Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים. בדומה לפוסט מהבוקר על רכב משומש, אני שוקל לקנות ניסאן קשקאי ידינית חדשה. חשבתי גם על קרוסאובר ודאסטר.

סדר העדיפויויות שלי הוא כזה.

1. חשוב לי שיהיה רכב שפשוט לא ייכנס למוסך (מלבד טיפולים כמובן), גם לא בעוד 5 שנים. אחרי ניסיון רע עם פיאט פונטו, וניסיון מצויין עם ניסאן מיקרה (כמובן שאני לוקח בחשבון שעברו כמה שנים בין הרכבים), סעיף מספר 1 חשוב יותר מהאחרים.

2. חשוב לי שיהיה חסכוני

3. חשוב לי שיהיה רכב נוח לישיבה וכיף לנהיגה

מה דעתכם? האם קשקאי הוא הבחירה בטובה ביותר? או שיש מקום לשקול את הקרוסואובר או הדאסטר?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא יודע כמה קשקאי מהנה לנהיגה, סוזוקי קרוסאובר בטוח לא.

קרוסואברים ידניים בכללי : 2008, קקטוס ,אאוטלנדר, 500X, XV.

היחיד שזכור לי שיש לו קשר כלשהוא להנאה מנהיגה זה ה2008.

עם תיבה ידנית לא חושב שיש פה דגם בעייתי.

פורסם

הפיגו דווקא רעיון נחמד רק שהידני שלהם מגיע עם 82 כ"ס עם תג מחיר של 90K. אם הוא ירצה 110 כ"ס זה רק מדגם אוטומטי שמתומכר ב120k, עדיין זול מהקשקאי הידנית שנמכרת במחיר צנוע של 130k מה זה כמעט חינם..

הייתי גם שוקל את הדאסטר, ב90K זה שווה לפחות נסיעת מבחן למה לא..

פורסם

היי,

הדאסטר אמין וחזק יותר מהרכבים שציינת וגם, במחיר משתלם יותר. תוכל לרכוש רכב חדש במחיר של רכב יד שנייה.

אלפי נהגי דאסטר נהנים מהרכבים שלהם, מטיילים וממליצים על הרכב בעמודי הפייסבוק השונים (קהילת דאצ'יה בפייסבוק).

נשמח לארח אותך אצלנו ולתת לך רכב להתנסות.

פורסם

לחברים מדציה ישראל, מאיפה אתם קובעים שהדסטר "אמין וחזק יותר .." , ה2008 עם מנוע 82 כ"ס חסכונית יותר ויחידת הכח נחשבת לאמינה מאוד. הפורום זה לא מקום לסיסמאות ריקות מתוכן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

השבוע קיבלתי את השקשאי החדשה שלי. קניתי את הדגם האוטומט בנזין . סה״כ מרוצה מאוד. קצת חששתי שהמנוע יהיה קצת חלש לרכב הזה אך הרכב סוחב מצויין והמנוע בגרסה הידנית קצת יותר חזק ( המומנט גבוה יותר). נוח לנהיגה, מרגיש מאוד איכותי

אם ישנם שאלות נוספות, אשמח לענות

פורסם (נערך)
לחברים מדציה ישראל, מאיפה אתם קובעים שהדסטר "אמין וחזק יותר .." , ה2008 עם מנוע 82 כ"ס חסכונית יותר ויחידת הכח נחשבת לאמינה מאוד. הפורום זה לא מקום לסיסמאות ריקות מתוכן

מדובר בנציג של יבואן. איך בדיוק אתה מצפה שהוא יתנסח?

מה גם שלגופו של עניין נראה לי שהוא מדייק

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...