וגם כל שנה החברה מייצרת אופנועים חזקים יותר.

ולסיאר ניתן למצוא יותר חלקים והוא בין הנפוצים ... בקיצור בהצלחה

פורסם

תגיד, איך החלטת ש-KX זה "היא" אבל CR זה "הוא"?

ולפותח ההודעה הראשונה ושואל השאלה: ממליץ לך

לשאול בפורום אופנועי השטח של תפוז. תקבל תשובה קצת

יותר נכונה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=363

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אתה לא מבין, בגלל שאופנוע נגמר ב "עה" אז זאת היא ...

הסיבה שה KX "הרגישה" יותר "חזקה" זה בגלל "שהיא" יותר חדשה...

ברצינות. ככל שהאופנוע יותר חדש, הוא תמיד יותר חזק.

היה לי CR ומאוד נהניתי וחוץ מטיפולים שוטפים, רינג ובוכנה בזמן לא היו שום בעיות מיוחדות.

את ה KX אני לא מכיר באופן אישי.

פורסם

קודם כל בקשר לדיון .....כתבתי היא בטעות לא שמתי לב ...שנית כל לסי אר היה מנוע חדש (צריך להחליף אותם כל איזה 70 שעות )...תכלס ידוע של המנוע של קוואסקי יותר חזק זה ברור ...גם אם מביאים אותו שנתון הקיי איקס פותח אותו בביצועים ..

השאלה היא רק בקשר לאמינות ..זה הורג אותנו ...מלא אומרים שהוא לא אמין ויש לו בעיות ....אם למישהו יש והוא יכול להגיד לי האם זה נכון והסי אר עדיף באמינות זה יהיה סבבה..

פורסם
אתה לא מבין, בגלל שאופנוע נגמר ב "עה" אז זאת היא ...

הסיבה שה KX "הרגישה" יותר "חזקה" זה בגלל "שהיא" יותר חדשה...

ברצינות. ככל שהאופנוע יותר חדש, הוא תמיד יותר חזק.

היה לי CR ומאוד נהניתי וחוץ מטיפולים שוטפים, רינג ובוכנה בזמן לא היו שום בעיות מיוחדות.

את ה KX אני לא מכיר באופן אישי.

טוב לא יודע מה נטפלים אלי בפורום הזה אולי בגלל שאני רק בן 16 וחצי?

בכל מקרה שטויות למה גם אתם בעבר הייתם בגיל הזה וכנראה לכם היו מציקים אז אתם מחזירים חזרה...התנהגות ממש בוגרת...:?

והבגרות בלשון הייתה שנה שעברה אז מצטער שזה כבר לא מעניין אותי כי תאכלס החיים ממשיכים הלאה...

ובעיקרון כן אם תיקח למשל R1 שנת 2002 וR1 שנת 2004 אתה תשים לב שיחס ההספק משקל השתנה ולטובה כמובן...

אותו הדבר בקשר למוטוקרוסים אתה תשים לב שכל שנה נתוני היצרן מראים שהכוח שופר והמשקל בדר"כ ירד...לכן מכך אני הסקתי את מסקנותיי! (ביחס לאותו סוג האופנוע כמובן)

ובכל מקרה הסיאר שלו "היה" שנת 95 לעומת הקיאיקס ש"הייתה" 2001 ולכן זה הפרש של 6 שנים ולכן אני בטוח שהכוח בינהם משום מה היה שונה וגם זה תלוי במצב הבוכנה והרינגים יענו אם המנוע היה לקראת סופו או לא.

אני סימתי את שלי בנושא זה...:twisted:

• תוכן חדש...